Yarın güzel bir açılışı hak ettik mi
Printable View
Yarın güzel bir açılışı hak ettik mi
Büyük resmî görün diyorsun[emoji1]
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
2 saka yapalım dedık ceza yemısız olsun dostu dusmanı farketsin de burdakı yatırımcılar bana yeter ben troll degılım anlayan anlamıstır alacaksanız bılancoyu satın alın bır de bedelsız beklentısını o da uzun vadede bu arada bosluk kapanmadı hatta zamanlama nedeniyle gariptir ki aylıklarda bosluk gorunmekte tl grafıkte dolar grafıkte gorunmuyor ucuz dıyen alsın daha duser endex duserse diyen beklesin ben bekleyen tarafta olcam bı yerleden bız de bınerız gemıye. YTD
altın cıkarıp tankları altından yapacakmıs uff maden sahasına ıscıler ıcın gyo prefabrik plaza yapcakmıs off nurolparkta 1 ev alana bir de tank anahrtarı verıyorlarmıs of of of 40 lıra olcak bu hısse ama yıne malı alan sattı gıttı ve hacım buralarda ıste oyle ve sımdı burada bırı gıdıyor ıkısı gelıyor gelgelcılerın
Jorç kardeş lütfen bu tarz itici ve alay edici yazmasan. Kimse kimseyi zoraki burada tutmuyor ama bu tarz yazıları okumak can sıkıyor. Umarım anlayış gösterirsin.
Nurol Holding ile ilgili tüm haberler az yada çok bu hisseye olumlu/olumsuz etki eder. Önemli olan piyasada bu haberlerin hissede beklenti yaratabilmesidir. Zaten o beklenti ile alım yapılıyor. Müşteri tercihi diyelim.ytd.
ASUS_Z002 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu adamın ne yapmaya çalıştığını yorumlayacak olan varmı.tahtayı ****** karıya çevirdi
Ata, garanti ve gedik 4,55 4,56 dan satıyorsa şaşırmayacağım.
sag cepten sol cebe satarlar
Ben de onu demek istedim zaten caymaz üstadım. Böyle bir baskı nedendir? Böyle yaparak milleti bıktıracağını zannediyorlarsa yanılıyorlar.
beş para etmez kâğıtları 2 katladılar. bir akıllı adam şu kâğıdın değerini daha anlayamadı ,yakındır ama biri gelip bu yamyamları söküp atacak burdan
F/K 2,40
151 milyon kar, hem de zarardan kar a geçmiş.
bu işte bir iş var, borsa da böyle kağıt kaldımı.
spek i yok mu kağıdın?
YTD
Burada bıkacak yatırımcı hemen hemen kalmadı, 3 tl. iken de burdaydık 6 tl. iken de burdaydık sorun yok.
SSM ile FNSS Savunma Sistemleri AŞ arasında, zırhlı amfibi hücum araçlarının yurt içi tasarım ve üretimini kapsayan sözleşme imzalandı.
Savunma Sanayii Müsteşarlığı (SSM) ile FNSS Savunma Sistemleri AŞ arasında, zırhlı amfibi hücum araçlarının (ZAHA) yurt içi tasarım ve üretimini kapsayan sözleşme imzalandı.
SSM'den yapılan açıklamada, Deniz Kuvvetleri Komutanlığının zırhlı amfibi araç ihtiyacına yönelik yürütülen ZAHA Projesi kapsamında, araçların yurt içi tasarım ve üretimini içeren sözleşmenin törenle imzalandığı belirtildi.
http://www.sabah.com.tr/gundem/2017/...imzalar-atildi
Bu FNSS Nurol un şirketi değil mi???
Yatırım tavsiyesi değildir.
