İmkAnsız gibi gorunuyor aşagıya basmak için fırsat kolluyor gibi görünüyor...
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
İmkAnsız gibi gorunuyor aşagıya basmak için fırsat kolluyor gibi görünüyor...
Neden bu kadar negatifsin fajarta bence 1- 2 hafta içinde 0,72-0,82 bantına oturacak gibi
Bu hisse nin dediğiniz gibi %30-40 yukseliş potansiyeli olsaydı emin su an kimse bu fiyattan alış fırsatı vermezdi ki toplamaya silkelemeye calışılıyor dense emin olun 6-7 senede toplayacagını toplamıştır. Benim sahsi düşüncem malı taşıyacak birilerini arıyorlar gibi hissediyorum ben
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hatta soyle diyelim bugun hisseyi alanlardan 61-62 den alan var mı yoksa bugun atlayan herkes 65-66 dan mı aldı
Ben 64 ten aldım daha öncede 0,6 dan ancak hissede birileri el değiştirecekse böyle %7-8 lerle olmaz bu iş + ben uzun vadeli girdim bu işe bu hisse gerçi ancak inşaat yapmayı durdurursa karını realize eder ve defterde görürüz yoksa hoop tapu teslim tam kar açıklanacak hayda yeni arsa yeni yatirim ky da nanik. Ama burda 10-15 milyon parasi olan at koşturur inanırım. Belki bu koşanlardan bazıları sıkıldı yeni at arabası arıyorlar ama nafile hayvan terli böyle minnoş çıkışlarla kimse soyunmaz bu işe. Buarada bugün olanlar Avni nin umrumda bile değil
1.373.430-0,65 / 0,66-1.238.402
0,65/ ,066 kapattı
son 0,65
yüksek 0,67
alış lot satış lot miktarından fazla
bakalım kaç kurban geldi :) twitterda facebookta ara sıra baktığım üçkağıtçı gruplar var al satçı, bunların dilindeydi zaten bu 2-3 gündür. göreceğiz. bu tip heriflerin girdiği hisseler hep uyduruk ve iflah olmaz hisseler olduğu için pek umutlu değilim açıkçası
[IMG]http://i.hizliresim.com/8Mrmlr.jpg[/IMG]
Hacim bir gun sonra kaput yerlerde sanırım zokayı yuttuk...
10-15 milyon ile taşıyan palada yoruldu bir enay bulsamda çıksam diyor [emoji3] avni bey bir el atsan arkadaşa hayır duvası alırsın vicdansiz
2.870.786-0,64 / 0,65-591.292
1 kademe daha dusmus olduk...
Bunlarda hiç ky ya para kazandırcak göz varmı baksanıza
İnşallah inşaatları tez zamanda dururda. Bitirdiklerinin tapu tesliminde paralarını biryerlere harcayamazlarda bilançolarda görürüz
63ü gösterecek gibi.
