rodeo USD temdit ittire kaktýra.. 4.15
Printable View
rodeo USD temdit ittire kaktýra.. 4.15
ing bank dolar turuncu günlük faiz 4,00 olmuþ yine... oysa 10 gün önce 4,25 idi...
ing diðer bankalara bir bak lütfen...
ironi = inori
http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=21861
Genel Kurul Tarihleri, GK dedikodularý vb
Burger den baþka oran alan var mý? 300k-500k bandýnda.
17,40 bono oraný mý mevduat karþýlýðý mý bu bilgi çok önemli.
ben mevduat karþýlýðý max 18.15 e kadar alabildim.
diðer türlüsü 18.42 ye denk geliyor.
çok detaylý sormadým, ilk yazýmda da bahsettiðim gibi amacým zaten oran almaktý. Hiç bir hesabým bile yok orada. muhtemelen temiz dendiðine göre mevduat karþýlýðýdýr. Ama görüyorsunuz bazý beceriksizler iftira atýyorlar. Artýk uzun bir süre yazmayý düþünmüyorum. Bu tiplere hizmet etmeye deðmez. Diðer arkadaþlar da sesini çýkarmýyor tuhaf.
burgan bank
125 bin TL 14.60 temdit 32 gün
halbuki 3 ay önce 15.5 den okutmuþtuk.
Selamlar
Fed faiz artýrmasýna ragmen yapikredinin 25k dolara hala 1.95 oran vermesi dogru mudur öneriniz var mýdýr
BLA-L09 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nedenler
1-Büyük banka tercihinin dezavantajý
2-Büyük banka için meblað az.
Büyük banka ýsrarýnýz varsa yüksek faiz almak için meblaðý arttýrmanýz gerekli.
Orta ve küçük bankalardan bu meblað için daha yüksek faiz alabilirsiniz.
Örneðin orta büyüklükte ing:%4
küçük büyüklükte burger-rodeo : %4.15-%4.25
Cok Tesekkurler üstad
Sanýrým parayý elden cekmek gerekicek Ýng ye götürmek için.. Doðru mudur diðer türlü Swift keserler birde
BLA-L09 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu konuda tecrübem az, genelde TL aðýrlýklý iþlem yapýyorum.
Ancak ufak meblaðlarý forumdaþlar genelde elden çekip götürüyor.
Birde volatilite düþükken ve dolar yüksek ise TL ye çevirip EFT yapýp diðer bankada döviz alanlarda var ama þu an bunun için uygun ortam pek yok.
Fed in faiz artirmasi bankalarin borclanmasi ile ilgilidir. Bankacilik kurali geregi hicbir banka gun sonunu acikta kapatamaz. Bankalarda FED in belirlemis oldugu faiz oranindan borclanirlar. Faizler yukseldikce bankalarin eli daha siki olur ve bu da likitideyi olumsuz etkiler.
FED faizleri 0 seviyelerine cektiginde bankalar onune gecene kredi sagliyor ve piyasayi paraya boguyorlardi. Cunku borclanmak icin cok cuzi (0.25) faiz oduyorlardi. Bu 7 yil boyunca devam etti. Yapikredi 1.9 verirken baska banka mesela ing 2.5 veriyor (Hosgeldin faizi ise yuzde 4) Burada dikkate aldiklari unsur ise ABD de ki enflasyon. Orada 2 seviyesine yaklasan bir enflasyon var. Kisaca burada mevduata ne kadar faiz verecegi bankanin tekelindedir.
Ekonomi ile ilgili bakanlýklar yeniden yapýlandýrýlacak
https://www.dunya.com/ekonomi/ekonom...-haberi-408874
2-3 puan almak gayet mümkün imkansýz diye birþey yok .
Opsiyon alýrsanýz olabilir sadece
Mevduat bankalarýnda opsiyonsuz þekilde 17-18 oran var diyorsanýz ona da birþey diyemem .
Ýnanan inanýr inanmayan inanmaz
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Tl faizleri 14.60'a çakýldý kaldý zýrnýk oynamýyor :ok:
Vakif 32 gun tl 14.60
Vakif 32 gun usd 3.0 yeni oranlar. Temdit. Usd orani dusuk degilmi.
Yarýn dönüþ var .
Ýstediðim oraný bulamazsam eðer büyük ihtimalle BÝST’e döneceðim sanýrým .
1 senede 35 kat artýrmýþ portföy yöneticisinin konuþmasýna þahit oldum . (Kulak misafiri )
Bir deneyelim istedim bir günde %2-3 garanti diyor [emoji3][emoji3][emoji3]
hisse.net kullanarak iPad aracýlýðýyla gönderildi
Buyrun.
https://forum.donanimhaber.com/tum-b...--87181693-166
26 Mart 2018 16:38:36 tarihli mesaj..Kolaylýk olsun sizin için.Eðer o forumda da abonelik varsa kýymetli görüþlerinizi amatörlerden esirgemeyiniz...Bizde o meþhur ÞEHÝR EFSANESÝ oranlardan olmaz...
Yazý da þu þekilde.
Burgan’da temdit oraný 14,8 aldým 32 günlük. 25 nisanda ppk var, faizlerin artmasýný bekliyorum. 27 nisan vade sonu, bakalým neler olacak...
Burger 400k 36gun 14.60. Pazarlýksýz pazarlýk etmedim ama kýsa vade bagladim
Finansbank 1 m.üzeri 14.75.. 92 gün 14.85 ..
Sabah ki yazdýðým forumda yine biri burganda 90 gün 14.85 orandan baðlamýþ...
https://forum.donanimhaber.com/tum-b...--87181693-166
Burgan 14.85 90 gün vade ile baðladým, benim beklentim faizlerin artmasý ama portföy yöneticisi faizlerin artmasýný beklemediklerini ve artmasý gerektiði halde artamadýðýný söyledi öyle olunca bir sonraki bilanço dönemine baðladýk bakalým.