5.50 lerden başladılar.
Printable View
5.50 lerden başladılar.
Bakarsanız beklentinin şu an da bir kısmının satıldığını göreceksiniz yani1 lirasını ben hesabı dikkat ederseniz 7.5 den yapıyorum.5.50 ye gelirse yüzde 25 eder.4.5 alım yeridir oda kar yüksek çıkarsa olmayabilir.
Maliyetleri 6 ortalamalara geliyor.Eğer daha hisse lazımsa bekleyip tekrar alacakları alt maliyetleri oluşturacaklardır.Eğer hesapları bu kadar hisse ile para kazanmaksa götürüp ky yı hisse sahibi yapıp çakmaktır.
450 bin lotu kaçtan satacaklar düşündünmü. 6 maliyet çıkartırken hangi ky alacak.
Beklentim hala var ben yazımı şu an için yazıyorum.Turşu ama 1,2 sene de olabilir yenicek kıvama gelir.
35000 tane 7.40dan sattılar kaçınız anladı.
Herkes bilanço yu bekliyo yoksa bizde satardık 7 lerden bakalım neler getirip götüreceğine.
1.2.2019 tarihinde saat 16.50 de 7.52.
7.35 ile 7.52 arasında 15 dakika da yaptığı işlem 47.000 lottur
Normal şartlarda bu kağıt bu seviyelerden bi tepki vermesi gerekir fakat bilanço ayağına kağıdı öncesinde fazla hırpaladılar sanırım bugünlerde sert hareketler görecez umarım iyi olur
Biraz önce şirket ile görüştüm. ...geçen aylarda 68 milyon tl olarak degerlenen binanın önceki defter değerinin ne kadar olduğunu sordum...bana 57 milyon olduğunu değerleme artış miktarının 11 milyon tl olduğunu söylediler. .
Vergi dairesi beyanname ne zaman diye sordum bana ayın 14 üne kadar süre var dediler..
İşler iyi mi diye sordum , lafımı ağzıma tıkadılar. . 😅😅 anlaşılan Ser verip sır vermeyecekler. .
Geçmişte topik olarak eski defter değeri 17 milyon tl olduğunu biliyorduk meğer yanlış biliyormuşuz. ..En azından yetkililer öyle söylediler. ..
Garibim giden koskoca topik hiç birimiz bilançoları açıp bakmadı bu yüzden de yanlış bilgilendik. .
Yatrımcı ilişkilerinde ki bayan gergin...bu kadar tersini bende görmedim...sirketle ilgili bilgi almak icin arıyorsunuz size finans eğitimi veremeye kalkıyor.... Yaptığı işten hic memnun değil gibi geldi bana... Ya da baska islerle de uğraşıyor.... Arayan yatırımcıyı kendisine külfet olarak görüyor...
Keko bey sonuç olarak değerlendirmen nedir cılız satış larla bura geldik.
6500 e 5000 lot alış yazdım
verdiler :)
bir 5000 daha yazayım verecekler mi ?
1070 lot verdiler
henuz vermediler
Son paylaştığım bilgiler ışığında gelecek karın 10 milyonu döviz düşüşün den 11 milyonu dacdegerlwmwden gelecek. .diğer kalacak kar ise faaliyet karı olacak..
Hisse düşük hacimleri ile düşüyor. .ben ise pozisyonuma dokunmadan bekliyorum...ben durdoya güveniyorum. .yeni durdo muhteşem olacağını düşünüyorum. .zaten aksini düşünseydim hissede durmazdım. . Artık nasibimizi beklemeye geçtik. .Umarım geçici beyanname erken gelir..yoksa her gün düşüyoruz. .
80-90 milyon tl aralığında bir ciro ve 16-25 milyon tl aralığında bir kar hisseyi dellendirir..😅😅😅
Ben bu ihtimali seviyorum..olur mu olmaz mı bunu da en fazla 2 gün sonra öğreneceğiz...
Sonuçlar gelinceye kadar veya olası bir olumsuz bilancoda kârımın bir kısmını riske atarak bu ihtimali satinalmak istiyorum..şu anda 12 yıllık Borsa hayatımın en heyecanlı günlerini yaşıyorum. .
Hiç bir hissede bu kadar uzun süre kalmamiştım. .genelde meyvelerin piştiği mevsimlerde hisselere gelir meyveli yer giderdim...Ama durdoda ektik, baktık ve şimdi de meyvesini bekliyoruz..😅😅
Bu firma değişik bir firma.Yeni iş ilişkilerini açıklamazlar, kesim makinası alırlar açıklamazlar, vergi dairesi ve bilançoları son gün gece yarısı açıklarlar, soru sorarsın cevaplamazlar. Yasal zorunluluk olmasa herhalde yılda bir defa açıklama bile yapmaz bu firma.
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
14 şubat gece yarısından önce beklemeyelim vergi dairesi beyannamesini..
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Enaz 2 kap haberi bekliyorum
Biri õncü biri artçı
Hangisi önce gelecek acaba?
Bence durdo 14 şubat sevgililer gününde aciklayacak..😅😅
Bakalım benim teklifime ne diyecek .???
Durdo baba parası yiyen, zengin saçı jöleli , kendisinden faydalanmak isteyen mahallenin delikanlılarina mı pas verecek ??? Yoksa kendisini gönülden seven ,samimi , sevecen ve kendi emeği ile geçinen kekoyu mu sevecek ??
Durdo kararı sevgililer gününe bıraktığı için çok umutluyum...😅😅😅
Sirketle ilgili bekledigim haberler;
2019 yili icin alınan kısa ve uzun vadeli sipariş miktarı
Yeni makina kapasite kullanım oranı
Teşfik başvuruları
Ve 12 aylik bilanco
Yarın ilk bir kap haberi düşerse sasirmam
Allahım güldür yüzümüzü ihtiyacımız var
Sen bu kağıda yeni girmissin kardeşim.
Kap haberlerine bak hiç durdo aldığı siparis miktarını hiç aciklamamistir.
Aldığı teşvikleri hiç aciklamamistir.
Kapasitesini hic bildirmemistir.büyük ve şeffaf şirketler gibi sirket hakkında gelecek sene beklenen gelişmeler ciro tahminleriyle ilgili hiç bir kap haberi bulamazsın.
O yüzden bu haberleri beklemeyelim güzel kardeşim.
Alınan siparişleri birebir bildirmelerini yeni iş ilişkilerini her zaman açıklayan bagfas hissesi alman lazım ki eğer böyle bir sirket bekliyorsan😃
Yeni kesim makinasını bile tutar belli bir miktara ulaşmadığı için aciklamadilar. .kolay kolay siparis haberlerini yollamazlar. .o yüzden durdoda en buyuk haber bilançosu dur. .bilancoda ki verilere bakarak yorum yapmalıyız. .ciro kar ihracat miktarı ...v.b
ne zaman dır yazmak istedigim bir detay var
durdo nun en iyi müşterisi iç piyasada ÜLKER
adamlar şaha kalkmış
ülkerdeki bu ihracat ivmesi
durdonun beklentilerini karşılamasında
ciro patlaması olabilir