Ne kadar sahipsiz ilgisiz bir kağıt yaw...Süreklimi kötü olur bu kağıt aylardır tık yok..
Printable View
Ne kadar sahipsiz ilgisiz bir kağıt yaw...Süreklimi kötü olur bu kağıt aylardır tık yok..
Bu kağıt yatırımcısına çok güzel dersler verdi;
Bunun gibi kağıtlarda çok yüce hareketler beklemek yanlış. Bıktırma aşaması başladı, fiyatı düşürüp aylarca süründürecekler. Stop-Loss ile satmadıysanız bıkın satın ki birileri 9 lardan kağıt toplasın.
Sonra birde söyleniyorlar millet neden kripto paralara saldırıyor da muhteşem borsamıza gelmiyor diye. Sen böyle kağıt yönetirsen tabi kripto paralara yönelir insanlar. Birtakım insanlarla mı uğraşacak. Borsa 118 binle rekorlar kırıyor kağıt yerlerde. Adam 1 lot satarak fiyatı düşürebiliyor. Senin eline 1 lot sayacağıma gider alt coinlerden veya yeni ico'lardan kripto para alırım.
Hisseye karşı duygusal bir duruşum yok ancak bir daha asla bu gibi sığ hisselerle işim olmaz. Buraya da yazıyorum ki borsaya %4,31 açık olan bir hissenin halini küçük yatırımcı görsün. 1 lotla adam fiyat indiriyor 1 lot !. Aşağıya kademelere yerleştiriyor 1 lot, 2 lot, 10 lot hop bir bakmışsın hisse fiyatı 11 liradan 9 liraya gelmiş. Ben yarın uğraşsam 6 liraya bile çekerim bu kadar kolay. Çünkü sahip çıkan adam gibi tahtacısı yok.
Al-Sat-Tut tavsiyesi değildir bulaşıp-bulaşmamak aklı başında yatırımcıya kalmış artık.
Kötü patlattılar
Bu hisse, al ve unut hissesi. Bi yerde tarla almış gibi düşüneceksin. Trade yapamazsın, sığ. Aklındaki zaman veya fiyat gelince ufak ufak çaktırmadan satman gerek. Toplu satayım dersen hisseyi de yarı yarıya düşürürsün. Bu gibi zamanlarda bakmıyacaksın bile. Bilançolar açıklanırken falan bakıcaksın. Yoksa moralin bozulur...
Ne yapmaya çalışıyorlar? :(
Keşke bilsem neyapmaya çalıştıklarını anlatırdım.Bir anlayan varsa içimizde bizede anlatırsa çok memnun oluruz.8.56 nedir devre kesici yedi
Bilanço bu hafta sonumu açıklanıyor?
Bu sefer kesin benden başkası kalmamış bu hissede
olumlu bir bilançonun da bu hisseyi canlandıracağını sanmıyorum...
Efes yöneticilerinden biri evde bira yapanlardan da vergi alınsın dediğinden beri ekşisözlükte insanlar tuborga yöneleceğiz diyorlar. olumlu etkiler mi bu durum :D
Bu kağıdın artması için daha ne olması gerekiyor. Uzayda biramı üretecek?...!!!
Efesin 115 trilyon zarar açıkladığı yerde Tuborgun bu karla uçması lazım.Sabırla bekliyoruz
Tborg profosyonellerin elinde. 2014 den beri bu hissedeyim. Kendi kafasına göre endeksten bağımsız yükselen veya düşen bir havası vardır. Sakin sakin beklemek lazım. Böyle ufak ufak her gün %1-%2 yavaş yavaş toplar. Bi de bakarsın 14-15 olmuş. Hedefe, gelince de ufak ufak satarsın. Huyu suyu bu hissenin. Günde %5-6 prim yaptığı pek nadirdir.
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Uyuyan dev uyaniyor mu?
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
10,30 dan kapat ertesi gün 10 dakikada 9,91 süpersin be tborg..!!!! Ya sabır...
Kimse kalmadı galiba..!
Bekliyoruz tekinn bey
TBORG Konsolide 2017/12 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 307776000 Yıllık Değ%:30
Bi haber el altından yayıldı heralde... Kimse burda paylaşmıyor. Forex' te de görülmüyor. 1-2 güne kokusu çıkar... Hisse boşuna bu kadar zıplamaz....
Bir bedelsiz mi geliyor yaksam. Vakif tek basina sırtladı bugun cok da asılmak istemedi.
Beklemeye DEVAM
Bekliyoruz beklemesinede bu hareketler ne yaa..2 gün önce 11,97 şimdie 10,87 hiç yakışmıyor.. Y.t.d.
:halay: Çok tanıdık hareketler. Hiç bir zaman hak ettiği ilgiyi görmedi.
Zor mal toplanıyor yahu 2 ay yatsa keşke.
Bakalım kim pes edecek. Satıcı mı ? Alıcı mı ? Belki ikisi de aynı kişidir.
Benim acelem yok.
Beklemeye devam ediyorum.
Bakalım neler olacak ?
Evet benim de acelem yok yıllar yıllar oldu alali lakin şöyle 12 kusurlu fiyatlarda beklesek cok iyi olacak. Birde bedelsiz yapsa fiyat dusse nede guzel olur...
İnsallah dostlar, eski ortaklarinizdan biri olarak 12-13 lerin gelebilecegine inaniyorum.ilk defa gecen sene temettu vermisti.bu sene fazlasini verebilir .bedelsiz yaparmi %5 halka acik sirket bilemem.ama eski slogan para kaybettirmez zaman kaybettirir demek isterim.amatorce yapilmis bir yorum olarak degerlendirin lutfen.1.22 lerini hatirladim bir an.bol sanslar
ASUS_Z012S cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Biraz gaz verelim.
"Marmara Bölgesi'nde hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin 3 ile 5 derece üzerinde seyredeceği belirtildi. Uzmanlar, sıcak hava dalgalarının yaz öncesi nisan ayı ortalarına kadar aralıklarla etkili olmasının beklendiğini belirterek, bu yıl iç ve batı kesimlere yaz mevsiminin 'erken' geleceğini söylüyor."