Benim oran 19,75
Tutar +500k
Bosta kalan hala 2k.
Muhtemelen oran zaten çok düşük kaldığı için boştaki kısmı arttırmamislar. Zaten artsaydi anında arazi olurdum
Printable View
Hesap açarken vasisi siz olursanız yalnız sizin imzanızla işlem yapılabiliyor. İnternet yada mobil şube sıkıntı yalnız çünkü sizin numaranız hali hazırda sizin hesabınıza bağlı olduğundan aynı numaraya tanımlama yapılmıyor. İşlemleri şubeden yada fax yolu ile yapmanız gerekicek
Şekerbank, Gece Gündüz Hesabındaki Dolar faiz oranını %4.25 den %4.50'ye yükseltmiş, bilgilerinize...
Konu ile ilgisiz sayılmaz sanırım. Aktifbankta dolar kurları çok avantajlı spread cok az, ancak buradan dolar alırsam parayı nasıl cıkartabiliriz ? Aktifbanktan dolar dışarı cıkaran oldu mu maliyetli mi ?
Günlük dolar faizini yüzde 5 yapmış n kolay bono hemde stopaj yüzde 10.
10.000 dolara kadar ücretsiz swift işlemi yapılabiliyor.
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hararetli zamanlarda makas cok açık bilginize
cepteteb %22 enpara 22.50 yapmış max oranları..
aktif hala 21.80 e devam
ytd.
syg,
En paranın aylık vadeli mevduatı ile aktifin nkolay bonosu kafa kafaya gelmiş durumda
bu kadar rahatlık fazla aktif!
Saolun bilgiler için 10.000 dolara kadar para göndermek ücretsiz yani ...
muazzam hizmetmiş...
6,42 - 6,47 şu anda bence müthiş dar spread. Normal zamanda buradan dolar alınır gibi duruyor.
Aktif perşembe gününe kadar nasılsa kimse kıpırdayamaz o güne kadar parayı ucuza kullanayım MB sı kararı sonrası artış yapar tavukları kümeste tutarım diye düşünüyor. ama aktif cuma veya pazartesi ilk işim senle yolları ayırmak olacak şark kurnazlığın bi yere kadar
Genelde bu aralıkta oluyor evet yüzde 5 yaptılar dolar faizini gecelik
ICBC
23 yeni (3.kullanım)
38 gün
29 k
Burgan güldüren hesapta eft ücretsiz diye biliyordum.Denemek için 100 tl eft yapmak istedim 5 tl masraf çıktı.Bu konuda bilgisi olan var mı?
Günaydın. Bol şanslar.
Odeabank yeni giriş 1 milyon tl üzeri 26, dolar 5.8%.
Vakıfbank yeni giriş 1 milyon tl üzeri 26, dolar 6.5%.
Odea ile çalışmıyorum. Dün öğleden sonra aradılar.
Ünlü Menkul Değerler 'havuz hesap' günlük 24%. Müşterilerin boştaki paralarını değerlendirilmek için her bankadan gecelik yada aylık mevduat için oran alıyorlar. Rakam büyük olduğu için küçük birikimlere bile yüksek oran alabiliyorsunuz. En son konuşmamızda mevduatta kullanılan miktarın 60-70 M olduğunu söylemişlerdi.
Fibabanka yeni giriş 1 milyon üzeri 25%.
Anadolu, Gecelik, 100K+ , %21,5, temdit
bu oranlarla 32 gün bağlamıyorsunuz değil mi?
ICBC dolar vadeli 5,75
Aktif dolar repo %5