https://s12.directupload.net/images/201127/2pqozm8a.jpg
Printable View
Herzamnki gibi yine kazandirdi gecen hafta %18 karla verdim sagol aksue :)
sayfalarca takas var,
bence biraz ara verin.
https://s12.directupload.net/images/201208/znczkyun.jpg
üç aylık takas
13.1x lerden aldik %9 karla verdik bu hafta yine kazandirdi hic kaybettirmedi bu hisse tesekkurler spek tesekkurler aksue kalanlara iyi kazanclar :)
Hisse de haber var . Yorumlar misiniz ?
SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
*Aksu Enerji ve Ticaret A.Ş*("Aksu"); ile*Göltaş Enerji Elektrik Üretim A. Ş.*("Göltaş Enerji"); ve*Göltaş Göller Bölgesi Çimento Sanayi ve*Ticaret A.Ş.*("Göltaş Çimento") arasında 25 Aralık* 2020 tarihinde Aksu ve Göltaş Enerji*arasındaki tüm ihtilaflı konuların sulh yoluyla halledilmesi için bir anlaşma*("Anlaşma") imzalanmıştır.*
****Tarafların yönetim kurullarınca*onaylanan Anlaşma uyarınca; taraflar bu ihtilaflar ile ilgili dava ve*şikayetlerinden ve ileri sürdükleri iddialardan tamamen, karşılıklı,*gayrikabili rücu ve kayıtsız şartsız olarak feragat etmişler ve ileride de*herhangi bir mecrada ilgili veya benzer iddiaları ileri sürmeyeceklerini taahhüt*etmişlerdir.*
****Anlaşma ile ayrıca 28.08.2017*tarihindeki Göltaş Enerji olağanüstü genel kurulu ile karara bağlanan sermaye artışı*sırasında Aksu'nun rüçhan haklarına isabet eden ve fakat o tarihte Aksu*tarafından rüçhan hakları kullanılmadığı için Göltaş Çimento tarafından taahhüt*edilen ve primli hisse iştirak bedeli olarak Göltaş Enerji'ye ödenen*8,225,707.16 adet Göltaş Enerji hissesinin de 30.06.2022 tarihine kadar Aksu*tarafından talep edilmesi halinde Göltaş Çimento veya Göltaş gurubu şirketlerinden*biri tarafından Aksu'ya devredilmesi taahhüt edilmiş, hisselerin devir*bedelinin ise; hisselerin Göltaş Çimento'ya olan maliyeti artı bu rakam üzerine*yürütülecek faiz artı bu devirden elde edilecek kar nedeniyle ortaya*çıkabilecek ek kurumlar vergisi yükünü telafi etmeye yönelik bir prim olarak*belirlenmesi konusunda taraflar anlaşmıştır.*
**
Rica etsem haberi bize yorumlar misiniz [emoji780]
* * Aksu Enerji ile Göltaş Enerji arasındaki tüm ihtilaflı konuların* sulh yoluyla halledilmesi için bir anlaşma imzalandı.
* * Şirket'ten konu ile ilgili KAP'a yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:
* * "Aksu Enerji ve Ticaret A.Ş ("Aksu")* ile Göltaş Enerji Elektrik
Üretim A. Ş. ("Göltaş Enerji")* ve Göltaş Göller Bölgesi Çimento
Sanayi ve Ticaret A.Ş. ("Göltaş Çimento") arasında 25 Aralık* 2020* tarihinde Aksu ve Göltaş Enerji arasındaki tüm ihtilaflı konuların* sulh yoluyla halledilmesi için bir anlaşma ("Anlaşma") imzalanmıştır.
* * Tarafların yönetim kurullarınca onaylanan Anlaşma uyarınca* *taraflar bu ihtilaflar ile ilgili dava ve şikayetlerinden ve ileri* sürdükleri iddialardan tamamen, karşılıklı, gayrikabili rücu ve* kayıtsız şartsız olarak feragat etmişler ve ileride de herhangi bir* mecrada ilgili veya benzer iddiaları ileri sürmeyeceklerini taahhüt* etmişlerdir.
* * Anlaşma ile ayrıca 28.08.2017 tarihindeki Göltaş Enerji olağanüstü* genel kurulu ile karara bağlanan sermaye artışı sırasında Aksu'nun* rüçhan haklarına isabet eden ve fakat o tarihte Aksu tarafından rüçhan* hakları kullanılmadığı için Göltaş Çimento tarafından taahhüt edilen* ve primli hisse iştirak bedeli olarak Göltaş Enerji'ye ödenen
8,225,707.16 adet Göltaş Enerji hissesinin de 30.06.2022 tarihine* kadar Aksu tarafından talep edilmesi halinde Göltaş Çimento veya
Göltaş gurubu şirketlerinden biri tarafından Aksu'ya devredilmesi* taahhüt edilmiş, hisselerin devir bedelinin ise* hisselerin Göltaş
Çimento'ya olan maliyeti artı bu rakam üzerine yürütülecek faiz artı* bu devirden elde edilecek kar nedeniyle ortaya çıkabilecek ek kurumlar* vergisi yükünü telafi etmeye yönelik bir prim olarak belirlenmesi* konusunda taraflar anlaşmıştır. "
Kağıtla ilgilenen yok. 15.10'a kadar hareketlendi tekrar geri geldi ama ilgi çekemedi..
Gerçekten ilginç bir topik. Bedelli sermaye artırımı var burda ilgi yok. İnşallah bu haftaki Spk bültende onay haberi gelir de hisse hak ettiği yere yavaş yavaş gider
Göltaş enerji de kullanılmayan bedelli ile ilgili sulh yapılmıştı.Bedelli de yapıldı.Artık o aksu ya geçecek paylar alınmalı değil mi?
dün ve bugün hepsini sattım 1 ayda bu getiriyi hiçbir kağıt vermez.kilit oldu speğe.
gün..
en kararsız kaldığım hisse.. bir türlü girmek nasip olmadı.. üstü taşınabilir.. şu an görürnen kısada 13.72-80 civarı direnci var..
https://i.resm.im/xdZrhM2.JPG
bugün az bir miktar alımım oldu.. mimli hisse, brüt takasta zaten, riskli yani.. çerezlik benimkisi..
hadi bakalım çerez dedik ama daha fazlası olacak mı.. brütten de çıkmış..
QNB'den tahtaya sert satış yazan annesini sevdiğim kim ki acaba?
Aksu enerjı'nın 2022 yılı 3 aylık konsolıde olmayan net zararı 2.879.780 tl (2021/3 aylık: -4.600.610 tl)
Tahtayı sürekli baskılayan annesini sevdiklerim var. Deniz Yatırım / Garanti ve YKB'den işlem yapıyorlar. Hah onların işte ben annelerini tek tek sıradan geçireyim.
Hayret AKSU gibi bir firmaya aylardır bir tek yorum yazılmamış.
Ne baskı yapıyorlar tahtaya... Sonu iyi olur umarım...
CPH1941 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Net Dönem Karı veya Zararı
10.465.740
2.479.840