Gayrimenkul yatırım ortaklıkları, sadece gayrimenkule dayalı portföyün işletilmesi faaliyeti kapsamında faaliyet gösterebilirler. Bunun doğal bir sonucu olarak, gayrimenkul yatırım ortaklıkları aktiflerinde makine ve ekipman bulunduramazlar. Ayrıca, inşaat işlerini kendileri üstlenemez, proje yürütemez, ancak inşaatını başka şirketlerin gerçekleştirdiği projelere finansman sağlayabilirler. şirketin mevcut faaliyetlerini gayrimenkul yatırım ortaklıklarının faaliyetlerine değiştirmesi koşuluyla gayrimenkul yatırım ortaklığına dönüşmesi mümkündür.
İzin verilen işlemler dışında ticari, sınai veya zirai faaliyetlerde bulunamazlar.
Bu yazdıklarınız gercekler ancak bizim GYO Nurol bünyesinde oldugu icin direk kendi yapmış oldugu iş olmasa bile Nurol Holding haberlerinden etkileniyor, ama olumlu ama olumsuz ve bu durum hisse uzerinde oyunlar oynamak için gayet güzel bi sekilde kullanılıyo, borsada KY ye kolay kolay ekmek yok anlayacaginiz
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bence olmuş bu iş
YTD
Bu işin olmuş olduğundan speğin haberi yok sanırım:) Baksanıza işlem yapmıyor.
Orge de zararda olmasan 1 sn durmam, F/K sı 2,40 kar lı bir şirket şu an borsa da görmedim.
İlla ki birileri grecek tahtaya, bu tren burada durmaz ama gel gör Orge de takıldım kaldım.
Nurol BMC Katmer her ihale bunlar da, illaki etkisi buraya da olur diye düşünüyorum, belki yanlış düşünüyorum ama, ilk fırsatta buraya geçicem,
Yatırım tavsiyesi değildir.
babaları gelene kadar oynasınlar bakalım .fazlada üstlerine gitmeyelim .
FNSS çok büyüdü, çok gelişti. Yakında bu tip haberleri daha sık duyacaz. Nurol holding, Nurol inşaat ve FNSS. Bunların yaptığı her büyük iş GYO için bedavadan reklam ve doğrudan itibar demek. Mevcut ve yeni projelerin satışında, kiralanmasında işi kolaylaşacak GYO'nun.
galip başkana helal olsun bütün kâğıtlarında yatırımcısının yuzunu güldürdü.bizim yamyamlar hala küçük yatırımcının lotlarını almanın peşinde soysuzlar.
kanadı yok uçamıyo borsa duser ıse ne yapar eskılerden bılgı verecek olan olur mu hos bılıyoz naapcaaını saka yapıyoz ama saka sevmıyo forum artmayan hısse nolur desek kızarlar alay edıyomus gıbı yıllardır reklamlarını seyretmek de bonusu bu ızdırabın heralde bımılyon analızı cop ettı attı cok akılsızmısız kendıme kızıyorum
Avgyo 0.75krş başladığı hareketini bugün 5. 16 tl kapandı, daha da nerelere gideceğini bilmiyoruz, nugyo ise daha küçük yatırımcıyı nasıl çarparım diye uğraşıyor.
O YIL BU YIL :cool:
BEN YTD
Sussam gönül razı gelmiyor, konuşsam boşa olacak. Alan ve satanlar acayip karışık. Hayır olsun diyelim.
Sıra sana bir gelirse pir gelir ytd
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Borsanın en ucuz hissesi
İnat yapıyor yukselmiyecem
Ama bir gün karar vereceksin
Yükseliş için adım atacaksın hak ettiği yere geleceksin
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burası da sakin olduğuna göre bugün ekranı kapatmalı anşaşıldı.
Yatırım ortaklığımız da aldı malı bekliyor öylece. Garanti haftalıkta 255000 artıda. Ne olacak bakalım bu işin sonu?
Günaydın iyi olacak inşallah Sn dacos de bizde mecal kalmadı.
4 e suzulme basladı
3 gun cukar 30 gun duser
Soyguna devam
süslli abimizi özledik
Bu hacimle böyle bir havada bu düşüş???? Geldik 4,31 gapına az kaldı. Ama 4,40 kırmamalıydı.
Buyur burdan yak hadi bakalım