daha fiyat olarak yerlerde sürünen TUPRS gibi devler varken bunda pozisyon arttırmanın manası yok bana göre. Tabii çaycı kahveci işin içine girerse 10 TL de olur hisse bilemeyiz.
Printable View
Bugünler de hissede işlem hacmi arttı. Özellikle halk yatırım alım yapıyor. Acaba bir şeylerin hazırlığımı var. İnşallah hepimiz kazanacağız. Halk yatırım dan alım yapan varmı? Arkadaşlar...
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yeni yılda, saate bir işlem olayı bitiyor sanırım..
Bu olay başına gelmeden önceki seviyesine geldi , bakalım hacimsiz uyuz napqcak!...
Mi Note 3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İyice coştu. Satarım bak köyü [emoji3] giderim buralardan.
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Hem acemi hem amatörce yazılmış yazılarıma yatırım maksadıyla itibar etmeyiniz.
Daha şovvv yeni başlıyor.. nereye arkadaşlar.. daha karpuz keseceğiz..
Bekliyoruz bakalım. Çıkmazsa da çok sorun değil unuttuğum bir meblağ ile uv girdim zaten.
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Hem acemi hem amatörce yazılmış yazılarıma yatırım maksadıyla itibar etmeyiniz.
bu kağıt ne olmuş 2.43 olmuş.eski fiyatlarına daha yeni gelmiş .Yatırım tavsiyesi içermez...
yazmayacağım dedim ama duramadım.sabır ettik.3 sene olacak bu seneyle sabrın sonucunu bakalım alacakmıyız.daha yeni maliyetimize geldi.bakalım bundan sonra ne olur bilinmez burası borsa.YTD.
bugünkü kapanış 2.76 olmuş.YTD.
Elimdeki bütün kağıtları verdim sabredemedim. Herkese hayırlı olsun. Benim gibi olan varmı? Artık yeni hisse bakacağım.
Açılmamış kanatların büyüklüğünü kimse bilemez...
Hadi gözünüz aydın Özerdeni temettü endeksine aldılar...
https://i.hizliresim.com/yGBm40.png
Yatırım tavsiyesi değildir....
Egser temettü endeks e girecek diye iki günde yüzde 10 yaptı. Bizim kağıt da ses çıkmıyor...
Ben hayatımda bu kadar uyuz kağıt görmedim. Temettü indeksine de girdi ama bir milim kıpırdamadı. Tebrik etmek lazım.
Söyle bir tavan yapsa 500 bin alıcı ile kapatsa ne var sanki !!! Görür muyum acaba ! Yok sanmam , hissler kendilerinde ve opreasyon yapacak bir gurp da girmez bu hisseye ... Hep uyuz hep uyuz ...
Ama ne beklenti var, ne haber var !
Kap a insan bu haber gönderir ,söyle bir iş aldık ,vs..diye o da yok arkadaş ...boyunu yine aşağı çevirdi namussuz...
Bütün hiseelr en az %50 koydu o da hiç koymayn digeleini saymıyorum...banklar bile iki katına çıktı ..bu 2.10 dan nasıl ettiyse 2.70 e geldi ,çok durdu ya orada hemen aşağı....
https://m.borsagundem.com/foto-haber...rusu/1469177/1
6,5 milyon zarar açıkladı 2019 yıllık. Altı aylıktaki zarar 2,7 milyon, dokuz aylıktaki 3 milyondu. 2019 feda senesi oldu. Zararın kırılımı üç milyon faaliyet zararı üçbuçuk milyon finansman gideri. Bankalara çalışması bir tarafa, faaliyet zararı yazması iyi olmamış. 2020 için gereken tedbirler alınıyordur inşallah.
21 milyon sermayesi olan şirket 2019 yılını 6,5 milyon zararla kapatmış.
8.4 milyon TL genel yönetim gideri var. Bu ne demek? Yöneticilere verilen para mı/huzur hakkı mı? Nedir bu tam olarak.
Kısa dönem borç ödemesi 3 milyon civarı. Zarar borç ödemek için artmış olsaydı sıkıntı yoktu ama "yönetim gideri" bende soru işareti. 2 TL civarı aldığım hisseleri 2.61 TL'den başka bir KY'ye terk ettim. Hayrını görsün. İsterse çaycı gelsin 10 TL yapsın ama ben porföyden ve takipten çıkardım artık. Kalanlara bol şans ve hayırlı kazançlar dilerim.:wave:
https://resmim.net/f/dUSxB6.jpg
aylık takas
Terkedilmiş bir başlık daha tıpkı tahtanın işlem hacmi gibi ....
Napalim..hisse zarar acikladi o kadar yıldan sonra...alıcı yok...satıcı yok...birnkac ky kendi halinde takılıyor işte...
Sn birseybilmez hiç yazmaz oldunuz ....sizde mı terk ettiniz hiiseyi...vedalastiniz mı?
