Aynı şirket derken???
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Aynı şirket derken???
Braknor ile Banvit'in ne alakası var yahu
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bende anlamadım
Yani daha onceden banvite petroleuin investment company PJSC almisti. Daha gorusuyoruz der demez. Kagit nerden nereye geldi. Ama bunlar ayni sekilde gizleyip caktirmadan alim satim yaptilar. Haberide 3 hafta sonra yayinladilar. Bu suc degildirde nedir.
Mynetteki yorumları burdakiler de okusun:
"Bu işte bir pislik var bakim ne zaman çıkacak apaçık bir boy boy poz verip ciosu demeleri ciosuda aileden kurumsal firmalar aileden cio atamazlar bular kayserili haşaa kayserilelere sözümüz olamaz bunlar bizimle böyle oynadılar adam gibi yazıp veya açıklayacaklar öyle yazıyordu yabancı yatırım bir bize birde Banvit diyordu büyük Nalbant ailesi me oldu banvit yatırımın hakkını verdi sen bizim satın aldığımız hisse paralarınla aldın üretti ödedin neden nizimle oynuyorsunuz neden oylumda istikrar yakalanamıyor neden orantısız hareketler oluyor insanlar para kazanmak için borsada"
"Bu işte bir pislik var bakim ne zaman çıkacak apaçık bir boy boy poz verip ciosu demeleri ciosuda aileden kurumsal firmalar aileden cio atamazlar bular kayserili haşaa kayserilelere sözümüz olamaz bunlar bizimle böyle oynadılar adam gibi yazıp veya açıklayacaklar öyle yazıyordu yabancı yatırım bir bize birde Banvit diyordu büyük Nalbant ailesi me oldu banvit yatırımın hakkını verdi sen bizim satın aldığımız hisse paralarınla aldın üretti ödedin neden nizimle oynuyorsunuz neden oylumda istikrar yakalanamıyor neden orantısız hareketler oluyor insanlar para kazanmak için borsada"
"Adamlar kendileri çalıyor kendileri oynuyor istedikleri zaman yükseltip istedikleri zaman düşürüyorlar türkiyeye doğrudan yatırım gelen iki firmdan birisiniz e neden hakkettiği yerde değil veya buralara layık değilse neden buralarda sürünüyor benim bildiğim kaç kişi var adam fiyat düşürmek için hala borca giriyorlar borsa yüzde yüzde kazanma deyil doğru risk olduğu için buradayız oylumdayız helal olsun diyoruz yoksa gider biraya yatırırız Allah muhafaza ama siz oylum sahipleri bi anlı bibakıyorsunuz 3 leri geçmiş satana kadar bi bakıyorsunuz 1.90 larda bu 45 yıllık marka omaz böyle."
"Oylum oylum açıklamana bakılırsa takas yaptığın tarihte değeri 2.20 lerdeyken sen 1.95 satıyorsun neyin peşkeşini çekiyorsun cio efendi bu kağıdı siz bile bile düşürüyor bu hale sokuyorsunuz ya siz bittiniz bu ortaklık bu kadar güzel haberler yalan neden bu kadar olumşu havaya yükselmiyor kağıdı yine bir yangın bi bilmem neyle 0'50 düşürüp toplama hesabımı bu kayserilik hep sizemi yarayacak biraz da bize kayserilik yeter artık bizimle oynadınız."
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bracknor banviti alan sirketle baglantili mi? Biri kredi biri tavukçu brezilyali
GT-I9060I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tutsun buralarda
Biz de toplarız sorun değil
Bi ara n.ö. İsimli kişi de 1 milyon lotu aşkın Oylum vardı
Hale'n tutuyor mu bilmiyorum
Ancak Hale'n mal elindeyse o malı almadan çıkarmazlar kağıdı
Avukat yaz bakalim saglam bi dilekce de bimere sikayette bulunalim hep birlikte kapa gec gelen haber icin.
Adam tek hesap değilki mesela bir zamanlar vasfıoğlu diye biri mkk da görünüyordu
Onun malları nö ye aitti
Diğer mallar da parça parça heaplarda dağınık idi
Aynen katılıyorum hiç bir spek hele hele beklentisi olan ve hacmi düşük olan hisse senetlerinde asla tek hesaptan mal almaz. hatta elinde yüklü olan aracı kurumundaki hisseleri mal çıkıyor izlenimi vermek için diğer ayaklarına dağıtır. beklentili ve hacmi düşük olan hisse senetlerinde kendini belli etmek istemez. ytd
Adamlara 1'95 veriyorsun takasta bunu düşürmek için yabancı ortağın kalkıp 3 uç tenmi alacak tabiki 1'95 aşagı alacak ve bizleri mağdur edeceksiniz ettiniz buyuk nalbant ailesi tekrar soruyorum yatırımcı danışmana da sordum çıt yok bu bir vurgun plan başlangıcımı nasıl olurda piyasa değeri 2.30 olan kagıdı 1,95 e verirsiniz acil cevaplanması gereken sorular yoksa yapanın yanına kar mı kalacak
Mynette Adam yazmis abi. 3 kagitci bunlar nasil oluyor bu isler anlamak lazim.
