Artık vakti geldi ondan Berk
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Artık vakti geldi ondan Berk
2 gündür yoğun yabancı alımı var.
Özellikle BGC Partners alımları göze çarpıyor.
İlk defa bu kurumu Orgede alışta görüyorum.inşallah diğerleri gibi kısa vadeli değildir alımları.
Hayırlısı..
V1809A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yurt dışı işi almasın. Haberi önceden alır o lar biliyorsun
İnşallah dediğin gibidir.
bol sıfırlı bir usd veya euro yurtdışı işi fena olmaz.
Ytd.V1809A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bizim artist Nevhan yine ekranda.bloomberg 14.30 da.
Çıkma kardeşim,aynı şeyleri söyleyip duruyorsun 1senedir.
Farklı şeyler söylemezse eğer program bittikten sonra satış gelir hisseye.
Ytd.
Geçen yazımda bilançoyu beğendiğimi söylemiştim ancak detaylı incelediğimde nakit akışının sıkıntılı olduğunu gördüm. Kağıdın en büyük problemi de nakit akış tablosu sanırım. Aselsanda da aynı problem var. Yanlış bilgi vermek istemedim. Selamlar.
Tahsilâtlar son çeyrekte veya proje bitimlerinde oluyor.
SM-J730GM cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sıkıntı bilançoda falan değil arkadaşlar,bilanço iyi ,güzel.
Sıkıntı Nevhanda.bizim artist Nevhan ayda bir çıkıyor tv ye aynı şeyleri söyleyip duruyor.2 senedir yurt dışı yurt dışı diyor ortada bişey yok.yatırımcı artık sıkıldı.uygulama istiyor.Sıkı bir yurt dışı anlaşması istiyor..
Ytd.
Ederin 6 TL bir an önce ederine gelmelisin
yeni iş ilişkisi haberi düştü bu basmanın derdinde...
yahu arkadaş karelde ihale aldı yüzde altı bu yüzde bir bilem değil ... tüh senin gibi kağıda...
Yabancının yaklaşık 100 bin adet hisse aldığı gün yüzde 3 düşmek nedir...
Beklenti bekleyenindir diyelim ne diyelim orge hem kar eden hemde durmadan iş alan bir şirketsin neden bedelsiz verip hem bizi hem kendini rahatlamıyorsun
Neden acaba bu hareketleri beni artik hic sasirtmiyor?
Sert hareketler, sert dususler, patron bir oyun pesinde ama cikar kokusu….
ytd.
Pasta yok mu haftalık günlük
Alan satan kim arkadaşlar
Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu ORGE speği tam bir sapık:thumbdown: Hisse çıkarken gıdım gıdım inerken paraşütsüz...Ömür Törpüsüymüş bu hisse..PATRON dersen sürekli atıp tutuyor kağıda sahip çıkmıyor..Zamanını bekliyorlar ama ORTAK bulabilir mi bilemiyorum artık:wave:
Endeks %4 düşer Bizimkisi %7....Yıllar önce yatırımlık diye aldığımız hissenin geldiği duruma bak..Sahipsiz bir sal gibi!!!!
3.22 lerde iken bakmıştım en son; az önce baktım 3.40 dan kapamış; meğersem patron el atmış. Helal olsun!
Orge Enerji Elektrik Taahhüt (ORGE, Sınırlı Pozitif): 15.02.2018 tarihli Özel Durum açıklaması ile kamuya duyurulan, Şirket Yönetim Kurulu'nun 14.02.2018 tarihli payların geri alımına ilişkin kararına istinaden, Şirketin pay piyasasında bugün görülen fiyat hareketlerinin yatırımcılar üzerinde kısa vadede yaratabileceği olumsuz etkileri gidermek ayrıca Şirket yönetimince uygun ve gerekli görüldüğünde çalışanları pay edindirme planları çerçevesinde de kullanmak amacıyla, Şirket payları ile ilgili olarak 14.10.2019 (dün) tarihinde 3,21-3,40 fiyat aralığından 205.000 adet alım işlemi gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte ORGE Enerji Elektrik Taahhüt A.Ş. sermayesindeki payları 14.10.2019 tarihi itibariyle %1,987007 sınırına ulaşmıştır.
(Ziraat Yatırım)
Bu habermiş nedeni demek ki.
Patron 2.2'lere duserkende arada gazlamak icin 3.4'larda almisti ancak sonuc husran olmus hisse 2.20'lere dusmustu.
Belki bu sefer bir seyler degisir diye bekliyorum.
Bakalim degisecek mi?
ytd
KAP'a haber düştü, 22 milyonluk yeni iş almış:
----------------
Açıklamalar
Şirketimizin, İstanbul'da inşası devam etmekte olan Atatürk Kültür Merkezi (AKM) Projesi'nin elektrik taahhüt işlerine yönelik olarak verdiği 22.000.000 TL+KDV tutarındaki teklifin kabul edildiği işveren Sembol-Yeni Yapı İnşaat İş Ortaklığı tarafından Şirketimize iletilmiştir. İşveren ile alt yüklenici sözleşme görüşmelerine en kısa sürede başlanacaktır. İşin Ekim 2020'de bitirilmesi planlanmaktadır. Sözleşme görüşmelerinin olumlu ya da olumsuz şekilde tamamlanması sonrasında gerekli açıklamalar yatırımcılarımız ve kamuoyu ile paylaşılacaktır.
