https://i.hizliresim.com/6ypVX0.jpg
Printable View
Bulvar Loft için aradım. Satışların %50 si tamamlanmış. Dairelerin teslim süresi Mayıs 2019 diye söylendi. Paylaşmak istedim. Yanlışım varsa duzeltin lütfen..
Yatırım tavsiyesi değildir..
https://invst.ly/5y2e9
55 günlük hareketli ortalamadan destek almış. 7 günlük ortalama 14 kırmış ancak 14 günlük ortalama 21 günü henüz kırmamış. tam destekte. görelim bakalım ne yapacak 100 günlük ortalama 2.13 civarı. hacimde oldukça düşük. (yatırım tavsiyesi değildir)
koskoca akfgy düstugu duruma bak 100 gunluk ortamaya geldı borsa kumarhane olmus
Yavaş yavaş salıyorlar aşağı. Tam bir bezdirme politikası ama bizde Panik yok........ Gelsin aşağı lot arttıralım. Hacim zayıf..... (YTD.)
GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yılbaşında yeniden değerleme yapılınca kuvvetli bir hareket bekliyorum.(Ben de küçük yatırımcı sayılırım.Burda belirtmek ne kadar doğru bilmiyorum ama Portföyümün yarısi 250 B Lot ile beklemedeyim.) 4 TL hedefim var. Bakalım olur mu? (Yatırım tavsiyesi değildir.)
Bu arada siz ky iseniz ben minicik bir yatirimciyim. 😊
BULVAR LOFT PROJESİ
TL USD*
Projenin Tamamlanması Durumundaki Değeri (TL) 536.096.322,83 138.461.780,78
Projenin Mevcut Yatırım Değeri (Maliyet Esasına Göre) (TL) 239.868.865,00 61.952.803,61
Projenin Kalan Kısmının Değeri (TL) 370.709.568,13 95.746.053,03
Projenin Kalan Kısmı İçin Beklenen Kar 184.712.285,10 47.707.083,29
BULVAR LOFT PROJESİ
Yapılan Proje Maliyeti (İller Bankası Ödemeleri Dahil) (TL) 117.203.929,00
Toplam Yatırım Maliyeti (İller Bankası Ödemeleri Dahil) (Bugünkü Değer) (TL) 303.201.212,03
İnşaatın Seviyesi Oranı (%) %35,20
Gerçekleşen Hasılat Tutarı (TL) 152.140.354,27
Toplam Proje Değeri Tutarı (TL) 536.096.322,83
Hasılatın Gerçekleşme Yüzdesi (%) %28,38
Bulvar Loft değerleme raporu alıntısidir. Bilanço için gerçekleşen hasılattan bir miktar kar gelebilir .
HA Hqa Ha
kötü kedi şerafettin aklıma geliyor nedense bu kağıdın hareketlerini görünce. <hadiiiiii at kendini denize demiyecem de at kendini 3 tl üzerine de etraf senlensin. Bist 100 e göz kırpıyorsun. Bu da bence yeni ortak demek sana kanımca. Hadi at artık indirin karnının şişliğini de götürün taaaaaaaaa an..sının.. a..n.a kadar ********in ********leri. Ya da verin her köşede birilerine verir gibi.
seref yoksunu bı kagıtsın be borsa 111000 olmus sen bı tarafını yırtıyon nasıl speksın nasıl patronsun insanlar hisselerıne sahıp cıkıyo sen napıyon
http://www.hisse.net/topluluk/showth...=1#post1438847
YILLIK HİSSE YARIŞMAMIZ
kurallara uygun 3 hisse seçin bir yıl yarışalım.
Günaydın
Vaaaay benim şahin bakışlıııımm! Umudu büyük geleceği parlaaaaak Akfenim. Seni kimler bu hale getirdi. Sana kim ne dedi de küstün. İşlem hacmin düştür. Yüksek aşağı nyukarıların bitti. Ama en kötüsü ne biliyormusun? Şu platformda bile seni arayıp soran yok ne olacak bu kağıt diyen yok. SANA SÖYLENECEK ÇOOOK ŞEY VAR AMA Beklentisi olan arkadaşların kalbi kırılır diye ileri geri konuşmak istemiyorum.
