Koydum rakımı bakıyorum keyfime sıkıntı yok gitsede olur gitmesede, kendi bilir.
nerden inceldiyse ordan kopar zaten.
ytd
Printable View
Koydum rakımı bakıyorum keyfime sıkıntı yok gitsede olur gitmesede, kendi bilir.
nerden inceldiyse ordan kopar zaten.
ytd
Şeye benzetiyorum ben, cundada bizim evin önünde Mevlana çeşmesi var, oradan çarşı içine kadar yolda rahmetli kardeşimiz vardı ODTÜ . lü eşeğe biner bir oraya bir buraya çoğunuz bilirsiniz, TİRE, de onun gibi.
ytd.
o şehrin maskotuydu, eşeğine şarap bağlarsan konuşurdu, bilgiliydi, erken yatardı kulübesinde, biz kaldırırdık şarap var gel diye,
güzel bir sözü vardı, Ben kadınları severim ama işçi çalışan kadınları daha çok severim derdi,
O misal bende Tireyi seviyorum çalışıyor.
ytd.
değil ak feriştahı gelse yukarı yapamaz...admlar şirketle bağlantılı .baktıki piyasa aldı hemen haber çıkarıyorlar.şimdi biri yüklü alsın gelecek haber belli.60 kişiyi işten çıkardık.vs vs.baktı olmadı bilançoda giderler kalemi bu şirkette oyuncak olmuş..y.t.d.
Fabrika 7/24 çalışıyorsa sıkıntı yok , yaslanın arkanıza seyredin dansını ,şişmanım kadınım benim.
bu da benden. gülelim arkadaşlar. sıkmayın canınızı , günler çuvala girmedi, dünyanın da soonu değil.
ytd.
Kar beklentim 28-30 mn TL
1,93 altına versin bakalım çakallar...
Burayı kırarsa 1.81 görülebilir...
Hodrimeydan elinden geleni ardına koymayın mondi...çakalları...!!!
Korkutma baskı haala devam ediyor....
Kimseye al sat tut tavsiyesi asla değildir..!!!
30 olsa ne yazar, 50 olsa ne yazar, takmayın kafanıza Relaks olun biraz.
ytd
Gel gel gel koçum gel belki portföyü sana yıkarız komple,
Geldikleri gibi giderler.
ytd.
193 altına inerse sıkıntı olur. Hayırlısı
1.80 altına geldiği anda bütün portföyüm Tire olur. Güzelde olur.
ytd.
92 desdegi yine calisacakmi bakalim kac defadir 92 deniyo
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
çalışmazsa 89 dan alırız, daha iyi güçlensin kağıt.
ytd.
92 çalışcak gibi durmuyor.bence 80 ler beklenmeli.adamlar ısrarla düşsün istiyor.onlar alırken zaten kötü bir haber çıkarıp öyle alırlar.bence o gün beklenmeli....y..t.d.
Şu dolarda bi düşmedi 5,50 ,ye
ytd.
Ya bırakın arkadaşlar kağıt bu düşer de çıkar da, önemli olan sizin yatırımlarınız, şirkete faydamız var. Sermaye koyuyoruz, biraz da böyle düşünün, şu şirketi sıkboğaz yapmayın.
ytd.
92 93 biraz alıcam ya.sanki destek gibi....y.t.d.
Geçmiş olsin cümleten
zarar açıklamış.. -2.683
Geldimi 40_50 milyon karlar,ne oldu,burda çok boş muhabbet olmaya başladı,bende 100 milyon bekliyordum, tüh
Geçen yılın ilk 3 ayındaki 20 mn TL lik esas faaliyet karı düşmüş 15 mn a..
Finansman giderleri vs net kar rakamı hayal kırıklığı..
açıkçası hemen herkes gibi daha iyi bekliyordum, hayırlısı..
Ben malımı bilirim... Soysuz hırsız avusturya lılar diye boşuna demiyoruz...
Paylaşmanız mümkün mu durumu
Bre soyguncular kufur etmeyecem bre zindiklar hersey iyi derken nasil zarar yazdiniz bilonco bilonco diye kitlediniz mali dimi serfsizler yemek nasip olmasin isallah daha ne diyim
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sisman kadin harbiden erkek cikti...inanilmaz bir sirket gercekten.hepimize gecmis olsun.belki bir surpriz yaparlar yarin.bircok hisse biliyorum zarar aciklayip yukselen.ama bu kansizlarla zor.
Birileri biliyordu bilançoyu 2,20 lerden düşürdüler, yani bilançoyu satınalmış. Bunu fiyatladılar.
Önemli değil arkadaşlar tekrar çıkar, napalım şişko kadın ERKEK çıktı.
ytd.
Hırsız bir çete ile karşı karşıayız...
! satışların maliyeti 27 milyon şişirilmiş en az 20 milyon
! Genel Yönetim Giderleri 4 milyon şişirilmiş en az 2 milyon
! Finansman Giderleri 20 milyon şişirilmiş en az 15 milyon
özetle 51 milyon ile 37 milyon arası suistimal var ortalama 44 milyon HIRSIZLIK SÖZKONUSU BANA GÖRE.
yazıklar olsun adi insansılar.
yarın cimere de yazacağım.
Bazen işler ters gidebilir bunlar işin doğasındadır. Burası borsa riskli bir yatırım aracıdır. Kar ve zararın benim tarafımdan kabul edildiği yerdir. Helal Olsun derim.
Bir çok şirket maalesef 1. çeyrekte beklenenden kötü performans gösterdi. Tire Mondi bence genede sağlam bir duruş sergiliyor. 2019 4. çeyrek bilanço verilerinin yarattığı olumlu havanın devamı maalesef gelmedi. Bu sürdürülebilir kar için önemli olacaktı. Olmadı...
2019 3. çeyrek dönemi sonuna kadar işler beklediğimiz performansa gelebilir. Sabırla buraya ayırdığım portföyü saklayacağım.
Yeni Hal Yasası ve optimizasyonlar mutlaka fayda sağlayacaktır. Bu piyasa koşullarına göre şirket fiyatı oldukça kelepir durumda. 65 Milyon USD bu günkü piyasa değeri... Finansman giderleri zararın bir numaralı nedeni...Bu sadece Tire Mondi'nin değil ülkenin en önemli sorunu...
''Şişman Kadın Sahneye Çıkmadan Opera Bitmez''
Katolik Nikahlı Entrika
Ya allah aşkına birisi su bilancoyu paylaşabilir mi kar mi zarar mi anlamadik ki
Mondi 2018 yılında tam 3.359.693 lot hisse almış.
14.08.2018 de başlamış alıma 1.59 TL hisse/orlalama
10.09.2018 de bitirmiş alımı 2.10 TL hisse/ortalama
Bu yıl Ağustos u beklemez inşallah,