Kamuoyuna ve Sayın Ortaklarımıza saygı ile duyurulur.
--------------
Yarın orge için güzel şeyler olacak
3.66 dan 20 bin 20 bin alıyor hacı abi 100 bin lotu çizdi..yabancımıdır nedir onu göremiyorum ..Elimizde yok ama dün grafiğine bakıp beğenmiştim nasip..Yatırımcısına bol kazançlar ..Elimizdekini verebilirsek geliriz buraya
Ortalık sakin olduğuna göre fırtınanın kopması yakındır. Çok konuşulan hisse satılır, konuşulmayan alınır. Koşullar uygunsa tabi. YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
28.3 milyon kar 9 aylık ta pazartesi güzel karşılanır sanırım.
Bu kağıt 8 i görür mü gitmeye hazır mı teknikçiler biraz grafik falan atsa şenlendirse şuraları.
Geçen yıla göre fazla işçi ve maaş gideri olmuş,
İşlerin yoğun olduğuna işaret. 12 aylık güzel gelir.
Redmi Note 5A Prime cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Geçen yıla göre fazla işçi ve maaş gideri olmuş, 6 milyon
İşlerin yoğun olduğuna işaret. 12 aylık güzel gelir. Redmi Note 5A Prime cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir yıl öncesine göre elindeki işler %30 artmış.
Beklediğim hareket bu değildi daha üstten kapatır mı bakalım
Tabelâ yolu gözüküyor gibu
Kağıda ilgi yok gibi.
Gelen bilançolar içinde ender beğendiklerimden biri oldu.
Zaten Orge, bilançoları krize rağmen fazla bozmamayı başarmıştı.
Gelen son iki çeyrek satış ve kar rakamları oldukça tatminkar.
8-10 milyon efk'ya 4.40'ı gören kağıt, %50 artış olmasına rağmen 4 tl altında işlem görüyor.
Aslında sevinilecek bir durum. Bilançoların döküldüğü 3.çeyrek içinde göz kamaştıran finansallari ile uygun yerden maliyetlenme imkanı sunuyor diye düşünüyorum.
Yurtdışından alacağı güzel bir is ve S.Gökçen-Kaynarca hattından gelecek imzalandı haberi hisseye ihtiyaç duyduğu ivmeyi kolayca kazandırabilir.
Bu arada faaliyet raporunda dikkatimi çeken hususlar oldu.
Sirket, yatırım alanlarını konutlar, turizm tesisleri, metrolar, yurtdışı isler, ppp hastaneleri ile havaalanı-nükleer tesisler olarak belirlemiş.
Konut sektörü malum. Belki bundan sonra kısmı hareket başlayabilir. Kamu-özel hastanelerinden 10 tanesi açıldı. 1'i hariç diğerleri de 2020 de açılacak. Bu inşaatlara ait elektrik işleri kaçmış görünüyor.
Şirket turizm alanında fazla aktif değil. Öyle ki İstanbul dışında sadece Bodrum'da bir adet isi var. Kocaeli'ni İstanbul'a dahil ettim.
Eğer gecikme yaşanmaz ise 2023 yılına açılacak nükleer santralden belki önümüzdeki donem bir miktar is çıkabilir.
Yurtdışı haberlerini de sabırsızlıkla bekliyoruz. Şirket agresif büyümek istemiyor. Bu yıl %20'yi yeterli görüyor. Kriz ortamında büyümek bile büyük başarı sayılır.
Geçen yıl temettü vermeyince hızla geri çekilmişti. Umarım bu yıl aynı hatayı tekrarlamazlar.
ASUS_Z010D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Farkettiler cevheri de yeterince mallanamadık, ona üzülüyorum. Hasbelkader aşağı salar da lotlarımızı arttırır mıyız derken ileri sürmeye başladılar.
Neyse, düzeltmelerde uygun yerlerden ekleme yaparız artık.
Orge hareketi başladı sanırım iyi şeylere gebe hadi bakalım
Üstadım, öyle uyduruk hisse senetleri var ki, kısa zamanda %50-%100 yapmışlar. Hem de sürüsüne bereket.
Ne hasılat artışı var, ne kar var. Borçlar desen gırtlağa kadar. Ama alıcısı çok.
Böyle sağlam yürüyen, sürekli büyüyen, bilançosu sağlam kağıtlara ise ilgi yok.
Orge şu Bist kumarhanesinde en az 2 katından işlem görüyor olmalıydı.
Neyse enseyi karartmıyor, ilginin artmasını heyecanla bekliyoruz.
Petkim ile arasında pair trade yapıyordum bu aldı başını gitti bakalım neler olacak daha
Yeni iş ilişkisi diyo bu yine 2.8 mil ek