2-3 kere hisse alımı yapılacak diyen patron bugune kadar hiç hisse alımı yapmayıp bir de hisseleri güncel fiyatın aşağısından adeta peşkeş çekmiş. Yapacağınız iş tam da onlara yakışıyor demek
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
SPK ya şikayet etmek gerekli bu hususları
adamın biri 50 bin civarında hisseyi bir haftadır 2.24, 2.25 e satış yazıyordu bugünde 2.21 e satış yazmıştı. en sonunda 2.13 ten satış yazarak malı vermek zorunda kaldı. dökülen ky geride kalanlar için iyidir arkadaşlar yük hafifler. ytd.
Birader oyle diyonda birde diger acidan bakalim. Yalan haberleri pompalayip bir beklenti olusturup sirketi caktirmadan el degistirip oralara o 50000 leri kendi koyup ky ye mal cakiyo olmasin bu emmimin oglu. en sonunda da kagidi 1.70 lere getirip mali cumle alemin kucagina verip sirkete iflas gostermesin sonra, sence bunlari dusunmek cokmu abes kacar.
La bu kadarı da paranoyaklık
Hey Allahim ya.. elinde 3 milyon hisse vardi bunlarin hepsini satsa ki satamaz 6 7 milyon eder. Sirketi 6 7 milyona satarmi yav .. 500 ton siparisi var. Uretilen satilan kismina bak
Kg de 5 tl kazansa 2.5 milyon yapar kazanci...
Tamamda ağa bu son yaptığı hareketlerin anlamı nedir
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Hangi son hareket. Iki kere cikmaya calisti 233 kiramadi geri döndü. 218 ustu 223 ustu 233 ustu kapanislari takip edin.
Kisa vadede bisey olmaz diyeli 15 gun oldu. Ben bazen gun sonu bakiyorum.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...32c24751ab.jpg
Üyeler bu linkten de görebiliyor...
http://www.hisseanaliz.net/oylum/oyl...-50-15436.html
Is yatırım kaç gündür alıcıydi bugün ise satmış, madem zararına satacan niye topluyordun. Ne enteresan bir hisse bu ya, sanki nalbant ailesinin rüyasında yaşıyoruz: güya şirketle ilgili devamli güzel haberler ortaklar geliyo falan, o orda gülümseyerek uyuyor kafasında bir oylum fantazisi yaratmış herkes oylumu konuşuyor roportajlar falan hatta sonra ülkeri etiyi bünyesine katmış gitgide dünyaya hakim oluyor rüyasında biz de bu matrixten çıkmaya çalışıyoruz çünkü hisse hâlâ halka arz fiyatının bile altinda. Onun rüyası bizim kabusumuz.
Gofret ve itibar isimli film çok yakında sinemalarda.
İzahı olmayanın mizahı olur...
Cok guzel yorumlamissiniz izleyelom bakalim film nasil devam edecek""
Korku filmine dönmez insallah...
Simdi guzel kardesim ben kagidin kisa vadede cikisindan bahsetmiyom. gitti geldilerindende bahsetmiyom. Burada yapilan bi usulsuzluk var, adam 3 hafta sonra yayinliyor sirketle ilgili onemli bir haberi. Adam sirketi caktirmadan satmis ben de hissenin yatirimcisi olarak gec ogreniyorum. Bunun aciklanir bir tarafi varmi. Sirket satisi bu kadar onemsiz bir konumu. Benim isyanim bu noktaya. Demekki bu sirket bunu her zaman yapiyor. Isi bitiriyor, anlasmalarini herseyini yapiyor KAP ada cani ne zaman isterse haberi veriyor. Isin ilginc tarafi spk bu duruma seyirci kaliyor. Kusura bakmayinda ben bu durumu kabul edemiyorum. Allah bilir su anda sirkette daha neler neler oluyorda haberimiz yok YATIRIMCI olarak. Bilmem anlatabildimmi.
Haber gec evet. Yalniz unutmayin o tahsisli verilen hisseler geri verilmek zorunda. 3"yil icinde tahsisli almis oldugu hisseleri geri verecek. Bunda sikinti yok. Sirketin satildigida yok. Keske satilsa. Bunlardan iyi yonetirler. Sikinti su. Adam toplam bes seferde 1 milyon kusur hisse aldi tahsisli ile. Ama bunla alakasi olmayan bi sirkette 550 bin gozukuyor. Acaba farkli yatirim sirketlerinden mi devredildi. Yoksa sattimi? Sattiysa iyi. Yerine koymak icin mecbur alacak.
