Günlük % -2 duşmez ise gönlü kalır üzülür garibim.
GT-I9300 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Günlük % -2 duşmez ise gönlü kalır üzülür garibim.
Aylık takas verebilecek olursa memnun oluruz, kim satıyor ? elinde ne kadar kalmış acaba?
SM-N7500Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2015 den beri 140 -150 bandında, burada nasıl bir mantık var? Sermayesinin 10 katı geçmiş dönem karı var bu şirketin, nedir bu ?
Bilanço son tarihi 09.08.2017 , o zamana kadar bakmıyorum isterse yerin dibine soksun kağıdı. Deniz,kum, güneş ...
günlük takas verisi var mı? hangi aracı kurum düşük hacimli maç çıkışı yapmaya devam ediyor?
5 senede topladığını 20 günde verdi 5 sene daha bekletir..
Millet de sırada bekliyor, kent satsa mal spek de ben alsam diye [emoji23]
Kime vermiş?
Şu haliyle kim alır ?
40 bin diyorsun, topladı topladı verdi diyorsun.
Bu kağıdı yeni takip ediyorsanız birsey diyemem tabi...
Cep to cep olamaz mı?
Bence satışa istekli birilerini yakaladı, hergün birer parça birer parça kopariyor.
6 aylık için iyimserim, biri de gelip elle tutulur bilgi vermiyor ki moralimiz duzelsin.
Takaslari görebilsek belki bir şeyler düşünebiliriz.
Sn medwig takas rica ediyoruz. ..
Buradan yukarı hareket yapsa da aldanmayın derim..
ziraat dün aldıklarını hazmedemedi sanırım,çıkarmaya başladı...y.t.d.
Arkadaşlar uzun zaman burdayım ve zarar dayım dedikodu bedelsiz muhabbeti dönüyor aslı astarı var mıdır?
düşmediğin için çok mutluyuz.......teşekkürler kennnt..... y.t.d.
Vah vah... Kent +%2 yapmış.. Kapanış da başladığı yere gelir..:)
bugün oyak elindekini vermekle kalmadı, açığa satış ta yaptı.demek ki oyuncu;kağıdı iyi tanıyor....akşama malı 150 lerde yerine koyar düşüncesiyle vermiştir bence....y.t.d.
daha bu ne ki 145 e kadar verecek el mahkum..ytd..
Suyundan da koy spek
Sen benim gibi ky gördün mü hı gördün mü spek
Ben PASLIÇİVİ27 ytd
bu kağıtla ilgili spkya başvuracağımız bir neden yazabilirseniz sevinirim.... y.t.d.
Bu nedir arkadaşlar saplandık kaldık bataklık gibi mübarek...
Küfürün bini bir para spek, anladın sen onu.
Yazdıklarım kişisel görüşlerimdir. Yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez.
az kaldı endex kent i yakalamak üzere
bist komedisi devam ediyor..spk da zaten yetkili yok hepsi uşak..
Arkadaşlar ben gibi bu hissede zararla bekleyen arkadaşlar beklentiniz nedir? bekleyelim mi?
Her sene ramazan ayında hareket çeken kent gıda bu sene fıs çekti bütün insanlarda ramazan ayındaki harekete odaklanıp hisse topladı 160 170 TL arasında Bir taraftan da Ayhan Öztürk diye bir ****** internet üzerinden kent gıda iyi pazarladı yok 250 TL olacak yok bilmem ne kadar olacak bir sürü hikaye okudu ya onun inadına çıkarmadılar ya da bu şekilde 100 kırklı seviyelere düşmesinin arkasında daha büyük hesaplar var biz de zarar dayız bekliyoruz bakalım borsa aldı başını gidiyor 107 bin olmuş yapacak bir şey yok bekleyeceğiz
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
%5 Artmış KENT'in topiğinde kimsecikler yok, yatırımcıyı ne kadar bezdirmişlerse artık kimse dönüp bakmıyor...
selam arkadaşlar .
bu hissenin nereye gideceği ne olcağı kesin olarak tahmin zor .
bu yüzden yorumlar hem hayalı olmakta .
çoğu zaten çıkmıştır alanlar bildikleri bi şey varkı aldılar .
benim zamanımdaki olanlar çoğu zaten satmışlardır .
elinde olan da az var .
kar cebe yakışır .buldunuz mu karı alın .ardınıza bile bakmayın ...isterse 1 e 100 olsun sonra -
ytd
bu saaten sonra bu hisseye ancak iyi bi alıcı yada bi bedelsiz popular hale getirir .
onun dışınca sağı salo belli olmuyor .
bugun su an 157 yarına 145 diğer gün 165 sürekli gider gelir.
yani fiyat olarak kesin bi rayda durmamakta .
bu yüzden bu olacak su olacak diyende sadece yorum olsun diye ..benimki bile yorum ..bildiğimizden değil bu hisse için.
ytd
Belki sürpriz bir şekilde yüksek miktarda sermaye artırımı yapabilirler.
http://666kb.com/i/dl7k3xhvu2fs70rt8.png
156-157 üzerinde kapanırsa çok güzel olacak.
İşlem hacmini artırarak yükselenin ikinci dibinden döndüler.
Önünde yaklaşık olarak 161, 164 ve 169 dirençleri var.
Çok şükür bir hareket gördüm umarım devamı gelir
Hosgeldiniz Sn. Ruhani,
Sizin, Sn. Paslicivinin, Sn.Dewaz'in hissede oldugu donemlerden beri bende bekliyorum.. ama artik bir suredir zararina da olsa yavas yavas elden cikariyorum.. artik ister ucsun, ister yerinde dursun farketmez. Bu hisseye bir daha asla bulasmam dile kolay 7 yil oldu.. ama hep husran oldu bu hisse benim icin.
Bu nedenle, soylediginiz gibi ardima bile bakmiyorum suan. Cunku zararin bir kismini diger hisselerde trade ederek cikardim cok sukur ki.. kalan tum arkadaslarima bol kazanclar dilerim.
Yazdiklarim Al sat tut tavsiyesi degildir, yorumlarim kisisel hayiflanmadan ibarettir. Saygilarimla.
eyvallah kardeş. ALLAH KİM SEYE ZARAR nasip eylemesin. umarım herkes zararını telafi eder
ytd .
bıktırdın,sattırdın,yeni başladın demi............ y.t.d.
***KENT*** BORSA İSTANBUL BISTECH DEVRE KESİCİ UYGULAMASI( İşlem Sırası Durdurma Bildirimi
***KENT*** BORSA İSTANBUL BISTECH DEVRE KESİCİ UYGULAMASI( İşlem Sırası Durdurma Bildirimi )
İlgili Şirketler [KENT]
İlgili Fonlar []
Türkçe
Devre Kesici Uygulaması
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
KENT.E işlem sırasında sürekli işleme ara verilmiş, tek fiyat emir toplama başlamıştır.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/619767
BIST
(24/07/2017 - 17:44:59)
O değilde 165 tl ile devre kesicie girdi normalde 5 dakikada devre kesiciden çıkması lazım ama kapanışa kadar çıkmadı devre kesiciden ya da çıkarmadılar kapanış 162buçuk acaba birileri altı aylık bilançonun kokusunu falan mı aldı
Arkadaşlar 09.08.2017 bilanço açıklama son tarih. Ayrıca bugün hareketini yorumlayacak biri olursa sevinirim. Selamlar.