Merkez fonlamayi 23 ten mi yapıyor artik bilen varmı?
Merkez fonlamayi 23 ten mi yapıyor artik bilen varmı?
FED'in faiz indirimi beklentileri güçlendikçe altın da güçlenir.
Altına dikkat ABC düzelmesi var.uzun vade düşebilir.
*FED DOTS: 8 OFFICIALS SEE CUTS IN 2019, 8 ON HOLD, 1 FOR HIKE
Gelişen piyasalar için olumlu ,umarım bizede faydası olur
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sadece Piyasa Yapıcılara oda belirli koşullarda. Daha öncede yapılan bir uygulama imiş.
https://mobile.twitter.com/e507/stat...46884207095809
Aynı banka içinde başka şubeye geçmek faiz oranını etkiler mi ?
Euro swap mı .
Hsbc 200 bine de yapıyor .
Burada şöyle bir şey var vade öncesi bozarsanız ana para riski oluyor vadeli hesapta
3 para birimliyi de sordunuz mu acaba
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
inan hiç boş vaktim yok. emekli olup forum bekçiliği yapacak biri de değilim. başıboş insanlar her gün banka banka dolaşıp oran alır. benim vade günüm geldiğimde mt private arar oranımı verir ve o oranı da burdan paylaşıyorum zaten. bilenler bilir.
başlığa uygun yazmıyorsunuz demişsiniz ama sanırım siz başlığa yazılanları hiç okumuyorsunuz. tatil muhabbetinden doktor muhabbetine kaynının arabasından modeline kadar başlıkla alakasız birçok konu konuşuldu ve bu durumdan şikayetçi olanlardan biriydim. keşke siz de o muhabbetleri yapan arkadaşlara o zaman bu şekilde korkmadan eleştiri getirebilseydiniz.
diğer taraftan bazı arkadaşlar oran dışında da geyik muhabbeti yapılmasında sakınca görmeyip devam ettiler ve sadece oranların tablo olarak verildiği yeni başlık açıldı. isterseniz oranları ordan takip edebilirsiniz.
https://www.hisse.net/topluluk/showt...=27020&page=43
aslında bundan sonra “sırf insanları araştırmaya sevk etmek için” twitterda oran yazıp burdan link olarak paylaşacağım. link tıklamayı araştırma yapma olarak görenler de varmış. gerçekten komik.
ppf veya mevduat başlığını okumama gerek yok, siz kimi hedef aldıysanız yazın. korkmayın sayın kafkaf. sözünüzün arkasında durun. interneti yok çoluk çocuk vs. demesi kolay.
hepimizin yokluk günü olmuştur, bu şekilde üstenci kibirli ve aşağılayıcı ifadeler yaşınıza ve almış olduğunuz eğitime de yakışmıyor açıkçası.
Mevcut durumda mevduatın 30 larda olması lazım
ASUS_X008D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şimdi Kozyatağı şubesini arayacağım :)
Bakalim ne oran verecekler
Kozyatağı HSBC
Usd 2,75
TL 24
Bir başka şubeyi daha aradım yine standart oranı sundu
Arkadaşlar, enflasyona endeksli faiz korumalı ürünlerde 1 yıldan uzun yani stopaj 0 olduğunda kaç oranlar var bankalarda? Yeni Yapı Kredi çıkardı, oranını soran oldu mu? Odea 23,75 idi bildiğim kadarıyla. Bu ürünle ilgili de faiz paylaşımı yapılabilirse çok yararlı olacak...
Sihirbaz senden bekliyoruz ykb ye sormanı bir telefona bakar :ok:
https://resmim.net/f/BCNHlX.png
Ons aldı başını gidiyor. 1400 leri görecek gibiyiz.
MB faiz indirimi için herşey hazır artık..
Ellerine yüzlerine bulaştırmazlar umarım..
2013 de FED faizleri artıracam aylık verdiğim paraları da kesecem dediğinde biz de gerekeni yapıp yavaş yavaş sıkı faiz politikasına geçse idik ...
Her zaman ki gibi adam sendecilik pardon tek adamcılık
Şimdi ki korkum lap lop güm pat faiz indirimine girişmesi MB nın..