Yapıştırmayı beceremiyorum.
Özetle şu anda halka açıklık fiili dolaşım oranı %20,11 yani 6.8 milyon adet dolaşımda hisse var!!’
Printable View
Üstelik durum böyle iken:
Ek 24816
İs yatırım kimin malını karşıladı acaba emanete verdiği malları geri mi almış olabilir mi yani tahta yapıcı malı sahibine iade mi etti hikaye yok diye acaba sesli düşünüyorum hep yazdım bugun kapanış önemli diye gelen satış korkutmak,mal almak için degil di bana göre 91 dk oyuncu degisti sanki
Hikaye olmadan hiç bir tahta gitmez altın kural
Yazdıklarım. Şahsi fikirlerim olup yatırım tavsiyesi içermez
İş Yatırım Nisan başında 6,91 olan takas oranını düzenli olarak arttırarak 20.11'e getirmiş. Şirketin bedelsiz sermaye arttırımı yapması ve halka arz fiyatına yaklaşması bence güzel bir hikayedir, bir de virüs ile ilgili olumlu gelişme beklentileri tabii, yatırım tavsiyesi değildir.
Bugünkü takasta yanlışlık var bugün ky 337 bin mal aldı satan ilk 5
Ytd
Yanlışınız var takas ky aldı diyor bugün iyi bakın
Ytd
Arkadaşlar öncelikle
Sevgili Atamız Mustafa Kemal Atatürk ün
tüm dünya çocuklarına armağan ettiği
23 Nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramımız kutlu olsun
Ne mutluki dünya çocuklarına böyle bir bayramı var
Ne mutluki bizlere böyle bir ATAMIZ var
Gelelim hissemize
dünden beri takas ve pasta muhabbeti yok çıkıyor yok giriyor gidip duruyor
daha 15 gün evvel burada nedenmişti
citi 1 milyon çıkış yaptı
ata ise 2 milyona yakın çıkış yaptı
bunlara çok fazla takılmayın ha takip tabiki edilir
ama küçük bir hissede 3 milyon çıkış oluyorsa çok kısa sürede ve hisse tutunuyorsa birsey olacağının işaretidir ve olduda %50 ye yakın pirim yaptı
önemli olan şirketimizin açıklamış olduğu yeni bir iş için fırsat kolladığı satın alma veya ortaklık gibi haberleri takip edelim
sıkıntı yok evde kalalım sağlılıklı olalım
not: bende bu arada belediye başkan vekili olarak ilçemizde 23 nisanda doğan bir çocuğumuza süpriz yaparak hediye vermeye gidiyorum çocuklar bizim baş tacımızdır
Çoğu şirket düştüğü yere gelip geçti burada ky malının ortalaması 8 ila 11 arası geçen hafta telegramda paralı grubu olan biri girip hareketlendirdi ve çıktılar dünde takasa bakarsanız ky ye 340 bin kadar kalan mal satıldı düşürmeden 2 milyona yakın malı ky ye sattılar patron ve gruplar anlaşmalı iyi mal gazladılar benim fikrim bu ve spk bu işlemleri araştırmalı bedelsiz ve citi mal alıyor haberleri kullanıldı kağıdı düşürmeden sattılar uzun süre yataya sarar düşüncesindeyim yok ortak bulacakmış yok yeni alanlara açılacakmış hala ky çekmek için haber pompalanıyor virüsten en olumsuz etkilenecek iki şirketten biri aile şirketi sermaye masa sandaliye yanılmıyorsam binalar bile kira bu arada benimde maliyetim 8,40 gelirse topuklarım hep olumlu yazılıyor ama olumsuzluklarına görmek gerekiyor yanılırsam ben dahil herkes kazanır tek umudum bu arada tüm forumlarda patron mal almış haberleri pompalanıyor bunlar yalan ve balon
Ytd
Piyasa bozarsa buda patlar şuan hikayesi yok telegram grubunu iki açtılar 3 gunu kapattılar adam 400.000 bin kusur lotu gosteren portfoy yapıştırmış oraya iki saat sonra gruptan çıktı sayın zico ordaydı yanılmıyorsam yazılanları okumuştur bakın her sey planlı pazartesi salı hisseyi yükselttiler neden buyuk gruplar veya tahta yapıcı daha basit anlatımıyla milyon portfoy olanlar bedelsizleri önceden hesaplarına alip kullanabiliyor kucuk yatırımcı T2 beklemek zorunda adamlar iki gun boyinca hisseyi yukarı taşıdı ne zaman kadar ky hesabına lotlar gecince bastılar tahtayı şimdi birisi iddia esiyor 350.000 lotu ky almadı pala aldı biraz sakat ve sıkıntılı cevap olmus nerden biliyorsun demezler mi
Operasyon bitti yarın pala ne yapacak bakalım
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi degildir
o guruba bir arkadaşım davet etmişti girmiştim 2 gün sonra çıktım
aşırı derecede mesaj geliyordu fakat paralı bir gurup değildi
24 satte 3 bın civarı MESAJ gelmiştir
yanlız şu var oradakiler hepsi küçük yatırımcı idi bundan eminim
sadece bir arkadaşta biraz fazla vardı oda sattı malını
ha geri çekilirse girermi bilemem
girsede kendi değişi ile 3,5 kademeye oynuyor
milletin ne yaptığı bizi ilgilendirmiyor
zaten bu virüs olayı yaşanmasaydı bukdar vakit bulup izleyemezdim
bizler uzun vadeciyiz nasibimizde ne var ise o
inş tez vakitte arkadaşlar zararlarını kurtarırlar
borsada kaybedilen borsada kazanılır yeterki sabırlı olalım
Sanırım 400 bin civarı lotu adam 3.50 seviyelerinden bastı Muhtemelen operasyonun bittigini biliyordu sığ tahtada o kadar lotu satmasıda beceri isteyen kabiliyet aynı zamamda hemen telegram grubundan ayrıldı akabinde telegram kurucuda hemen ayrılması manidar....
