Erken konuşmamak lazım dimi
SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Erken konuşmamak lazım dimi
Spek senin vicdanını...
E5603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çok sert hareketler küçük yatırımcı için sıkıntı oluşturuyor. Neler olacağı belirsiz. Benim gördüğüm 3.40 ve daha aşağıda 3,24 desteği var. Yukarıda 4,10 ve 4,70 civarları direnç. Bunlar benim kanaatimdir. Neticede profesyonellerin bile Dzgyo' kolay çözebileceğini sanmıyorum. Yatırım tavsiyesi değildir.
Arkadaşlar düşüş trendi surermi sizce...cikmak lazimmi...cok geç mi kaldik
4 liradan maliyetlendik düşüşe geçince.tabi acelenin sonu yine felaket oldu.uff ya bıktım kaybetmekten
Hocam baktım ama anlamadım grafikten.aciklarmisiniz
3,20 lerden ky mallandı spek onları almaya çalışıyo. Seans sonuna doğru yukarı veeya aşşağı sert hareket gelebilir düşüncesindeyim. Kesinlikle YTD.
Birilerinin yorum yapmadı bile güzel bu kagitta.kimseden ses gelmiyor nasıl bir kagittir yaa
ben 2,80 alıp 4,50 sattım. Şuan elimde mal yok. Yukarı ivme görürsem tekrar girmeyi düşünüyorum. Oda 3,30 üzeri hareketlerde olur ve 3,30 üzeri kapatırsa iki seans. YTD
Bravo hocam ...ben 4.14 den girdim.yamuldum şu an
tepeden girmişsin. İnşallah yüklü değildir. Eğer çok yüklüyse beklemekten başka çaren yok.
Pasta veya kimlerin sahip olduğunu paylasabilecek var mi acaba
DZGYO Solo 2017/6 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 4624570 Yıllık Değ%:84
Kar artışina bir tepki verir mi acaba
Proje kararıda kapa düştü. Hadi hayırlısı
Şirketimiz Yönetim Kurulunun 04 Ağustos 2017 tarihindeki toplantısında;
Muğla İli, Bodrum İlçesi, Eskiçeşme Mahallesi, Asarlık Mevkiinde toplam 23.768,38 m2 alanda Ataman Turizm ve Ticaret A.Ş. ile gayrimenkul projesi geliştirme kararı alınmıştır.
m2si: 448 tl ile- 2130 tl arasında değişiyor...Bodrum Asarlık arası yaklaşık 4 kilometre(km) mesafede ve araçla yaklaşık 10 dakika kadar sürmektedir.
Bir Tavan yapar herhalde...İnşAllah...
Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben 2 tavan beklerım.ınsaallah.ytd
noldu tavan gelmedi....ytd...
Yükseliş için 3,23 ün geçilmesi gerek güçlü bir direnç olarak karşımızda
bu gün -(eksi) bile kapatabilir.......ytd....
tavana kadar 400 bin lot var
madem ki bu şirket bu kadar değersiz verin tabana olsun bitsin...??????
tabana kadar 60 bin lot tavana kadar 300 bin lot
bugun 3,08 görür gibi nedeni 20 bin lot ile alımda olması
nasılmış dip oğlum... rezalet e bak...
haberler güzel ama gitmediğine göre başka bir filim var.....ytd....
Durum kötü arkadaşlar.asagiya gitmeye devam edecek
Destekleri birer birer kırarak düşüyor. 2,70 desteğinde ne olacağı gözükür, bunu da kırarsa 2,25 desteği var.
Benim için bu günkü düşüş sürpriz oldu. Moral yerlerde.nolcak bu gidişat yokmu hiç umut yaa
En kötü beklicez. Düşerken hacim büyük değil umutla Uzun da olsa beklicez kar iyi yatırımlar güzel ve lot sayısı az
Ytd kimseyi baglamaz
Bu senedi dibe verecem artık haa tahtayı sallıyorum bana mısın demiyor...
2,84 de 14 bin lot la destek atılmış kırılsa 2,80 i göstecemmm
ne yapıyor bu...
Şirketin şu anki piyasa değerine bi bakın araştırın ucuzmu pahalımı görün..şunki fiyatla piyasa dğeri 44 milyon dolar yani 135 milyon tl..böyle komik rakamlarda gayrimenkul şirketi varmı bi araştırın..yeni geliştirecekleri projenin değerini bi açıklasınlar bakalım şirket değeri ne kadar küçük kalacak..artık ederini buldurmaları lazım. Ederi nedir derseniz bana göre çift haneler ama patron spek ikilisi nereye götürecek bakalım..önümüzdeki dönemde b grubuna geçme ihtimali de gözardı edilmemesi lazım...beklentiler mevcut helva ustası ne yapacak bakalım bu kadar bekletiyle...karlılık arttı proje geliştirecek grup değişikliği gelecek daha ne olsun...ytd