sayin admustafa
TZL fonu hala brut 20.50% 32 gunluk vadeliden iyidir demi?
Printable View
sayin admustafa
TZL fonu hala brut 20.50% 32 gunluk vadeliden iyidir demi?
OKT nin grafiğinde majör düzeltmeler olmaması iyi.... hafiften risk için alternatif olarak baktığım soldierget blackscribe'ın yönettiği crevice portfolio management'in değişken fonu da % 0.1168 getirmiş dün ( sttopajje düşülmemiş olarak )... emtia fonlarına yayılacağıma , borsanın bu seviyelerinden hikayesi olan / olma potansiyeli olan hisse biriktirmeye başlamak daha iyi olmaz mı yani ? emtia fonu = 6/ 7 risk ölçütü ...
eskiden her evde bundan bir tane ufak boyundan olsun , mevcut idi arkadaşlar ... bi kurcalayın ...
http://www.altinkitaplar.com.tr/stat...e-sozluk-m.jpg
Alman'ların enigma şifrelerini çözmüyosunuz yahu . basit düşünün...
ingilizce: . . . . Türkçe
crevice
soldier
get
black
scribe
karşılıklarını yazınız
çıkan harfleri 1453 ile çarpıp 1071 ekle , böl üçe al karekökünü ne çıktı ? MHP iktidar Devlet başgan.... haydi hayırlı olsun
Türkçe' ye çevireceksiniz işte. ingilizce halini ben zaten yazıp işinizi kolaylaştırdım...
Türkçe hali çok anlam çıkıyor çatlak asker portföy Yönetimi :)
çatlak asker değil , yanlış tercüme ediyorsunuz. soldierget : soldier : asker askerin eş anlamısı ne er. soldierget deki get ne demek al demek....soldierget ne demek o zaman eral ... fonun yöneticisi soldierget blackscribe.... fon ise crevice portföy yönetiminin fonu...
aracı kurumlar fonları portföy yönetimlerine devrettiler... tuhaf bir isim seçmişler bana göre bir aracı kurum ismi olarak ... birden çok anlamı olan bir isim ama tuhaf ....
Bugun fıl in dusuk getirisinden dolayi yarisini satip hsbc hls aldim 200 kda 165 tl stopaj kesildi hls yi bugunku fiattan aldim bu durumda zararmi ettim.
ALE ppf 24,16
TI1 21.27 çok kötü gidiyor hala.
yarının oranlarını nerde görüyorsunuz?
tkm kaç gösteriyor yarına?
Qnb 21.86 bu da tırt lardan
FIL fiati.ve orani bilen varmi 17.4 tarihli
Hsl 23.34
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hsbc sadece günlük gidiyor onun etkisi sanırım
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.