2.832.537-0,64 / 0,65-1.027.859
Arkadaslar madem ortak olduk sole faaliyet raporuna bakayım dedim neler donuyor diye bunların expertiz leri olan harmoni baş düzenbaz
En basitinden bir tane değerleme baktım mesleğimde harita müh olunca inşaat sektörü ve değerlemeyi bilirim
Bu hafta içi 0.72 dener gibi
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ankara polatlı yenidogan mahallesi 142 ada 33 parsel bu datayı kadastronun parsel sorgulamasından bakınız
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...32b7a3f112.jpg
Elephone P8000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İki cephesi ana yol ankara eskisehir yolu karsısında ve yanında fabrikalar var ve toplam 280 donum
Asıl onemli olan değerlemelerde hep en yakın emsaller deger alınır ve sahibinden.com da 413094896 nolu ilan tamda sngyo arsasının karsısı ve 5 milyona satılıyor ama sadece 36 donum. Basit hesap 280/36=7.777 yuvarla 7 katı buyuk arsası var ve 7x5=35 milyon eder fakat degerlene raporu ne diyor 12.900 mly 100.000 tl de nerden kestiyse belkide arsa içinde ot bitmeyen yerler var diye düşünmüştur
Sonuc rastgele bakmış oldugum degerleme de 3 te 1 i fiyatı görünmekte hadi ben abarttım yarı fiyatı dersen toplam portfoyu 2.147 milyarsa kabaca demekki 4 milyar gercekte
Gercekleri yazınca 1 kademe yukarı cıkmış komik olan birde koskoca sitelerdeki dükkanlar tanesi 1 mly istanbulda 20 m2 dukkanı o fiyata bjlun ben alayım
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...11988b4fc9.jpg
Satista kademeler cok yogun degil
hacim bir anda 3.4 milyondan 5 milyona çıktı.. hmm
Bence sıkıntı yok yolun başındayız
I Tower şişli sahibinden.com satılık ilan no 332916549 167 m2 ofis 560.000 dolar yani 2 milyon tl. Sngyo da 32 adet bagımsız var bakkal hesabı 2 ile carp 64 milyon degerleme sonucu ama 48milyon
[QUOTE=fajarta82;315428]Arkadaslar madem ortak olduk sole faaliyet raporuna bakayım dedim neler donuyor diye bunların expertiz leri olan harmoni baş düzenbaz
sizin gibi inşaat piyasasını bilen arkadaşlarımıza çok ihtiyaç var. bu şirketin insanları kandırdığı iki nokta var. sinpaş yapıdan aktarılan giderleri ve gayrımenkul değerleme raporları. diğerlerinde düzenbazlık yapamaz. banka, stok, krediler, sermaye duran varlıklar v.s. olay bu iki kalemde dönüyor. herşey sarih bir şekilde olmasına rağmen spk yıllardır bu şiketi izliyor. diğer şirketleri izlediği gibi. bu spk ne iş yapar arkadaşlar bileniniz var mı? PWC rapora olumlu görüşü basıyor bizim spk tamam diyor. şu değerleme raporlarına bi,rde biz bakalım arkadaş imzalı hardcopy leri gönder bakalım demiş midir acaba? veyahut diye bilir mi? vdiyemez? çünkü şirketin sahibi siyasi arenada çok kuvvetli. çünkü her devrin adamı. bağımsız kurul üyelerine bakınız.. geçmişte bakınız.. hem hükümete yakın adamlar, eski bakanlar v.s. bu şirket incelemeye alınsa borsa çok büyük darbe yer arkadaşlar. birazda cesaret ister.
bunlar şahsi görüşlerimdir yatırım tavsiyesi değildir.
Ankara cankaya buyukesatta ki 29 donum arazi cankaya basbakanlık konutunun arkasında kalıyor ve bolgede takribi 700 m2 arsalar 1,5 mly dolar ki yaklasık 5 mly eder bizim arazi 29 donum yaklasık 150mly eder hadi emlak sektoru durgun 120 ye duselim degerleme 87 milyon
Arkadaslar bu anadolu hisarunda alınan bostan ile ilgili arkadaslar burada askeri koruma alanı gibi bilgiler vermişti fakat degerleme raporunun 2.3.2 nolu maddesinde MSB dan alınmış yazıda askeri güvenlik bölgesi serhinin iptal edilebilecegi deniz seviyesinden 125 yukseklikte inşaat yapılmasının sakıncasının olmayacagı görüşüne yer verilmiş
İski ise yuzeysel su toplama kaynakları dışında demiş
Tarım il müdürlüğü bahse konu olan parselin yerleşim alanında olduğunu belirtmiş
İbb de ise bolge deki imar calışmalarında ( agvaya kadar uzanan) nazım imar planlarında altlık olarak planlama calısmalarına dahil edilmesine karar verilmesi
Anlayacağımız üzere forum bir miktar bilgi kirliliği oluşmuş ve adamlar her şeyiyle arsa olmaya aday altyapı hazırlanmış kelepir arsayı kapmışlar
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...bc6d30da53.jpg