yoo satan buldugu her alıcıya veriyor. batan gemiden mal kaçırır gibi
Printable View
yoo satan buldugu her alıcıya veriyor. batan gemiden mal kaçırır gibi
mal toplayanlara selam olsun belli ki birileri refaranduma kadar mal satacak hayırlı cumalar
Düşüncem beni bağlar, U dönüşü yakındır...YTD😈😈😈
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mal verecek olan çeker yukarı sonra isteyene verir. Bizim şimdi yaşadığımız sineğin bacağındaki yağ mevzuatı. Endekste genel düşüş olmazsa umut var😇😇😇YTD. Hayırlı Cumalar...
Bu esnada elinde mal olanlar şanslı ve cesaretli iseler üsten satıp alttan alabilrlerse üç beş lotlarını arttırmalıdırlar. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Kendimce düşüncelerim. Nisan-Mayıs-Haziran...😈😈😈
2016/09 ve 2016/12 bilançolarında uçanların ve sonrasında kaçanların kalmadığı, 2016 yılının Şubat-Temmuz arasındaki ıssızlığına döndü tekrar Kutpo forumu.
Eğer matrah artırımdan kaynaklanan ve 2017 yılında ödeyeceği 3 milyon vergiyi ilk çeyrekte ödemezse, Kutpo'nun 2017/03 bilançosunda 100 milyon hasılat ve 8,5-10,5 arasında net kar bekliyorum.
maşaalalah maşaallah u dönüşü yapacak yorumları gelmeye başlamış. yakında sert yukarı hareket yapacak gibi ifadeler de gelmeye başlar mı acaba.. kafamda tuhaf sorular..
Acemilik dersin geçersin kardeşim😄. Şaka tabii, Evet 6.58 stop veriyor ama bunun altında bir kere kapanış yapmış. Takip ettiğim uzman kişi ve bazı araci kurumlar 6.58, 6.56 ve 6.37 diyor destekler için. Geçen 1000 lot satış girdim 6.58 e 3 lot işlem gördü. Almak isteyen tabi ki daha aşağı istiyor ama genel bir düşüş olmaz ise bence almak isteyen daha yukkarıdan alabilir diyorum. Benim beklentim daha yukarilar ve özellikle de iyi bir bedelsiz sermaye artışı. Sabrın sonu selamettir. Burada yazdıklarım kendi düşüncelerim beni bağlar bana güvenip karar almayın, Kesinlikle yatirım tavsiyesi değildir.😈😈😈
hadi be kutpo kır artık 6,73 ü
neler oluyor bilen var mı..hareketlendi bizim ki..
bu arada 6,92 ile 7,10 arası da GAP var kapatır mı acep..
Ulen ne ara döndün geri 6,69 a
Dua 5.03 ile 5.73 arasindaki gab kapanmasin
HTC Desire 816 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
HTC Desire 816 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kimse yok ken ve heryer kan kırmızı iken bir anda yeşil yeşil müşterimi toplama çabası var bakalım zaten üç gündür ufak bi toplama vardı nereye kadar gidecek bakalım
bu nasıl bir oynaklıktır yahu..6,72 -7,04 -6,87
tüh rezil 7,04 den 6,83 e dönmüş
Tren kalkıyor aman geride kalmayalım al, çok düştü averajı düzeltelim al, reklamlar çok bu hissede bir iş var sat, spek bizle oynuyor sat.
Bu işi iyi biliyor, fırıldak gibi çeviriyor.
4 senelik beraberliğimize ara verdim , satarken pek bir şey yazmadım.
Kalanlara bol kazanç, istedikleri gibi olsun inşallah.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ortalık tam ezme ve bezdirme havası var.aksam yigit bulut meydan okudu 1 e 3 kazandıracak hisse senetleri diye telafuz etti. türkiyede ortalık karısık diyen yabancı 2 milyar dolarlık alım yapmış .
ben onların yalancısıyım duydugumu yazdım
herkes kendinden sorumlu ben sorumlu degilim
ben bişey bilmiyorum dedigimi bende yapmıyorum
herkes kendine..:) :one: :28:
o dediğin şahıs isbnk el koymalı diyip manipilasyon yaptı ve ceza almalıydı ama almadı bence çok güvenme aç videolarını 7 yıl önce ne diyormuş reise şimdi a8 vermişler bende olsam pof pof derim
Genel kurul normalde 9 da başlayacaktı... Kar dağıtım ile ilgili haber var mı... Ne olacak bu sermaye tavanı bu yıl son.. Geçmiş yıl biriken karlılıkları ne olacak... Genel kurulda bunlar gündeme gelmeyecek mi....
bu kadar reklam pek hayra alamet değil umarım geçen dönemki 25 milyonluk reklam giderlerinin içindedir bu reklam döngüsü
Bakalım,bu baskının sonu nereye varacak?
bu nedir yaw. yeter artık iyice uyuz etmeye başladı. kaç ay oldu zararda bekliyoz.. eski yazılara baktım da acayip karlı bir şirket kasası dolar dolu. şöyle reklamları dönüyor nereye gitsem onu görüyorum diye yazanlar varmış..şimdi neredeyse hiçbiri yok. işleri bitti mi acaba kutpo ve bizimle. ondan mı acaba. kafamda deli sorular.
şöyle diyeyim kutpo iyi bir bilanço vermek istesin patronun izniyle ozaman herkes çıkar yok temeli şöyleydi yok böyleydi diye ama işte o zzamanda senin uzaklaşacağın vakittir
önümüzdeki hafta TİM den açıklanacak İhracat rakamları benim için önemli olacak. Kararımı öne göre vereceğim. Yurtiçi piyasada inanılmaz reklamı dönüyor, ancak hala bu şirkete güvenemiyorum. Reklam giderleri diye 25-30 milyonluk bir gider açıklarsa bu çeyrek o 5 küsürlerdeki boşluğu dolduracaktır. ama geçen yıl son çeyrekteki giderler bu reklamların bedeliyse inanılmaz rakamlara tekrar ulaşabilir.
http://fs5.directupload.net/images/170402/gbm69w2y.jpg
son bir ayda alanlar
7,04 köprüden önceki son çıkışmış da biz bilememişiz herhal.. bu ne yaw 6.51 olmuş
.....Malesef köprüden önceki son çıkış benzetmesi doğru gibi...bu kadar satış yemesi AKP li yönetiminin olması ve seçim durumu gibi...biraz yükselincede k.y zarar kes yapıp kağıttan kaçıyor.yılbaşından beri yabancı satış yapıyor...şirketin kar etmesini bile umursamıyorlar..bu kağıda bir spekkkk lazım..