Arkadaşlar benim paralı grup dediğim yanlış anlaşılmış yüksek paralarla oynayan başını Harun Bayram denen şahsın yönettiği telegram grubundan bahsetmiştim 3 gün yüksek hacimli işlemleri bunlar yaptırdı çoğu çıktı kanımca ama 300 bin kadar daha malları var takip ettiğim kadarıyla ama ky çok iştahlı aldı bedelsiz ve citi alıyor diye aslında bedelsiz oyunun parçası idi citi de hemen başka kurumdan boşalttı çok profesyonelce mal sattılar resmen ikincil arz oldu tahtada patronun haberi olmadan böyle bir işlem olamaz tüm şirketler bedelli yaparken 5 aylık şirket bedelsiz açıklıyor.İyi ky çektiler forumlara bakarsanız epey ky yorumu var vede yüzde 90 ı alsat yapıp borsayı kumar olarak görenlerle dolu hep uçacak kaçacak yorumları beğeniyorlar gerçekleri yazanlara küfürler akıl alır gibi değil işi bilmeyen hatta şirketin ne iş yaptığını bile çoğu bilmiyor.
ytd
Bence inanmadığınız hissede durmayın. Borsada yapılabilecek en büyük hatanın o olduğunu düşünüyorum. Borsada kaybedilen para borsada kazanılır; zararınızı da potansiyeli size inandırıcı gelen bir hissede kazanarak çıkarırsınız. Hem o kadar zarardasınız hem de olumsuz duygular ve beklentiler içindesiniz, bu hisse size kazandırmaz, siz çıkarsanız biz kazanırız belki, YTD.
Doğrudur arkadaşlar siz haklısınız
ne diyeyimki başka
Malum; sürekli olumsuz duygu ve düşünceler içindeki arkadaş ky'ye mal çaktılar yazıp duruyor. Kanıtlayamayacağı bir şey ama bu konu. Bence de pala aldı, ben de kanıtlayamam ama başta iş yatırım olmak üzere takastaki ilk üç kurumun 20 gündür yaptıkları yüklü alımlara bakarsanız benim tezimin çok daha güçlü olduğunu anlarsınız, YTD.
Teknik olarak ise; yükseliş trendinin bittiğinden söz edebilmek için 3 tl atında kapanışlar yapmaya başlaması gerekir. Onun dışında endekse paralel yükseliş trendini devam ettirmesi beklenir.
Kağıdın dağıtıldığı veya toplandığı takaslara bakarak anlayabilirsiniz neyin kanıtı açın takasını ilk 7 kurumun takasını 15 günlük bakın durum ortada hala ne olduğunu anlayamamışsanız ne diyeyim hala birçok forum yorumlarında bedelli diyen var patron mal almış diyenler haberleri dolaşıyor durum vahim ky tarafında yazık veya kasıtlı büyür haberler yapılarak ky aldatılıyor
Ytd
Alın size 1-24 Nisan 2020 arası takas, her şey gayet açık ve net, anlayana;
1.Lot 2.Lot Lot Fark
IS YATIRIM 469.927 3.077.074 2.607.147
GARANTI YAT. 913.232 1.614.264 701.032
VAKIF YAT. 247.105 1.596.475 1.349.370
ZIRAAT YAT. 372.710 1.446.269 1.073.559
AK YATIRIM 416.476 1.050.436 633.960
HALK YATIRIM 188.372 963.648 775.276
YAPI KREDI YAT. 141.652 928.534 786.882
GEDIK YATIRIM 166.286 679.261 512.975
DENIZ YATIRIM 110.894 520.517 409.623
gunaydın eşleşme fiyatımız 23 bın lot ile 3.28
Gunaydın hayırlı cumalar,ramazanlar
Ne ky varmış arkasına bakmadan basıyor....
Takas paylaşımınız için teşekkür ederim. Yabancıların bu kağıdı alıp, yukarıya taşıyacak hikayesi görünmüyor.
Kanal d ve hürriyet gazetesini alırsa belki.....