Arkadaşlar şirketi sıkıştırmaktan başka çaremiz yok
Fax mail telefon ile
Ben haftada 1 arayıp ayrıca fax çekiyorum
Cumhurbaşkanılığı bimer spk bist vs gibi yerlere şikayet gözdağını vererek fax çekiyorum elden bu geliyor
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/593523
Yazida
1.95 fiyattan 441025 adet alis islemi ortakligimizca gerceklestirilmistir. Sirket sermayesindeki paylarimiz %5.54 sinirina, oy haklarimiz ise %3.19 a ulasmistir. Satis tarihi : 17 subat 2017 , Takas tarihi: 21 subat 2017
Simdi burada o tarihte halka acik B gurubu hisselerinde 1.95 lik fiyat olmadigina gore A grubundan SATILMIS. Devir edilmemis. Devredilse devredenide burda bildirmesi gerekiyor. Ama satisin halka acik olmayan kisminda yapildigida yazilmamis ve 3 hafta sonra benim haberim oluyor bu durumdan sirketin yatirimcisi olarak. Ve bunu satan kim o neden yazilmiyor?
Devam ediyorum
2.17 fiyattan 50660 adet SATIS islemi yapilmis. Paylari % 4.738 e oy hakkida 2.84 e dusmus. Satis tarihi: 20 Subat 2017 , Takas tarihi: 22 Subat 2017
Burada o gun itibariyle hisse senedi 2.17 fiyati gormus. Tekrardan bu satis islemi halka acik kisimdami olmus yoksa kapali kisimdami olmus belli degil. Halka kapali kisimda olmussa alan kim, onuda bi soyleyinde bilelim. Halka acik kisminda olduysa bu braknorun halka acikta hissesi varmi varsa ne zaman aldi? Eger halka kapali dan halka acik yapip satabilmesi icin kote ettirmesi gerekir ve bunu kapa duyurmasi gerekir. Oyle bisey yapilmismi? HAYIR.
Bunun anlami nedir?
Devam ediyorum.
2.20 fiyatla 84050 hisse ALIS islemi yapilmis, Sirket sermayesinde orani %5,68 e cikmis oy haklarida %3.41 e ulasmis. Alis tarihi: 21 Subat 2017 , Takas tarihi: 23 Subat 2017. Halka acik kisimda yine o tarihte o fiyatlar gorulmemis anlasilan o ki halka kapali kisimda olmus, kimden almis ve neden bu fiyatlardan aliniyor hani aciklama nerde yok.
Kardesim dalgami geciliyor yatirimciyla SPK nerde bu duruma kayitsiz kaliyor. Nasil boyle bir hatalar zincirine goz yumuluyor. Bunlarin cevaplarini bi zahmet SPK ya bildirsin sirketki anlayalim deglmi
Bir cevabi olabilir. Bu adam dubaili. Biraz bastirmistir hukumete. O da spk ya. Simdi kizmak icin erken. Ben daha onceki mesajlarimda da belirttim. Oglanlarinin banvitten sonra en buyuk anlasmayi yaptik buyuyecez ve hisse degerimiz artacak aciklamasi ve bloomberg spikerinin bracknora attigi mailin cevabini soylemesi ve o cevapta sirket buyuyecek hisse kazanacak ve bizde kazanacagiz demesi var. Iki aciklamayida canli bloombergte izledim. Bunlar dedikleri olmazsa suc unsurudur. Dediklerinde hisse 280. 2 yil bekler bisey degismezse mahkemeye veririm. Simdi gizli kapakli bir cok is donuyo ve sirketteki kadini arayinca bilgim yok demesi insani kizdiriyor tabi. Bekleyecegiz.
Simdi ben sorayim. Sen bu adamdan aldigim krediyi hisse ile odeuecegim diyosun. Sonra bu adama 1.5 milyon hisse veriyosun. Tahsisli bedelsiz versen adam hakim ortak oluyor. Sonra sana verecegi hisseyi verdikten sonra elindeki hisseyi kaca verirse versin zarar eder. Peki bu adam neden zararina is yapsin.
3 tl den verse simdi aldigi hisse verdigi krediyi karsilamiyor. Bakin raporlara. 3 un ustu cikiyor krediyi hisseye boldugunde.
Simdi bana gore bir ihtimal var. Simdi onu yazsam hisse pazarliyor speklik yapiyor diyecekler. Onun icin ilerleyen zamanlarda gorecegiz tahminim dogrumu.
Bence eger bu anlasma ile bracknor gercekten kazanacagini dusunuyorsa ve sirket bu krediyi gercekten buyumek icin aldiysa simdi yapilanlar sadece ilerleyen donemlerde brut takas gibi cezalara maruz kalmamak icin bu bracknor tarafindan yapilan balans ayarlaridir. Ve ben bu adamlarin 55 kurustan 112 kr ye geldi donemde ve sonra 70 kr tan 205 kr ye geldigi donemde ve en son 170 kr den 305 kr ye geldigi donemde hisse aldilar. Tahsisli haric.