bir süre dinlenecek görüşüm kuvvetlendi.
zira bu meretin hareketi ile dirit in hareketi senkron. dirit hareketlendi ve haftaya buyuk ihtimal devam edecek. bu sürecte bu meret dinlenecek. şahsi gözlemdir. uzun süre ikisini izliyorum
Printable View
bir süre dinlenecek görüşüm kuvvetlendi.
zira bu meretin hareketi ile dirit in hareketi senkron. dirit hareketlendi ve haftaya buyuk ihtimal devam edecek. bu sürecte bu meret dinlenecek. şahsi gözlemdir. uzun süre ikisini izliyorum
bilanco 1.300.000 bakalım ne yapacak cokiyi bir şey deyil 135 üstü kalsaydı hareket olurdu cok korkak spek cokkkkk
bılnçoyu sındırıyor gazını çıkartıp yoluna devam edmesını beklıyorum...
130 üstü kaldıkca 185 hedef olur ama cok korkak spek var bıraz cıksa zaten kimse kalmaz cok korkak cokkkk
1.23 ün üstünde kalması yukarı yön için yeterlidir.. 1.85 diye bir hedef hemen koyamayız. 1.42-1.51-1.66 gibi fibonacci direnç noktalarımız var. Zaten Tüm bunlar geçilirse 1.85 ten daha büyük bir hedeften bahsederiz. Teknik bilgin ne seviyede onunla ilgili yorum yapmıyım ama bakış açını biraz değiştirebilirsin
Seni gördüm INFO umarım beklersin beni :)
COK BİLMİŞLER NEREDE teknik bilgi versinler ...
selam kimse kalmadı galiba busene temettü yok parayı kasaya koydu belki bedelsiz yapar sermayesi cok düşükkaldı 132 üzeri tutunsa iyişeyler olacak birşeyler dönüyor cok baskılıyor salsa gidecek salmıyor..
Ortada hiçbir olumlu durum yokken çıkmasını beklemek pek aklıma yatmıyor .. nisanda tam 1 sene olucak elimdeki hisseler .. sabır taşı yaptı beni .. bu hisse yerine U30 dan gözüm kapalı hangi hisseyi alsam param 2 katına çıkmıştı .. çok çakal bir hisse .. alacaklar gözönünde bulundursun .. Yatırım tavsiyesi değildir
patron küçük yatırımcı gibi ayda 200 - 250 lot topluyor..
yavvv biraz bol sıfırlı olsun artık..
bugün yine de sağlam durduk..
Ne kadar adi bir hissesin sen .. endeks düştüğünde en önde düşersin çıktığında da tepki vermezsin . Allah belanı versin İnfo
haftalık veya aylık takas atacak yok mu?
eğleniyormuyuz arkadaşlar . ytd.
Eğlenmek mi? Tavan olmadan mümkün değil.
Haftalık grafiğe göre bu kadar hızlı gitmesine gerek Yok. Bu haftayı 1.35 kapatması bile gayet normal karşılanabilir. Asıl sert hareketleri 2 - 3 hafta sonra bekliyorum. Ytd
kagidiniza hirsiz dadanmis arkadaslar dikkat
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Haftalık Hisse Yarışmamıza Kurallara uygun 3 hisse seçin
Bir hafta yarışalım.
http://www.hisse.net/topluluk/showth...89#post1985989
ogrenirsin yakinda
Mart ayında yazmış olduğumuz uzun yeşil barı gördünüz mü dostlar .
1,53 den satışımızı gerçekleştirdik . Bu piyasada güzel kar bıraktı . Yatırım tavsiyesi değildir
Twitter'da Mardinli diye biri pazarlıyormuş. Dikkat etmek lazım.
kagit demek cebiniz demek degilmi
Bazıları göstere göstere kendine küfür ettiriyor.
[QUOTE=ferhatla;1991152]kagit demek cebiniz demek degilmi
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.[/QUOTE
aynı şey olurmu..kâğıda goz dıken kagıdı toplar fıyat yukarı..cebe göz dıken kâğıdı basar fıyat aşağı...sen bıraz kâğıdınıza sahıp çıkın gibi yazmışsında o yüzden sordum..... neyse ızahatada gerek kalmadı yapacağını yaptı...
Mardinli yine kitledi malı 1 80 miş hisse tabana gidiyor hisse artıya geçince millete gazı veriyor düşünce piyasada yok malı üstten satıp alttan geri alıyordur YTD
SM-G7105 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Alan satan pastası varmı? Paylaşabilir misiniz?
Yaklaşık 3 hafta önce yazdığım yorum gerçekleşti. Dün yaşanılan hareket İnfo'nun yönünü aşağı çevirdiği anlamına gelmez. Bunu söyleyebilecek bir teknikçi olamaz. Benim de olumsuz olabilmem hissenin 1.23, özellikle 1.18'in altına (aylık bolinger orta noktası)gelmesine bağlıdır.Bahsettiğim fiyatların üstünde olduğumuz sürece problem yok. 2-3 gün içinde fiyat yeniden 1.30 larda dengelenip sakinleşir. YTD
Teknik meknik hikaye bu adi hissede .. ne biçim bir belaya bulaştık .. Haram zıkkım olsun millet çarptıklarınız .. Ytd
Seçim belirsizliği ortadan kalkmadan hisseyle ilgili bir şey söylemek güç.