Aile şirketinden ne bekliyorsunuz ne ortağı ne şirket alması küçük bir şirket ve bu sene iş yapamayacak kapanmasın yeter patronu adam olsa geri alım yapar aksine speklerle bir olup mal sattılar bedelsiz haberini kullanarak halada satma derdindeler bizim bilmediğimiz onların bildiği şeyler var
Ytd
Acı ama gerçek olan her bedelsiz açıklayan şirkete ky balıklama dalıyor inanın ne iş yaptığını bilmeden alan dolu ha birde kardeşi tayyip erdoğanın arkadaşı falan hikayesine alanda çok ne diyeyim bende ondan aldım ama abisinin tırnağı olamayacağını gösteriyor yazık bizim gibi ky lere şirketin işi zor bu sene
Bakalım satacak daha ne kadar malları var ve bizi ne gibi kötü haberler bekliyor bunların bukadar ateşli satması hayra alamet değil hep iyi yorumlamak istiyorum ama gerçeklerde bu şekilde benim kafamda yapılanlara bakılarak
Ytd
Birisi mal alıyorsa hisse yukarı gidiyorsa bir bildiği vardır.
Birisi mal satıyorsa hisse düşüyorsa satan bir şey biliyordur
Rüzgara karşına alma
3 gunde % kaç deger kaybetti
ARDYZ ve CASA yeni halka arz oldu performansları ortada değil mi?
İyi pazarladılar endeks tekrar düzeltmeye girerse bu hisse ATAÇ İNŞAAT ,MEMSA gibi olur mu bilemem
Kadaki nakiti düşünmeyin iki bilanço dönemi zarar yaz kasa sıfırlansın.....
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi degildir
Bu dedikodu hürriyet gazetesininin hisse senedine hareket sağlar. Şirketin öz kaynakları 700 milyon TL + şerefiye vb haklar ilave edildiğinde rakam 1 milyar TL ulaşır...160 milyon dolar gözden çıkarmak gerekir. Hadi diyelim aldı. Şu an borsa fiyatı 105 milyon dolar???! İşlem görüyor.
Gerçekçi daha güzel yatırımlar olmalı? Şu anda gözle görülür bir katkı görünmüyor. Yıllık cirosu 41 milyon TL. Faaliyetten zarar üretiyor. Vb söyleyecek çok eleştiriler var!!! Şirketin ana faaliyeti kar üretmiyor. Sürdürülebilir karı yok görünüyor. Sevabına çalışıyor.
Halka arz fiyatı diplerde görünüyor güven tazelemesi gerekiyor!!! Şirketin açıklama yapmasında fayda var. Yatırımcı olarak haber paylaşımları olmalı.
[QUOTE=Serçe;4375494]Bu dedikodu hürriyet gazetesininin hisse senedine hareket sağlar. Şirketin öz kaynakları 700 milyon TL + şerefiye vb haklar ilave edildiğinde rakam 1 milyar TL ulaşır...160 milyon dolar gözden çıkarmak gerekir. Hadi diyelim aldı. Şu an borsa fiyatı 105 milyon dolar???! İşlem görüyor.
Gerçekçi daha güzel yatırımlar olmalı? Şu anda gözle görülür bir katkı görünmüyor. Yıllık cirosu 41?milyon TL. Faaliyetten zarar üretiyor. Vb söyleyecek çok eleştiriler var!!! Şirketin ana faaliyeti kar üretmiyor. Sürdürülebilir karı yok görünüyor. Sevabına çalışıyor.[/QUOTE
Sizce alabilir mi bu şirketin kurulusuna bakın kapatisine bakın yar ederler mi reklam ajansına
Hayır alıpta ne yapacakki o iki kurumu
her ikiside hem pahalı hemde karlılığı geçtim zarar açıklayıp duruyorlar
onlardan çok daha ucuza kurulabilecek
çok daha fazla kar getirebilecek sektörler var iken
daha yeni yüzlerce açıklama yapmış şirketimiz
arka sayfalarda paylaştım dönün okuyun bu boş vaktinizde
boyacı küpümü daldırıp çıkarıp vursun duvara
ben patrona güveniyorumki buradayım
ama belliki güvenmeyenler var onların ne amaçla burada olduklarını
kestirmek güç değil herhalde
hiç kimseye al sat tut demedim dememde
herkesin aklı var fikri var okusun şirketin açıklamalarını
kendi kararını kendisi versin
Bu hisse benim ilgimi çekti aldım ve forumu okudum, hisse bütün olumsuzlukları yaşamış bu saatten sonra eğer ortam da normale dönerse eski fiyatlarına dönebilir, bedelsiz den gelen yavruları hazmetmesi biraz zaman alacak galiba. ytd
MAR-LX1A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın zico ben şirketin satınalma,ortak arayışı ile ilgili gelişmeleri beyanlarını bulamadım geriye doğru incelemeye çalıştım gözümden kaçtı sanırım size zahmet olmaz ise tekrar paylaşabilirmisiniz tşk
Yalnız casa ve ardyz gibi performans gösteremedi ya ona üzülüyorum naten bile çoştu keşke bedelsiz vermeseydi
Yazıyı göremediğimi bekirtmistim
Zahmet olmazsa lütfen okumuş olan bir arkadaş var ise içimizde
önemli maddeleri bir zahmet yazsın
ben yazarsam olmayacak başka bir arkadaş yazsın sadece önemli maddeleri
hepsine gerek yok