*anadolu yatırım, egser haftalık öneri listesine ekledi
Printable View
*anadolu yatırım, egser haftalık öneri listesine ekledi
Bir türlü yapması gereken hamleyi yapamadı. Şu temettü ile birlikte ne olur bir görelim. Bence bir yerde artık gidecek. Çünkü endekse göre inanılmaz bir fiyatı var. Üstelik Blanco beklenendn çok iyi geldi
Net ne kadar temettu vercek bilgisi olan varmi
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Lanet olası hisse yüzde 6.2 kar verecek. Hepimiz temettü bekliyorduk geçen sene bir şey vermedi çünkü. Temettü vermediği gibi karı da ucundan verdi.
Aman haa sıkı tutun hisseyi. bütün sülale ekran-klavye başında olsun aradan kimse sızmasın. aman dikkat Algoritma ayarlarına dikkat edin hatta arasıra Algoritmayı yağlamayıda unutmayın... Şu hisse biraz daha yükselsin ben biliyorum size ne yapacağımı!!!
Her gün aynı terane. Bir önceki kapanışın üstüne 10 kuruş oynayan ama 1 kuruş üstü kapanış yapan kağıtlarla borsamız gırgırını geçiyor. Madem öyle tavan ve taban da kalksın, herkes boyunun ölçüsünü görsün.
Elimde ASELSAN vardı sattığıma bin pişman oldum. Bir kaç ayda yüzde 80 gibi kar gitti. Buraya geleli aylar oldu. Oyalanip duruyoruz.
Hayırlı olsun 4 e geldik nihayet
Kaç kapadı acaba
Yok aslında ben de uzuncuyum da aselsani aile baskısından bir aya satmak zorunda kaldım. Yüzde otuz kar oldu daha ne bekliyorsunuz deyu zorla sattirdilar ben istemeye istemeye. :)
En uzun da Ege de kaldım. Aklımdan geçen 4.5 üzeri de hissede baskı çok. Oraya ne zaman geliriz bilemiyorum. Güzel bir yarıyıl blancosu herşeyi degistirebilir
olmaz böyle şey..hala bu endeksde satış geliyor..
bırakın yakasını artık emenuke.
4-5 defa 4.06 ç,z,ldi..
biri geldi 4.04 e verdi..
vallaha harika iş yapıyorlar..bıravo size..
http://imageturko.com/?di=UPZB
eh artık 10 gördü..
ilaç iki günde 5.0 oldu..
bizim neyimiz eksik..
ünlü menkul bildiğim kadarıyla patronların malını tutuyor...dün işlemlere bakılınca dün ve bu gün alım yapmışlar galiba...
Şu saatten sonra haber akisi önemli saldırı çok üzüyor. Neler oluyor gelişmeleri iyi takip etmeliyiz. Hala hedeflediğini hissenin hakettiği rakamlara gelemedik.
4.15-4.30-4.40 yakın vade dirençler..
bence asıl 4.50 direnç gösterip dinlenmek için 4.15 lere dönmek isteyebilir..
tabi bu grafiğin bana söylediği..
önemli olan patronun ne düşündüğü.
Direnç denince aklıma nedense hep Turquaz gelir oldu :)
Arkadaşım Egeser için her kademe nerdeyse direnç. Gitmek için değil gitmemek için çırpınan bir hissedir, biliyorsun yani.
Neyse ben asgari 4.80 hedeflediğini düşünüyor , düşe kalka buralara geleceğini tahmin ediyorum. Bu da benim düşüncem. Bir anda zıpkın gibi giden hisse değil ne yazık ki....Bize maliyeti çok oldu. Zaman açısından.
Şu geri cekilmelerini hiç sevmiyorum. Yüzde üç gidip yüzde bire iniyor. Hayret.
İkinci seans bir ara kurumdan aradılar 4,06 'ya verdiler verecekmisin dediler.
4,95'e vermedim şimdimi vereyim dedim kapadım
Ama şu ana kadar da küfür ettiydim.
Kapanışı öğrenince eh hadi dedim..
Ama yetmez.
Bu kapanışı görünce ilk defa hayır duayla yadediyoruz. :)
Gunlukculer işi bozuyor yine bir ara 4.05 oldu akşam moral çok bozuktu neyseki iyi kapadı.
Bugün en kötü 4,15 ve üzeri kapatacağını düşünmüştüm
Kapanışı öğrenmek hayal kırıklığı yarattı
Yine çok çekildi. Vergiden kaçanlar mı dicem
ama sadece yuzde 6 verecek görende yüzde 60 sanar.
Temettüyü hesabında gören varmı.?
Temettü 6 Haziran'da yatacak
Hisseleri kapanışta sattım.temettü alabilecekmiyim