marşa bastı ama araçta yakıt yok yerine patrona kanmış yatırımcılar var iterler aracı
Printable View
Kim bilir belki lastik bile olmayabilir)))
Lenovo A6020a46 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
KAP : 18.09.2017 17:38:06
OSTIM.E İşlem Sırasında Devre Kesici Uygulaması Başlamıştır
Manidar....
Bu hisse okey masası gibi 3 kişi bir araya gelip 4. kazıklıyor tabi ,4. kişi yatırımcı oluyor. Anlamsız çıkışlar anlamsız inişler uyuyan bir spk uzayıp gidiyor hint filmi gibi karışık ve anlamsız
Manidar değil çooook manidar.
..
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
KAP : Borsa İstanbul A.Ş. Duyurusu
VOLATİLİTE BAZLI TEDBİR SİSTEMİ (VBTS)
Sermaye Piyasası Kurulunun ilgili kararları uyarınca, Borsamız Pay Piyasasında işlem gören pay senetlerinde, işlemlerin adil ve dürüst bir şekilde gerçekleşmesinin sağlanması ve yatırımcıların aşırı volatilitenin getirdiği risklerden korunmaları amacıyla bir tedbir sistemi geliştirilmiştir.
25/09/2017 tarihinden itibaren uygulanacak tedbir sistemi kapsamında; gerekli koşulların oluşması halinde ilgili pay senedinde 15 gün süreyle birinci tedbir olan "Açığa Satış ve Kredili İşlem Yasağı" tedbiri, birinci tedbir uygulanan pay senetlerinde volatilitenin devam etmesi durumunda ise 15 gün süreyle ikinci tedbir olan "Brüt Takas" tedbiri uygulanacaktır.
"Brüt Takas" tedbirinin getirilmesi durumunda, birinci tedbir olan "Açığa Satış ve Kredili İşlem Yasağı" tedbiri de "Brüt Takas" tedbirinin geçerli olduğu süre zarfında uygulanmaya devam edilecektir.
Tedbir alınmasını gerektiren koşulların oluşması durumunda; tedbir uygulanacak pay senedi ve tedbirin başlangıç tarihi ile tedbir süresi, ilgili tarihte piyasa kapandıktan sonra Borsamız tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden duyurulacaktır.
**ÖNEMLİ
Özet Bilgi
İzahname Onayı Hk.
İlgili Şirketler
[]
İlgili Fonlar
[]
oda_ProspectusAbstract|
İzahname
oda_UpdateAnnouncementFlag|
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Evet (Yes)
oda_CorrectionAnnouncementFlag|
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
oda_DateOfThePreviousNotificationAboutTheSameSubje ct|
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
04.07.2017-02.08.2017
oda_AnnouncementContentSection|
Bildirim İçeriği
oda_ExplanationSection|
Açıklamalar
oda_ExplanationTextBlock|
Şirketimizin bedelli sermaye artırımına ilişkin izahnamesi, Sermaye Piyasası Kurulu'nun 21.09.2017 tarih ve 34/1166 sayılı toplantısında onaylanmıştır. Sermaye Piyasası Kurulu'nun 22.09.2017 tarih ve E.10775 sayılı yazısı ile onaylanan izahneme ekte yer almaktadır.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Arkadaşlar bu bedelli nasıl oluyor biri açıklar mı.Lot miktarım aynı ama param yarı yarıya azaldı.zarar iki katına çıktı.
MI MAX cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Rüçhan 59 kuruş ama
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ostim ne kadar bedelli açıkladı ytd
Güya bedellisine katıldık...zamanında 25,şimdi 1.60 bölünüşe göre,buna görede tepesi 12 olmuş oluyor...esasında kağıt beleşte,başındakiler rahat bırakmıyor,zaten ilk darbeyi hırsızlıktan almıştı,devamında hisse satışı olayı,devamlı hisseyi dövdüler,şimdi manzara ortada,guya ORGE karşılığıydı,ORGE bunun 8 katı,gerçekten üzücü :(
Parayı nereye yatıracağım ki
Bölünmeler
Yenile Kapat
Hisse Tarih Bedelli % Bedelsiz % Temettü % Bölünme %
OSTIM 27/09/2017 100.0 0.0 0.0 1.37304
% 100 bedelli açıklamış 1000 lotu olan 1000 tl yatırıp bin lot alaçak 2 bin lotu olacak ytd
Uv vade yatırım için.trader,kv,ov için değil.Uzun vade için tüm borsayı a dan z ye bilmem gerektiğini düşünmüyorum.Bedelliyle ilk kez karşılaştım.O yüzden bu konuda eksiğim var.
Bilgilendirme için herkese teşekkürler.
Zamanında halk sigortada bedelli yapmıştı,bu her 2 hisse ayni sınıfa dahildi SİP olarak,devamlı birbirlerini takip ederlerdi,halk bedelli sonucu 3 tl cıvarından 1.50 yapmıştı ve peşinden bir müddet sonra 4 üzerine atmıştı,halk bankası olayı ile 2.70'e inmişti,benim trade hissemdi bana epey kazandırmıştı,şimdi bedelsiz açıkladı 1.80 cıvarında fiatı,bunları neden yazıyorum,çünkü buda öyle bir hareket yapabilir,sigortanın arkasında halkbankası var,ama bununda giriştiği işler var...hisse eskiye göre bölünüşüne göre 2 altına inmiş değil,zatende hiç inmemişti,sadece değdirme yapmışlardı...ytd.
