Bugünkü takası koyabilen varsa seviniriz.
Printable View
Bugünkü takası koyabilen varsa seviniriz.
Sy mesutsati siz bizim maliyetimizi nereden biliyorsunuz çıkarken de seviniyoruz düşerkende .yeni çıkan bir şarkı var sizin gibi çakallara dön dolaş.kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.saygılarımla.
Ve ayrıca sy mesutsati 1996.dan beri borsadayım burada en iyi nitimizle fikirlerimizi paylaşıyoruz ve aşağıda ortalama yapıyoruz kimseye saygısızlık yapmıyoruz .kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.sagılarımla
Merhaba,
Ben de çoğumuz gibi 3. çeyrek finansaLLarını beğenmedim. Denetime tabi olmayan dönem olduğu için sonraki dönemlere gider yazıLabiLecek kaLemLerin bu çeyrekte Satılan Malın Maliyetine eklenmiş oLabiLeceğini düşünüyorum.
Bana göre Borsa İstanbul'un göz bebeği şirketlerden. 4. çeyrek ile birlikte kaldığı yerden yoluna devam edecektir.
Nar sezonunun çok iyi geçtiğini düşünüyorum. Ham madde bol ve ucuz.
4 aylık dönemi başka şirketlerde değerlendirmek için ben çıktım.
Yıl sonu bilançosu iyi gelirse ve fiyat makul olursa tekrar girmekte tereddüt etmem.
Yatırımcılarına bol kazançlar dilerim.
nar bu sene toptan bahçede 2 tl olmuş..sökenler bin pişman..boş yeri olanlar nar ekme telaşına düşmüş..
bunlar yakın çevremden bildiklerim..
tabi bunların kullandığı çatlak ,ufak- tefek ,çürük dalda kalmış meyveler için fiyatı bilmiyorum..
ama toptan 2 tl olmuşsa onlarında fiyatı önceki yıllara göre yükselmiştir.
ürün gerçekden bol bu sene dallarda..
elması olan bir arkadaşda sofralığı 1 tl ye satamıyoruz suluk meyve 60 krş..
suluk 75 krş olursa sofralığıda verir geçerim demişti..
sordum suluk 50 krş olmuş.sofralığı elinde kalmış..
buradan nasıl sonuç çıkar bilemem..benim görüp duyduklarımda genele yorumlanamaz..
küçük bir çevreyi genele yorumlamak doğru sonuç vermeyebilir..
eyvallah...
blanço beklentisi ile ve hisse bölünme beklentisi ile girdik.
işin en kötü tarafı kağıdı bölünme ve blançoyu aynı güne getirdiler.
bilerek kağıt t 2 de zaten 2 gün kaldı zaten o esnada çaktılar kağıda.kardan zarara geçirdiler milleti.
blnaço gününe kadar yabancı citi ve merlin ve deutche kağıdı aldı.
blanço günü bol bol satış yaptı.
buradada blanço analizcileri kağıdı pohpohladı.
al sana ky. yatırımcı dostu knfrut
al sana yabancı ortak lı knfrut.
al sana her sene büyüyen yatırım yapan knfrut.
al sana ky.koruyan knfrut.
al sana ihracat yapan knfrut.
Bilanço beklentisi ile girincei beklenenden kötü bilanço ile düşmeis kadar doğal bir şey var mı? Ben bilanço analizcisiyim, hatta bu işleri de Alloffs üstaddan öğrendim, o satmış ben devam, hala çok iyi kağıt olduğunu ve ucuz olduğunu düşünüyorum toplamaya da devam ediyorum. Kısa sürede kolay para yok borsada...
Arkadaşım maliyetini bilmiyorum,yeni maliyetlendiysen haklısın söyleyecek sözüm yok.
kendi adıma konuşayım 14-18-24-30 lardan maliyetlendim 2 yıl bekledim neden acaba...
klmsn da da aynı strateji yi uyguladım.başka türlü para kazanılmıyor bu yamyam piyasasında...
bugün al yarın kazan ...olur mu olur ama o kadar da çarpılır insan...kolay kazanmıyoruz.
orta vadede yine değerini bulacaktır anormal şartlar yaşamazsak...
Allah sağlık verirse yine burada oluruz,ve yazarız o günü ve günleri..
Herkese hayırlı kazançlar...saygılar..
bu forumdada blançoyu poh pohlayan olduç
blanço açıklanmadan en az 1 ay önce.
Hangi bilançoyu kim pohpohladı? Önceki bilançolar iyiydi, beğendik. Son bilanço kötü. Neyin peşindesin? Hele otur bi soluklan, daha 10 tane mesajın var.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Haklısın arkadaşım,
firmanın mali verileri ne kadar olumlu olursa olsun ne yazık ki ara dönemler SPK denetimine tabi değil...
ve bağımsız denetçi firmalarda firmanın bünyesinde yaptıkları denetimde sabunlanmış maliyet ve stoklardaki rakam oyunlarını bulup ortaya çıkarmış olmaları gerekirdi...bu onların asli işi çünkü...
yine de firma bu kadar karalamaya gelmez...buna yol kazası diyelim...önümüze bakalım...
Güneş ufuktan elbet doğar enseyi karartmayalım arkadaşlar biraz daha düşer ve sonra tekrar eski knfrt olur.ytd
Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Senet bölünme tarihinden bir gün önce elimde.
