Yarın yükseliş bekliyorum, inşaallah. Benimkisi sadece bir ümit. Yatırım tavsiyesi değildir, zaten yatırılmış vaziyetteyiz [emoji23]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Yarın yükseliş bekliyorum, inşaallah. Benimkisi sadece bir ümit. Yatırım tavsiyesi değildir, zaten yatırılmış vaziyetteyiz [emoji23]
İnşallah
HUAWEI G7-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eli kulaginda gibi sanki:)
99 maliyet 90 na satis girdim
Yükseldi. [emoji23]
Arkadaslar bazıları bana çok kötümser sin diyor ama bu hisse galiba 0.76 eğer orayıda aşağı kırarsa 0,62 vardır ytd
GT-I8200Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Piyasalari gorelim bakalim evette cosacak ucacak kacacak.....
Neyse ki bugünü atlattık. Yarın piyasaların tepkisi ve etyat önem arz edecek.
50-60 binlik alımlar... Hayırdır inşallah. [emoji4]
https://www.turkishbulls.com/SignalP...r&Ticker=ETYAT etyat al sınyalı verdı hadı hayırlısı,,
ETYAT Solo 2017/3 Aylık DÖNEM KARI : 917.349TL Yıllık Değ%:29
Sayın B......
ETYAT Euro Trend Yatırım ortaklığında imtiyazlı hisseleri almak için Galip ÖZTÜRK -METYO başvuru yaptı.Bunun süresi yokmu kaç aydır bekliyoruz ya evet diyin yada hayır 5. ayın içerisindeyiz .Olumlu veya olumsuz ne zaman sonuçlanacak bu başvuru?
T.C. Başbakanlık İletişim Merkezi (BİMER)’ ne yapmış olduğunuz 1700515871 sayılı başvurunuz 24.04.2017 tarihinde SERMAYE PİYASASI KURULU BAŞKANLIĞI (SPK) tarafından cevaplanmıştır:
Sayın B... ....
İlgi: 10.04.2017 Tarihli Başvurunuz
10.04.2017 tarihli bilgi edinme başvurunuzda, Metro Yatırım Menkul Değerler A.Ş.'nin (Şirket), Euro Trend Yatırım Ortaklığı A.Ş. sermayesindeki A Grubu imtiyazlı payların Şirket tarafından satın alınmasına izin verilmesi talebiyle Kurulumuza yaptığı başvurunun son durumuna ilişkin bilgi talep edilmiştir. 20.04.2017 tarihi itibarıyla söz konusu başvuruya ilişkin incelemeler devam etmekte olup, incelemeler sonuçlandığında tarafınıza ayrıca bilgi verilecektir.
Bilgi edinilmesi rica olunur.
Portföy değeri 1,20 olan 0,85 lik hissede 4 milyon lot geri alım kararı alan yönetim kurulu neyi bekliyor.
Burada bekleyen arkadaşlar çaycı sizi dökmeden bu hisseleri hiç bir yere götürmez bu belki bir yıl belki üç yıl belkide beş yılda sürebilir ytd
GT-I8200Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
şırket aslanlar gıbı yönetılıyor hısse başı değer 1,19 , 3 aylık güzel kar geldı,borcu yok paramız sağlam,,nacızane beklentımızde var,,,sabrımızda var,,gerı gelırse bakarız ,,,yukselırse oynarız,,,,
Son 3 aylık nakit değişim tablosu :
http://i.hizliresim.com/vbWLOv.jpg
Arkadaslar ne olur bu kagit ya girdik kiyin kiyin geri gidiyor saka gibi maliyet yuksek varmi akilli uslu bilincli yorum yapacak
Yeni dusen haberi okuyan yorumlaryan varmi
Dususlerin nedeni de bu haber demekki .. haberi kotu yorumlarsak metro nun basvurusu kabuk edilmemis iyiye yorumlarsak puruzleri kaldirip hazineye tekrar basvurduk israrla istiyoruz diyorlar bu olumlu gorulebilir. Spek hangisini kullanir derseniz tabiki ilk asamada kotuyu kullanip dokmeye devam edecek gibi .. sabir isi eger olumlu sonuclanirsa bu isin sonu bence guzel olabilir ama biz burda olurmuyuz..gerci ben euyo dayi. Zaten :)
Ytd
Dediklerinize katiliuorum kesinlikle. bugun ozellikle 82 altina verip korkutmayi yeterince saglayip topladilar gibime geliuor yarin ise tepki gelir saniuorum bu haberle canim sahsen oyle istiuor daha nereye salcak diye de dusunuyor insan aynen iararci olmasi da guzel
Bildigim kadariyla o donemki bahsedilen borc 26 milyon du agada diyorki spk kabul etmediyse ben bu 26 milyon her neyse bu borcu odeyip bu isi bitirmek istiyorum bu nedenle hazineye basvuruyorum demis surec bu sekilde gidecek anlasilan...