Yaşayıp göreceğiz.
Ha eski günlerinin hatrına kimse yazmıyor bana demiyesin diye laf olsun diye yazdım.
Gel gel sarısınım geeeel ben sana aşiğim geeelll.Borsada 10 gündür olumsuzluk sarmalına sarılmiş tek kağıt. Alım kademelerine az kaldı şoyle bir 20 puan daha gel. Geçen hafta buraya geleceğinin işaretini vermiştin. Yeni yıl bakalım ne götürecek senden?
Mustafa bu takası kimin için atıyorsun in cin top oynuyor başlıkta zaten
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu arada bu sene dünya kupası Rusya’da orada ki otellerin gelirleri zirve yapar mı acaba .
Bunu satın alır mı piyasa .
Bu arada akfen mühendislik holding geri devrediyor .
İlk devirde *2 oldu bu devirde de *2 olabilirse şayet düz hesap 5 te biter bu iş gibi geliyor [emoji23][emoji23]
Ama güzel taktik tebrik etmek lazım bu patronu önce devret sonra borçlandır devir et birşeyleri sonra geri al firmayı devir ettiğinden .
Zaten Karaköy %30 ortaklık payı var şirketin Oranın yeniden değerlemesi gözükmüyor o yüzden sanırım [emoji2][emoji2][emoji2]
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kesinlikle doğru tespit 2,50 üzeri günlük kapanış yapabilmeli sn Bağkuremeklisi.Ancak Kendisi de bıktı speğimiz sanırım her işlemi fiktif! alım satımlar.Ben bu kadar boş alıcı satıcı olmayan reel olarak senet görmedim diyeceğimde aslında çogu senette de durum aynı ! Derinlik yok.Düşünün 1,20 seviyelerinden 2,80 seviyelerinee çekmişsiniz ve hala alıcı getiremiyorsunuz.Getirebildiği alıcılar emeklilik fonları idi ara sıra vede yancıları vede bende girip al sat yapıyordum.Ne zaman ki 2,34 den 2,70 e kadar 40 bin lot ile götürdü dedim vay be ne derin senetsin zavallı ! Ne zaman ki haftalığıda aşağı yönde kırdırdı deniz satışı ile 2,34 den 2,20 sonra 2,05 ha aldık sattık ayrı ozaman dahi alıcı çekemedi 2,05 e düşürdüğünde.Sattım 2,50 ortalama bir daha dedim bulaşmam.Şimdi 3,00 3,50 yada 4 e çekse ne olacak! Kafasına bıkkın satışları yiyecek!Bence bunu oda kara kara düşünmekte! (hele bir arkadaşta yazdı bunu bir gün elimde şu kadar yüklü senet var diye!yazmamalı böyle)Neyse ben karda verdim gitti 2,50 seviyeler idi.Hikayeside bitti.Ha yeni bilanço dönemi orta vade kendide bekleyecek spek sıkıştı oda devir daim yapamamakta eskisi gibi.Gitsin 4 e umurumda değil bir sürü daha ucuz senet mevcut mali kesimdende.(Alıcı gelse reel gerçek çatur çutur çakacak da yok )Hayırlısı olsun kalanlara bol kazançlar saygılar :)
Ytd.Değildir.
Uzun lafın kısası .çekse yukarı sizden satış yiyecek en iyi ihtimal! :)))çakallarla dans kalanlara :))
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...c2a439a631.jpg
SM-G7102 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu sessizliği hayra yormak istiyorum. Hacim sürünüyor. Spek pusuda bekliyor gibi... Emeklilik fonlarının payları piyasadan orta vadede çelikmiş gibi duruyor. Neler düşünüyorsunuz. Yorumları alalım.(YTD)
Yabancı girişi ve fon alımları cesaret verdi. Satış veya değerlenme gibi birşey bekleniyor derim. Sanırım küçük yatırımcı da kalmadığından işlem hacmi yok. Zamanı geldi diyen birinin hareketi ile 3,50 üzerine gider derim, o zamana kadar kimse mal kaptırmak istemiyor.