Hubcv naten klimasan oylum vardı.
Senet bölünmesinden dolayı elimdeki senetleri çoğalttım.
şirketin oyunu veya düzeni ne oldu.
Bölünme gününe denk blançoyu getirdiler yanlışmıyım.
Blanço mahsus o tarihte açıklanmadımı.
Millet satamasın kağıdı diye.
Bi sakin olun.Taşlar yerine oturacak sabır biraz bu kadar veryansın etmenin anlamı yok.Ederine gelecek telaşlanacak bir durum yok ki....
telaşlanacak bir durum yokda
gıdım gıdım aylarca ulaştığı yerden 2 günde düşünce insanın sinirleri harap oluyor.
tabi bence.
http://flashresim.com/upload/MTVkY2E3ZGQxNzRjNjY.png
günlük..
7.00 tl altında kaldığı sürece alt banta değmek isteyecektir..
ama nerede değer bilemeyiz..
tabi bence..
http://flashresim.com/upload/MTVkY2E3ZWYyMWFiMTM.png
saatlik
düşen tirend kırılmadıkca düşüş devam edecektir..
tabi bence..
Dostlar,ben de telaşlanmıyorum...
olumlu yorum yaptıkça bizden etkilenen arkadaşlar olabilir,tuzunuz kuru muamelesi yaparlar diye endişe ediyorum.
ben bu düzeltmeyi önündeki duvarı atlamak için geri geri giden atlete benzetiyorum...
tabi bence ...herkese hayırlı kazançlar,saygılar..
turquaz kardeş TUPRS gibi 113,5-115 arasındaki gibi bant içine hareket yaparsa güzel olur..
Bazı arkadaşlar kızar ama öğrenip uyguladığımı yazayım belki faydamız olur.43.. dan üçte bir çıkmıştım, giderse kalanıyla kâr ederim inerse sevinirim demiştim, nasip, bugün üçtebir yine çıkıyorum, artarsa kalanlara sevinecez, inerse sattığımıza, son üçte biride 6 dan veririm muhtemel..10 yılı geçti bir hisseyle inatlaşılmayacağını öğrendim, bir sürü yeşil yakan hisse varken elindeki hissenin sürekli düşmesi çok sinir bozucu.İşkillendiğim nokta çok spekülatif artmamasına rağmen böyle bir hareketi niye yaptı, hedef çok yüksekte hiç ky nasiplendirmemekmi istiyorlar.Ama bir gerçek var hisse düşüyor.
Hiç bir hisse sürekli yükselmez ve sürekli düşmez.Knfrtu yıllardan beri takip ediyorum.Düşüş trendi bittiği an eski seviyesinin üstüne geleceğine inanıyorum.Her insanın keni hür ve iradesi var.Kendi adıma Knfrt altın hisselerden birisidir.Sığ bir hisse olduğundan sert düşüş ve sert yükselişler yapması normal.
Orta vade de göreceğiz...
o zaman biz de satmaya başlarız elimizde ki portföyün 3 de birini...
6yı gösterecekler kağıda bu görünüyor sonra tekrar şenlenir ytd
dün aradım yatırımcı ilişkilerini sordum.
neden bölünme ve blanço aynı güne denk getirdiniz diye.
ve blançoyu neden tam anlamı ile şişirmeden ve tüm gerçekçiliği ile açıklamadınız diye.
doğru dürüst cevap veren olmadı.
İşyat günlerdir süren hunhanca satışı bugün yok şimdilik, toparlanma başlamıştır inşallah.
bir arkadaş bunun dibi 7.00 tl'dir demişti..günler öncesinden..
geriye doğru gidip mesajı aramaya üşendim..
her ne kadar altına sarksada tutunarak tepki vermeye çalışıyor..
o arkadaşı analizle veya analizsiz tahmini için tebrik ediyorum..
sonuçda o kendisini bilir..
Lafı bana atıyorsan olunca görüsürüz analizli mi analizsiz mi
sn neron 1 siz 6 yı görecek dediniz iddianız böyle ,
sn turquaz karıştırmadı sanırım ,bir de 7 diyen arkadaş vardı..ondan bahsettiğini düşünüyorum...
sizin iddianıza saygı duyarım zinhar olmaz diyemeyiz...her şey olabilir..
ancak benim baştan beri söylediğim bunların tarzlarını eleştirmiştim ki.;
kimseyi üzmeden hep beraber kazanalım der gibi doldurdular trene insanları ...
şimdi olmaz inin aşağı bu sizin hayal ettiğiniz yere gitmeyecek veya sizinle gitmeyecek ...
yok öyle yağma der gibi bir durumu tehayül ediyorum..teşbihte hata olmaz diyelim...
Ben 6ya gelip tekrar yükselecek dedim ve hala arkasindayim niyetim polemik değil
Çok alıngan olmuşuz çoook.
Yukarıda yazdığımda bir eleştiri, bir küçük görme, bir alaycı ifademi varki üstünüze alındınız sayın neron 1
Ben 7 diyen arkadaşı onere ediyorum, tebrik ediyorum
Siz romayı yakan neron misali ortaya çıkıp meydan okuyorsunuz.
Maalesef insanımıza okuduğunu anlamamak anladığınıda yorumlayamamak gibi bir özellik belirdi..
Tabi bence