hedef gırişim resmiyette 1.2 milyon lot aldı 144 ten satış ortalaması kapta 165 nasıl zarar etmiş
bide gayri resmi alış satışı malı ordan götürdü bi ara 2 leri görmüştü yayla
neyse bol kazançlar
Printable View
Sayın baldayı hadi %10 kar ettiğini varsayalım peki kaç Aydır malı elinde tutuyor harcadığı efor emek hedef için %10 zarArdır ytd
Napalim tüm hisselerimizi satalım mı
Sayın dayı????
HUAWEI NXT-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kımseye ne al nede sat deme lüksüne sahip değilim
hedef girişim yatırımcısı olarak benim hissemin patronu yaylayla ilgilendiği için bende buraları okuyorum kim ne yazmış diye . ayrıca hedefin satış haberi kap a bugün seans kapandıktan sonra satış haberini yaptılar
oysakı hdfgs nin topiğine ben cuma günü ağa yayladan malı sattı diye yazdım farklı yazılar görüncede yazma gereği hissettim olay budur bol kazançlar
Hedefin patronu kadar üç kâğıtcı patron yokturdur bu piyasada, adam bilanço yu rekor gösterip 3,üzerinde millete verdi, biride bu baldayi 😀😀 sonra hisseyi yari yarıya düşrdü , hedef dürüst degil, bu hisseden çıktıysa hisse icin daha hayırlı olmuştur bu kesin. Hisse daha iyi yerlere gelecektir muhakkak, bir bakmışsın hisse 2 lira üstünde kısa zamanda.
ben yaylanın patronu olsaydım hedef girişime sensiz de olur demek için hisseyi yukarı çekerdim (bu arada benim maliyetim yukarılarda) kimse yanlış anlamasın buda hedefin patronuna kapak olurdu ytd
tabiki yayla patronunun böyle bir gücü varsa yanlış anlaşılma olmasın ytd
Arkadaşlar sabırlı olun biraz. Hedef'in hisseden çıkışı belki de daha hayırlı olmuştur. Başka hissede pozisyon alacak belki de ,apar topar malı boşalttılar.
Piyasa durulsun bir bakalım. Hisse 1.50 üzerinde tutunsa bari.
bazen güç göstermek için piyasanın zor şartlarında bile kendini belli etmesi gerekir ki hisseye güven duyulsun ytd
satın baldayı seni tanimam, garezim de yok, sadece hedef çıktıysa hisse olumsuz olur dediğin icin hedef hakkında yazdim, hedefin 3,50 lerde iken bilanço yu yuksek gösterip millete mali verip 2 altına indirmesin den belki baldayida öyle alanlardansa diye ondan yazdım, diğer taraftan ben hic bir zaman brksn diye bir hisse ne aldım nede adini duydum, ilk defa senden duyuyorum, hic sayfasindada asla ve asla yazmadım, galiba karistirdin isimleri.trader nikli çok kişi var.
Yayla patronu aşağı düşurdukce sanıyor ki millet korkup satacak, tersine düştükçe millet aliyor, halbuki 1,60 üzerine atmis olsa hem milletin elinden mali alır hemde dağıtmamış olur mali, acemice hareket ediyor.
Yayla düşdükçe ky aliyor trade etmeye çalışıyor, patronda dağıttığını almak icin aşağı basıyor iyice kızıp, bu boyle gitmez, bundan bir cacık olmaz gibi görünüyor. 1,53 maliyetle biraz almıştım çok az miktar sattım 149 dan bugün tekrar, bu patronla olmaz vazgeçtim, cunki beceriksiz.
Patronun baskı yapmasına gerek kalmıyor zaten. Piyasa müsade ediyor. Ama hissenin 1.5x lere atması şart. Trendi bozmamak adına.
spek gücünü göster hedefin patronu görsün gücünü ytd
evet gösterdi masallah
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu piyasada yapacak bir şey yok. Parası olan ortalama düşürebilir belki.
borsa bitmiş ülkede, hala pembe hayal kurmaya gerek yok, 1,49 sattım acaba kotumu yaptım diyordum, bugün fiyata bakınca aci bir tebessüm ediyorum, borsadan uzak durup dolar altın mevduat bunlara gitme vakti geldi. Zaten bu tip şirketlerin patronu da yangına körükle giderler, kalın sağlıcakla
Bugün dayanamadık yine aldık bakalım, 4 kademe zararla satmıştım, simdi iki kati aldık. Bu defada kacari yok ben alacağım patrondan ,sıra onda. Yukselt yarin patron ...
1.3x ler maliyet düşürmek isteyenler için fırsattı. Piyasa da anormal düşmeler olmadığı sürece toparlanma olacaktır diye düşünüyorum.
Yayla cılar nerelerdesiniz? Hisse iki seferdir 1.49-50 gibi takılıyor . Direnç mi yapıyor dersiniz? Yada kademelere yetiniyorlar?
Bugünkü yaptığı gibi, yükselen piyasada yukarı götürmediler. Özellikle milletin satmasını bekliyorlar diye düşünüyorum.
Biraz daha zamanı var gibi.
Bugün hacim yerlerde başka bahara..
Bilanço hakkında detaylı açıklama yapabilirmisiniz yönü neresi olur sizce
öz sermaye artışı neden kaynaklanırsa kaynaklansın yönü yukarı olacaktır. bu piyasada zarar yazmayan her şirket kısa vade yukarı arayışları olacaktı diye düşünüyorum
fakat yayla hissesini hedef girişim porrtföyünden çıkarmıştı
yerini mutlaka birisi almıştır yönü yukarı olmalı..
borsa istanbulda kıdsa vade yukarı yapar gibi.. bilanço döneminde hep olur
sonrası Allah kerim
zaten ekonomisi iflas etmiş bir durumdayız bizim gibi 150 milyar usd ihracaat yapan ülkelerde... 500 milyar usd borç demek
şirketlerin devamlı el değiştirdiği ekonomi demektir. yani yabancılar daha çok şirket satın alacak tabii seçmece tıbkı suriyelileri seçtiği gibi katma değer yaratanları alacak diğerleri çöplüğe ve açlığa diye düşünüyorum
ya siz
Yayla ,bu mevsimde tercihim dir.serin olur.Soğuk sular orman kokusu,endemik bir sürü çiçek ,tadını çıkarmaya bakacağım.Ekim ayına kadar buradayım.Tabi havaların durumuna da bakarım.
O zaman mali kaptırmak istemiyor mali topluyorlar diyebilir miyiz