1.78 yanıyordu ne dedik ne dediysek o.Kilitledi malı yine.
LG-H850 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
1.78 yanıyordu ne dedik ne dediysek o.Kilitledi malı yine.
Aynn her cikis mal verme operasyonu sonra donup dolasagi yer kurkcu dukkani bu durum taa 3.20 den beri boyle yani 11 aydir .11 aydir dusus trendinde . Yukselise gecmeye de niyeti yok . Guya koskoca is anlasmasiyla cikmayan ve salan kagit simdi durup duruken niye ciksin ytd
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yerin dibinde solucan gibi sürünürken bizdeki alış iştahı dinmiyor. :) 73 e verirse mal bizim. Birikime devam...
Solucan diplerde çıkış yolu arıyor... 73 e de vermiyor:notr:
Gentleman dostumun yatanla değil de uçanla ilgilenmesi (cemaş) beni şaşırttı doğrusu... Bu kadar da çürükçü olunmazki yaw :)))
Tuğçelik uyandı bakalım bizimkine ne ara sıra gelecek
Aynen on -ay olmasi lazim
3-5 gün hareket görse, dillense millet hücum eder. Bunu spekülatör iyi biliyor. Öz sermaye bitmiş cemaş, kırşehir girişinde ve tavuk kümesi gibi:) ama, 60 kuruştan 7 liraya uçtu... Millet hala arkasından koşuyor.Keza nibaş ta öyle. Niğdede küçük bir beton karma fabrikası. Memleket KY(kör yatırımcı) ile dolu. Şu an bunu gören yok...
Çok şükür bu tahtada bana saldıran yok:) Geçen yıl nibaşta idim, gelen giden bana saldırıyordu yaw. :) 60 kuruştu kağıt patronun adamı diyorlardı bana. Tabi o hafta hissenet yarışmasında 1. sıraya oturmuştuk:)))
Dolaşımda kağıdı da az. Aslında kelebek gibi uçabilir ama, bir türlü fikir yürütemiyorum. Beni çok şaşırtıyor doğrusu. Kafam karışıyor:plc:Kafayı sıyıracam yaw:)))
20 yıl önceydi... tesadüfen ditaş almıştım. Ben aldıktan sonra biraz taban yaptırıldı, silkeleme vs. satmadık. Birileri aracı kurumu arayıp soruyormuş, kim bu adam, ne zaman satar vs. diye... Spekülatör denen varlık böyle bir şey. Başkasının kazanmasına tahammül etmez ama, sonunda düğmeye mecburen basar:)
İster yat ister kalk !!! Umurumda değilsin artık...
2 tahtanında oyuncusu aynı.Nereden biliyorum dersen ikiside serefsiz
Kagit cikmiyor demek ki sahibi daha almadi ytd
İnşallah sahibi vardır yoksa varya tuttuk ki ne tuttuk.
Bugunlerde fed ve sinir oyesi harekat gundemde iken sahibi almaz .ortamin sakinlesmesini bekleyip en dusukten alacaktir tahminim ytd
Bu dusus trendinin bi sona ermesi lazim ama ne yazik ki olmuyor . 2 nin ustune cikip orada kalmali yoksa daha cok bekleyecegiz oyle gorunuyor . bagladilar 12. Aya giriyoruz neredeyse hala asagi hala asagi . gerci nie asagi olamasin pozitif bi sey yok ki kagitta. Bilanco desen zarar haber gelir mal verirler . Isimiz zor . Allah yardim ede .ytd
Şimdi bir haber okudum alüminyum fiyatları dip yapmış 16 ayın en düşük srviyesine gelmiş ama bizde tık yok.
Tik var dostum her gun dusuyor ya daha ne olsun
Bugün tutuyor gösterip yine mal giydiriyorlar.
Cusan magdurlari icin bi gun daha bitti yine zarar hanesi kirmiziydi . Umutlar baska haftalara aylara kaldi . 1 yildir dusuyor dusmekle kalmayip dustugu yerde yapisip kaliyor . Bu cusani dustugu yerden ancak patron kaldırır onun da bizi dusundugu yok . Daha da asagi salsi n diye beklio ytd
Tuğçelik ne yapıyorsa buda 2 3 gün sonra aynı hareketi yapıyor ikiside geri gelip her zamanki gibi günü kapatıyorlar yani tahta sahipleri aynı bence
80 ustu mallandiriyor mu napiyor bu anlayan var mi
Borsayla esitleme yaptilar .sanki mubarek banka kagidi . 94 bin olursa borsa 1.90 olur heralde . Ne sacma bi kagitsin sen yahu . Milletin kagidi 1 yildir arş u alaya cikti sen hala gayya kuyusunda debeleniyosun. Patron da el atmiyor . Günlükculerin elinde oyuncak oldun 1 yildir .ytd
Akşama kadar 1.81 82 arası duran kağıdı karanlık odada 1.80 verdiler. Güven nah point.
Aynen iskillenmistim 80 uzeri mal veriyorlar diye aynen oyle yapiyorlarmia
1.93 üzerine çıkıp kalamadan rahat yüzü yok buradakilere
Adamlar hala mal veriyor 1.84 verebildikleri kadar verdiler 1.83 oda iyi 1.82 dehşet verdiler sırada 1.81 ve 1.80 var bakalım verecekler mi?
1.80 neki adamlar resmen kim almaya kalksa al diye yüzüne vuruyorlar [emoji1] [emoji1]
Aynn vermeye devam borsa kirmizi olsa 70 lere dussem diye bakiyor . Artik yeni kap haberi de gelmez ne kadar surunecegini Allah biliyor ytd
Geçen günkü çıkışlarda çok tepki verdi şimdi düzeltme yapıyor panik yapmayın [emoji16][emoji16]
Tugcelik bunun üstüne ıkinci cikisini yapiyor yazik ya .
Tuğçelik aynı bokun laciverti kardeş.Hareketler aynı yüzde 6 yap bas aşağı.
en azindan tugcelikte alanlar trade edebiliyorlar. Bizde o da yok cikio 3 4 kademe . Digeri en az 10 kademe cikio
iki günde Galip öztürk nasıl öpülür :kahkah:
https://i.hizliresim.com/alMla7.png
https://i.hizliresim.com/v686Dp.png
Şimdi normalde 1.79 önemli yer orayı geçti gibi yapıp akşama eksi kapatır [emoji16][emoji16]
Adi bugunu de 76 - 80 arasi git gelle tamamlayacak galiba . Ytd