Hissenin eskiye göre tepe noktası 15-dibi ise ortalama 1.50,buranın altı ne olur bilemiyoruz,1.50 kırılıp aşağıya salarsa eski hesapça 2 kırıldı demek !!!
Şu an 1.50 destek noktasından sadece 7 puan yukarıda,R'lerin son gününe 11 gün var,böyle zamanlarda son bedelli katılımına daha zaman varsa hisselerde baskılar bir müddet devam eder, anca R tahtadan kalkacağa yakın hareket başlar...Zorenin bedellisine girmiştik,aylarca bizi fıtık etti,1.3-1.17 arası gtgel yaptı,1.20 bile yapmadı,sonra 1.20 üstüne attı zar,zor ,kızdım 1.21 3/1 kadarını postaladım peşi 1.30-40,zaten hesaplarım 1.40 üstüneydi çoğunu postaladık gitti,peşi malum 1.70 gösterdi,şimdi borsanın sert düşüşü ile 1.50 cıvarında gezeliyor,sanırım ortalama %40 pirim yapmış...bunun eski hesapça psikolojik rakamı 2,mutlaka orayı yoklayacak,sadece sabır,tabiki olumsuzluklarıda dikkate almak kaydıylan,malum ortam çok kötü !!!...ytd.
İyice sıktılar,sanırım aşağıda 1 tl R var,birazda ondan baskı !!!...tamamda insanda biraz onur olur,hiç olmazsa yalandan insan 1.70 yaptırır oraya demir atar !!!
Satmayı düşünen de satamadan kalmıştır, amaç o belki de. saldıkça salıyor
Ya ölü taklidi yapıyor,yada R 1tl olduğuna göre ona göre baskı uyguluyor,1.50 altına düşmediği sürece sorun yok...zaten hisse beleş sayılır,üstündeki baskı bedelli baskısıydı...R kapanışına doğru hareketlenme olasılığı yüksek !!!...ytd.
Bedelli bölündü kasasina para giriyor ve kağıt çok ucuz. Tamamen baskı kurarak toplamaya calisiyorlar.
SM-N9005 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Borsada kayıtlı olmayan hisse satışını buralardan yapacak değiller sanırım
Lenovo A6020a46 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu A1'in derdi ne ola acep. açık mı yapıyor acaba..
Global mal çıkmış gibi yanılıyor muyum
Bedelliye katılıp R kullananların hesabına payları geçenler varmı ???...benim hala geçmemiş...tamam 11 ekimde toplu sonuçlanacak,ama çoğu zaman erkenden hesaba para yatıranların bazen erkenden hesabına paylar geçiyordu !!!
Ne öyle uyuz,uyuz hareket ediyorsun,1.50 bandına hisseyi iyice sıkıştırdın,ya 1.19 taban yaptır,yada 1.77 tavan.......
5 Dakikalık Grafik, yarın bedellinin son günü, agresif hareketler olabilir.
buradan bir Tobo çizer mi diye hayal ediyorum ama kimselere tavsiye olunmaz.
https://i.hizliresim.com/Ay6DgQ.png
Bedelli sonrası hareket bekliyorum.Kazancınız bol olsun.ışık göründü
bu gün kuponların hisseye dönüşme son günü...kalan R ler önümüzdeki günlerde şirket tarafından satın alınır.şayet aılınmazsa bedelliden düşülür.
Bu şirketin başındaki Adil Öksüz kılıklı yönetici ve saz ekibi olduğu sürece kimseye ekmek yedirmezler. Badem bıyıklı başkan bir zaman milletvekili adayı olmuştu. Ayrıca Vakıf Üniversitesi kuracaktı. Ofim iş merkezinin inşaatı için BankAsya'dan milyonlarca Avro borç aldı. BDDK o parayı söke söke alacaktır bunlardan. Para+din+siyaset+eğitim+bankasya...bunları toplayınca ortaya pis bir koku çıkıyor.
çamur at izi kalsın ..ostimde sevilen sayılan birisi. başarılı bir iş adamı...istersen ostim esnafının ona verdiği görevlere bir bak.
Esnaf çok sevebilir iyi adam da olabilir fakat şirketiyle ilgilensin ,Bilançolarından belli oluyor başarılı adam ,yatırımcısı ihya oldu hep zarar hep zarar ilk fırsatda zararı çıkarınca satıp bir daha böyle insan görünen toplulukların hisselerine bulaşmam Endex hisselerinden şaşmamak lazım YTD kendi görüşlerim
yukarıda OFİM İNŞAATI için bank asyadan yüklü miktarda milyonlarca Avro borç aldı diyorsunuz .....
oysa bu paranın yekünü 25 milyon euro ve HALK BANKASINDAN ALINMIŞTIR...şu an kalan borcuda 18.5 milyon eurodur...
izahname sayfa 25/103 bakabilirsiniz.
OSTİM PREŞTİJ
http://www.ostimprestij.com/home/index.html