https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...2624b63a2c.jpg
Printable View
hisse gümlüyormu ne
Kardeş biz pek ustası değiliz bu hissenin. Lakin hergün bu şekilde kayıpla kapatırsa bırak kâr etmeyi maliyetimize gelmesine 1 tavan bile yetmeyecek....
Valla ben epey zarardayim ne olur bilmem bugün aselsan yaptı bu düşüşü diye düşünüyorum
GT-I9300 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aselsanin ani düşüşü sonrası bütün hisselerde hızlı bir düşüş yaşandı bu yüzden öyle düşündüm. Peki bizim uyuzun sıkıntısı nedir kar gördü düştü de düştü son dokunacağı yer neresi?
Ben çok eskiyim hep böyle yapıyor. Ummadigin anda firlayip gidiyor. Bence bakmayın yükseliş yakın gibi. Zararına satmasaniz iyi olur
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarın ki tavan ; 3.74
Ytd
Venus_V3_5580 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
günlük 100000 lot altı ky satış ve alışlarıyla 3 e dokundu
1000 lottan az bir satışla senet 3.15 ten 3.00 dokunduruldu
benim şahsi düşüncem 3.25 den sonra yukarı dönmesi idi ama dönmedi ve aşağı saldı malesef
bundan sonrası ne olur bilemem temennim 4 tl üzerine atmasıdır
bekleyip göreceğiz..
yatırım tavsiyesi değildir
bu arada bir arkadaşın yukarıda yazdığı gibi sebepsiz tavan yapmaları çoktur bu senedin...
Sayın bünyas08 toplam takas rakamlarını paylaşabilirmisiniz?
Toplam takas derken neyi kastettiginizi anlamadım
Sabah 2.94 e degmis 2 hafta içerisinde yukarıya sert bir hareket yapabilir. (Haftaya perşembe cuma). Bunları tabiki eski hareketlerinden yola çıkarak öngörüyorum. Ama işte burası Türkiye. Kaplaminden bu güne kadar hiç zarar etmedim inşallah yine etmem
piyango çıksın bu kâğıdı aselsan gibi bereket tanrısı formasyonuna getireceğim kâğıdı:)
Kâğıt ya ölmüştür ya da ölü taklidi yapmaktadır. İkisi de aynı izdirap...
bir hisse hergünmü düşer
Şirket battı da bizim mi haberimiz yok arkadaşlar? Kimse kalmadı gayrı anlaşılan. Majeste sen maliyet 3 civarı diyordun. Satmadıysan kardan zarara merhaba dedin. Yorumların neler?
Bas lan bas...
bugünden sonra biste veda ediyorum ciddi bir zararla sattım bistinde bu kağıdında taaa...
Acil ihtiyacın yoksa satmasaydin kaplm bunu her zaman yapıyor buralara çekilip hiç ummadığın bir anda tavan yapıyor. Ytd.
HUAWEI CAN-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...40a086fc66.jpg kağıt harekete başlayacak gibi babalar geldi
lotların yarısını vermiştim diğer yarısını beklettim ama onları maliyetime satsamda giren girdi
Alışa girilen lota göre
Peki o 10 binlik lot alındı mi
Evet alındı 2.89 a da 94.000 lot alış koyup kaldırdılar tekrar. İnşallah hareket yakın. Ben orta vadede büyük bir sıçrama bekliyorum. 2009 dan beri takip ederim bu kağıdı. Umarım beni yanıltmaz ve herkes kazanır...
Ohaa 94 bin lot nedir
3.25 tutunamadı
2.75 dokundu zıpladı gibi duruyor
pazartesi 2.75 üstünde tutunması önemli diye düşünüyorum
tutunamassa hedefte 2.50 olur
dahasından yaradan esirgesin, buraya kadarki biraz karamsar oldu
ben yinede ansızın yukarı gideceğini düşünmekteyim
haftaya yaşayanlar görecek
yatırım tavsiyesi felan değildir herkes aklına göre....
Şu sıralar hacimli bir yükseliş beklemiyorum kendi adıma.
Lenovo A7000-a cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hacimsiz yükseliş mi belkiyorsun yani ? Eski yerine kısa sürede gelmesi için 2.90 üstünde yataya bağlanmasi lazım kanımca. 2.50 seviyelerine gerilerse ve bist de eski yükseliş trendini bozup aşağı freni patlamış kamyon gibi inerse işimiz zor tabi sadece bizim değil bütün kağıtlar ekside seyreder tabi bu sadece benim acemi bilgim dahilinde.
Bizim hisse tuhafdir ki yükselişte gördüğü hacim gibi hacimli düşmedi diğer düşen hisselerin çoğu hacimli düştü.