bugünde spk onayı yok haftaya kaldı
Printable View
bugünde spk onayı yok haftaya kaldı
Bedelsiz işi de yılan hikayesine döndü
Elinde lot olmayıp burda algı yaparak hissenin düşeceğini umut eden ve alttan toplayacağını sananlar; siz daha cok beklersiniz.
Küçük oğlan demedi mi , 3 aylıkta süper kar gelecek diye !!! Netice açıklandığında anladım ki bunlar da diğerleri gibi yalancı .Güven vermediler bana .. 1,5 kar nedir ya çok iyi kar gelecek dediğin yerde satıp çıktım hemen .. Arada bir tokat atıp çıkıyorum gene ..
Katılıyorum , Kolay kolay hiç bir aracı kurum çalışanı bu hisseyi bu oranlarda yağlayıp bağlayıp video çekip kamuya açık platformda anlatmaz. Tedbirli olun ve güven duymayın bu adamlara ..
Bu hissede yakın zamanda bedelsiz beklentisi var sirket düzgün yönetiliyor karpayı dağıtım sözü verdi ve vasıflı çelik üretiminde en iyilerden. Özellikle bedelsiz durumu ne pd/dd nede f/k ya bakar ülkemizde bedelsiz dediğin zaman herkes balıklama hisseye atlıyor oyuzden beklentisi buyuk YTD.
Güzel kardeşim 25 yıllık borsacılık geçmişimden sonra algı yapma gibi bul karayı al parayı oyunlarını aşmış durumdayım.. Yazınızı üzerime alındım.. Küçük bir tecrübe vereyim size ama yinede siz bilirsiniz.. Bir şirket ne kadar medyada orada burada boy gösteriyorsa örtmek zorunda olduğu hali vardır.. Siz çok kalite bir şirketin büyük bir iş üstündeyken ve iş sonuçlanmadan car car öttüğünü gördünüz mü ?..Bu yüzden Yükselen Çelik için şimdilik büyük konuşmamak lazım, benim dile getirmek istediğim sadece buydu.
%200 bedelsiz yapacak ama paraşutsuz düştü bugun neyse iş kazasi diyelim[emoji854]
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
%200 bedelsize başvurup, nasıl %100 onaylanıyor?
Yarın tahtaya nasıl yansır %200 başvurup %100 onaylanması daha önce bu şekilde hiç oldumu
KAP ta resmi bir açıklama yok şirketin haberlerindede böyle bir açıklama yok sadece borsa gündem de böyle bir konu var hangisine inanalım şaşırdık bence borsa gündem yanlış yada aceleyle verdi haberi ortada resmi bir açıklama yok nereden çıkardı bunlar
Bedelsiz vermis bu hisse, ona ragmen gitmemis. Ilginc
Hergün istikrarlı bir şekilde - kapatıyor borsa çıksada düşüyor.bu düşüsün sebebini anlayamadım
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sattim ciktim. 15 bin liralik vardi.
Ytd
6,83 - 6,95 bandı içerisinde sıkıştı. Bir kırılma olabilir. Endeksin durumuna bağlı olarak aşağı mı kırılır yoksa yukarı mı kırılır göreceğiz.
Daha önceki sayfalarda da yazdım. Bu firma katma değeri yüksek çelik ürünler üretiyor ve pek çok ülkeye ihracaat yapıyor. Bu hissenin aslında ederi çok çok yukarılarda olması gerekiyor. Abuk sabuk şirketlerin hisseleri 50, 100 lira hatta daha üstünde işlem görürken, böylesine bir şirketin hisselerinin çikolata fiyatına sürünmesi olacak şey değil.
[IMG]https://i.hizliresim.com/8sGUg4.jpg[/IMG]
Saatlik grafikte bolinger band iyice daraldı. Endeks yükselişini sürdürürse yukarı yönlü bir kırılma olma ihtimali arttı.
Ancak endeksin düşüş göstermesi durumunda bu kırılma aşağıya olabilir.
Saatlik bazda ;
6,89 hissenin pivot noktası.
yukarıda ilk direnç 6,91
aşağıdaki ilk destek noktası ise 6,87
Haftalık olarak hissenin pivot noktası 7,41
ilk direnç noktası 8,07
ilk destek noktası ise 6,75
[IMG]https://i.hizliresim.com/klvpDb.jpg[/IMG]
Teknik olarak yön aşağıyı gösteriyor. Endeks yön arayışında. Hisse de yönünü halen bulamadı :(
Ancak saatlik grafikte bolinger bant iyice daraldı. Şayet tepki alımları gelirse, yükselişi de sert olur.
Buna bağlı olarak yüklü bir satış gelirse düşüşü de pek hoş olmaz elbette.
[IMG]https://i.hizliresim.com/HNCKD3.jpg[/IMG]
Tahta yapıcı böylesine güzel bir şirketin hissesini, saçma sapan hareketlerinle mahvediyorsun.
Bu şekilde hareketlerle ne hissenin tahtacısı kazanır ne de küçük yatırımcı kazanır.
Mal yıkmak istiyorsan hisse yukarı çekilir, mal toplamak istiyorsan aşağı çekilir
Bu basit kuralı bile biz mi söyleyelim :drunk:
endeks çıksada tepki veremiyor sürekli yavaş yavaş aşağı basıyorlar bu gidişle bu hissede ky yatırımcı kalmaz herkesin sabır tükendi
Zaten istwdikleri o , 15 gundur alcak surunme de bakalim kac gun daha devam edecekler bu cirkin oyuna. Once yabanci cikisi gosterip yabanci kurumdaki mallar taksim oldu. Simdi de kendi aralarinda kisa paslarla milleti perisan ettiler. Eger sirket bu ise bir dur demezse patronun buyuk projeleri ve hayalleri zor gerceklesir.
endeks bir aşağı salarsa yatırımcı olarak fena çarpılacağız. Bir türlü yükseliş trendini yakalayamadı
kapanışta güzel verdiler...iyi bilanço gelmeden yükselmesi zor gibi nerden girdik bu uyuz hisseye...
Adı yükselen çelik, ama hissesi sürekli düşen çelik. tuhaf yani
bedelsiz ver dimi arkadaslar bu hisse bölünme oldumu??
Oldu
SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kimsecikler kalmamış..
Şuracıkta biraz dikileyim :oleyo: Belki uğurlu gelirim :whistling:
https://i.hizliresim.com/E0ok4J.png
grafik de ne anlatıyor sayın derinlikler...flama formasyonu olur mu ya da sıkısmanın sonuna mı gelmiş ne beklemeliyiz...
Bu kagittan bi sey olmaz
Ytd
Gitmeyen tek bu kagıt kaldı sanırım...ne kadar uyuz bir tahta yapıcısı var acaba paraya ihtiyacı yok mu ondan mı böyle yapıyor akıl sır erdiremedim...