Geleceğe dair umutlar bitti sanırım...
160 dan dönüş yaptı gözüküyor...benden başka kimse yok bu kağıtta sanirim...bugün alan satan benden başka var mı ki?
3 liradan şöyle olacak dendi!!! Ömründe hiç zarar yazmadı denildi...şimdi hali ortada !!!! Birde fabrika kapandı haberi gelirae,virüs yzundn ....oh ne ala...zaten benden başka kimse yo!!!!bugün de hiiseyi düşüren bendim....
iyi akşamlar,
Bütün sektörler kapandı. Herşey paketle satılmaya geçti. Acaba ambalaj sektörüne de bir hareketlilik gelir mi? Dolayısıyla bizim hisseyi de etkiler muhakkak bu konuda ne düşünüyorsünüz.
Bunun üretimi , günlük paketlemede ve ablalanja uygun ürünler değil....kartn o konuda pazara hakim...ben yamin zmanda işçilerin bir müddet ücretsiz izine cikacagini düşünüyorum...
Hisse ne olur fikrim yok...zaten alici da yok ,satıcı da...100 lot ile 3/5 kademe düşüyor ..tersi de öyle olur
Sen ne ilginç bir kağıtsın böyle ,100 lot verdik diye ,iki günde %20 yaptın....alman için çok daha gitmen lazım...temettü vermiyoruz haberi gelir gelmez tavan bsladi...beklenti bitti , önümuze bakalım diuor herhalde
Bugünde tavan ...3. gün oldu...bakalım yarın napacak...açan serisi pek yoktur bunun ama , piyasa değeri yerlere inince patron kaldırın dedi haehalde
Ki zatrn benden başka da kimse yok burada... kağıdın tek takipçisi gibiyim...
2018de portföyüme kattıgım, 2019 da verilerin eksiye dönmesi ve sektöründeki diğer hisselere göre PD sinin yüksek kalması nedeniyle çıkmıştım. Ancak izlemeye hep devam ettim. Kısa-orta vade beklentiniz nedir? Kara geçeceğini düşünüyor musunuz?
Bugün beğendim bak, şu piyasa da tavanda kaldın ya...aferin!
1.50 den 2.18 e getiren patron başkası değildi bence...zaten hacimsiz kağıt...isterlerse 10 kiraya bile tavan tavan gotururler...
Cozemedigim.bu kriz de buna yarayan ne var ! Acaba yeni bir ambalaj şekli mı buldular ..bunun ürettikleri, daha çok ürün kargolamasinsa ürünün sağlamlığı,muhafazasını ve taşınmasın kolaylaştıran ürünler ...
Bence şu oldu...zarardan dolayı temettü vermeyeceğiz açıklamasını gönderdi...artık kötü bitti, bundan sonrasına bakalım fiyatlamasi bu! Kara geçer mi bilmiyorum...yeni fabrika kapasite oranı nasıl? İşçiler çalışıyor mu ? İzne mı ayrıldı ? Hiç bir haber yok...
Ama sanriim tarihinde ilk defa zarar açıkladı...bu da yeni yatirimlarin sonucu diye bakmak istiyorum ,patronun aç gözlüğü bu saymaz isek
27 Mart tarihli işlem de 100 bin lot işlem oldu. Hacimsiz bir şekilde düştü. Tekrar yukarı doğru gidiyor. Sonuç ne olacak bakalım seyredip göreceğiz.
Tamam ,hacimsiz düştü de...10 gün once bu kağıt 2.20 /2.30 degilmiydi ...orada millet mal falan vermiyordu ...düştü 1.50 ye şimdi 2.20 de ..aaa tavan tavan geldi bak..hemenn vereyim modunda oldu işlem...endeks düştü ,hiisler düştü ..başka yere geçeyim diyen verdi ...la daha 10 gün önce aynı yerde vermiyorsun ....şimdi noldu....tammaen algı işte...
Hep aynı hareket nedensiz tavan tavan gitti, şimdi de 1000-2000 lotla veriyorlar, nasıl kağıt anlamadım, şirketler hisse geri alımı yapıyorlar şirkettlerinin belli bir seviyenin altına gelmemesi için, 1.50 ye geldi çıt yok 5 kuruşa da düşse eminim böyle olacak, şirket yetkililerinin bir açıklaması yok bu pandemi sürecinde ne üretiyoruz ne yapıyoruz diye, sanki borsaya arz olunmasından bile pişman olmuşlar gibi tuhaf bir durum var.
YTD.
sermaye 21 milyon son dönem zararı 5 milyon. defter değeri 0,93 TL. Patronların temettü dağıtmasına gerek yok zaten huzur hakkı alıyorlar mis gibi. Bu kağıda yatırım yapalım mı yapmayalım mı diyen arkadaşlar var. Herkesin kendi kararı.