Yanliz dava haberi kap haberine gore subat 15 de sonuclanmis daha bugun cikiyor kokusu burda bir duzenbazlik soz konusu metro grubu ve sahin haberi paylasmamis gozukuor
Daha dusmez diyemeyiz dusebilirde hersey onlarin elinde yeterli mali toplayip haber olumlu sonuclanirsa iyi sonu kotu olursa isimiz zor.. bizim taraf daha zorda bide bedelli var basimizda :))
Daha önceden yazmıştım batan ege sigortaya 10 milyon euhol hissesi 2,60 tan satılmışti. Ege sigorta hazineye geçince devlet zarar etmişti. Şimdi bunu duzeltmek istiyoruz demişler. Euhol icin olumlu ... Diğerleri de olumlu etkilenir inş. ...
Yatırım tavsiyesi değildir ...
Hazine daha önce izin vermedi ikinci kez başvuruya neden olumlu şekilde görüş bildirsinli demiş idim,ne değişti hiç bir şey değişmedi hazine yine yada spk yok dedi,galipde mustafada bu şartlarda satış olmazı biliyordu,namık kemal ,mustafa ,galip üçlüsü.
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Neden metro yeni sirket kurmak varken bu sorunlu şirketleri israrla almak istiyor . Bir şeyler ceviriyorlar. bakalım ne çıkacak.
Etyat, eukyo ve euyo hisse portföylerinde toplam 7.5 küsür milyon euhol hissesi var . Kabaca 1.1- 1.2 maliyetli bu hisseleri bosaltmak isteyebilirler. ... dikkatli olmakta fayda var. ..
Şuan haber sonrası biraz toparlandi
MHA-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
senin gibi speğin ...............
Sermaye Piyasası Kurulu' nun 03.05.2017 tarihli yazısına istinaden kamuoyuna duyurulur;
Euro Kapital Yatırım Ortaklığı A.Ş. (EUKYO), Euro Menkul Kıymet Yatırım Ortaklığı A.Ş. (EUYO) ve Euro Trend Yatırım Ortaklığı A.Ş. (ETYAT)'de Mustafa Şahin'in sahip olduğu A Grubu imtiyazlı payların tamamının şirketimiz Metro Yatırım Menkul Değerler A.Ş. tarafından satın alınmasına karar verildiği ve bu konudaki talebimizin Sermaye Piyasası Kurulu'nun görüş ve onayına sunulduğu bilgisi 02.02.2017 tarihinde kamuoyu ile paylaşılmıştı.
Önce Sermaye Piyasası Kurulu sonrasında Hazine Müsteşarlığı nezdinde yaptığımız görüşmeler sonrasında; 16.Asliye Ticaret Mahkemesi' nin 15.02.2017 tarih ve 2105/1177 sayılı kararı gereğince Mustafa Şahin'in EUKYO, EUYO ve ETYAT' da sahip olduğu imtiyazlı A grubu payların devrine izin verilmediği anlaşılmıştır.
Bu gelişme üzerine, Şirketimiz ve EUKYO, EUYO ve ETYAT'da imtiyazlı pay sahibi Mustafa Şahin ile görüşmelerimiz sonucunda, yukarıda bahsi geçen tedbir kararına sebep olan davanın tamamen düşürülebilmesi amacıyla Euro Holding hisselerinin Euro Sigorta' ya satılması sebebiyle oluşan dava konusu borcun tamamının ödenmesi koşuluyla EUKYO, EUYO ve ETYAT' daki tedbirlerin kaldırılması için bu defa Hazine Müsteşarlığı ile temasa geçilmiştir. Şirketimizin, EUKYO, EUYO ve ETYAT' da Mustafa Şahin'in sahip olduğu A Grubu imtiyazlı payları satın alma kararı devam etmekte olup, Hazine Müsteşarlığı ile olan görüşmeler devam etmektedir. Gelişmeler kamuoyu ile paylaşılacaktır.
Kamuoyuna duyurulur.
Saygılarımızla,
kardeşım mademkı samımısınız hazıne musteşarlığına gıdın ödenmesı kerekenı ödeyın,,işin adını koyun,,gır vezneye öde parayı şebeke acılsın ,,bunların topu sahtekar,,spk ya zarf attılar yemedı 1 ay sonra g,ö vazgecerse şaşmam,,adam olun adamm,,bırazcık şerefınız varsa,,
Herkes bıraktı gitti galiba hisseyi.