Bist den dolayı olabilir mi?
Mi Note 3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bist den dolayı olabilir mi?
Mi Note 3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
4,4dan 12'lere gitmiş kağıt bir kaç ayda, hem düzeltme olacak hemde endeksin aşağı yönlü hareketine ayak uyduracak. Bunlardan daha önemlisi ise neredeyse herkes maliyetini sıfırladı. İstediği yöne sürebilirler.
Yatirimci dostu bir sirket ulkemizde genelde temettü ve bedelsiz verir. Bunuda 40 yilda bir degil duzenli bir siklikla yapar. Papil nazarinda insanlar gelecege yatirim yapiyorlar ama sirketin borsa gecmisinin olmamasi olaya mechuliyet katıyor.
Benim şirketten temennim duzenli temettu ve bedelsiz politikasi ile yola cikmalari ve bundan 10, 20 belki 50 yil sonra insanlar "bak o tarihte papil alip tutsaydim" yada "papilleri o dönem satmasaydim" gibi cumlelerle baslayip olabilecek afaki kazanclarinin, hesaplamalir yapilmasini temenni ederim. Aksi halde vur kac hissesi olur ki borsa coplugunde kendine eminim rahatlıkla yer bulur.
Tum bunlar sirketin iyi yonetilip duzenli kar etmesiyle olusur ki oncelikle beklentimizde budur.
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2. Kez devre kesti. Kağıt devre kesmekten işlem göremiyor bugün:d
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
5 kr temettu veriyor yaklasik.
Baalangic icin bir sey diyemem.
Hayirli olsun tum ortaklara.
Bu kagıdı alın ve tutun,CUMA günkü alıslar dipten tepki.Kısa bir hikaye Katarlıların bankadının aracı kurumundan. Parası bol bu kagıda kafa patlatan biri girdi Cuma tahtayı süpürdü. Patron aşagıda kalmasını istiyordu.Planları bozuldu😂😂😂YTD
Bugün pozitif ayrıştı. Hep böyle gider inş.
bugün bilişim sektöründeki birçok hisse tavan oldu. papil ve ardyz en kötü performans sergileyen hisseier. papil sektöründe tek eksi olan hisse bugün. garanti, y.kredi ve merryll acaip baskıladı hisseyi. ama hisseye en kötü darbeyi vuran serbest satışlarla 10 kademe aşağı çeken iş yatırım oldu.
18 martta papilon en düşük 6.18; smart ise en düşük 4.15 gördü. aradan geçen 9 günde smart papile tur bindirerek aradaki farkı kapattı ve 27 martta 11 kuruş fark attı. ulan hangi hisseye girsem geride kalıyor lanet olasıca
Düşerken gösterdiği performansı çıkarken gösteremedi söylediğiniz gibi. Çok değişik bir grafiği var. Endeks çıkarken düşebiliyor bazen ya da endeks düşerken yükselebiliyor. 31 marta geliyoruz ve 3 ayda kap’a sadece bir yeni iş/ihale bildirdi. Niş bir pazarda faaliyet gösteriyor. Tamam geleceği parlak belki ama Salgın ortamında ürünlerine rağbet olmayabilir.seneyi durgun/düşük cirolu/zararsa geçirir mi diye tedirginliklerim yok değil.
Hissede yabancı neden yok acaba?
Böyle ********ce hareketler olduğu müddetçe yerli de gelmez yabancı da. Yaptıgı iş ne olursa olsun
Arkadaşlar,
8,50 üzerinde defalarca denemesine rağmen yine kapatamadık. Bu çok kötü oldu. Ancak benim tahminim bolinger bantlarının daralmasını bekliyor. Bir hafta daha 8 tl üzeri kalabilirse 8,5 üzeri kırılım gerçekleşebilir. Bu arada algoritmalar sürekli tahtayı bozuyor. Diğer bir husus hissenin haberle desteklenmesi lazım. Önüne gelen şirket maske ve solunum cihazı üretiyoruz dedikçe tavan tavan gidiyor. Papil de haberlerle 10-11 bandına oturması lazım. Şu ortamda kolay değil ama ortaklık veya satın alma ya da bir ihale haberiyle zirvelerine doğru hareket etmesi beklenmelidir. Ancak piyasa da uçurumun kenarında pamuk ipliğine bağlı duruyor. İnşallah ikinci bir satış dalgası gelmeden yukarı harekete başlar.
Sümsük sümsük takılıyor. Dotunden korkuyor. 3-5 kademe.ciksa hemen geri geliyor. Ulan madem bukadar tırsıyordun ne işin var borsada
8.50 ye blok satış koymuş gerizekalı o fiyatlara verecek olan zaten verirdi günlerdir. Boyle mi mal toplayacaksin? Mal herif kağıt öyle toplanmaz bu kafayla alacağın sadece iki parmak arasindaki üçün biri.
Arkadaşlar bugün artık 8,50 kırılımı olması lazım. 8,50 altında ısrarla tutuyorlar. Sebebi sürekli robot işlemlerinin olması. Teknoloji hisseleri arasında çok geri kaldı.
Abi yine emsallerine göre çok kötü performans gösteriyor. Fonet, smart, kfein, ardyz uçuyor. Daha geçen hafta ardyz 12 seviyelerindeyken bu 8 cıvarındaydı. Ardyz 15 tl oldu, papil 8,50 üzerinde kalmak içim yırtınıyor. Haber lazım. Ancak haberle birlikte diğer emsallerini yakalar.
iyi atak yaptı. inşallah böyle kapatır. hani bir de tavan yapsa hiç fena olmaz
Elindeki ürün çeşitliliği gerçekten göz kamaştırıcı. Bakalım tüm bu yazılanlar paraya dönebilecek mi?
endeksin 82 bin 94 bin atağında papil emsallerinin bariz şekilde gerisinde kaldı. ardyz ile benzer grafik çiziyordu ama son bir haftada ardyz ile fark çok açıldı. haber lazım.
Yaptıkları işlerin bir kısmı
https://i.hizliresim.com/rsC8dj.png
https://i.hizliresim.com/KHLLuu.png
https://i.hizliresim.com/pXXdxe.png
Hem ardyz hem papilin halka arzina katildim. Bunun gelecegini daha iyi gordugum icin ardyz sattim, papilde bekliyorum hala. Gorunen o ki kisa vadede yanlis karar almisim. Ardyz halka arz fiyatinin 3 katindan islem gorurken bu 2 katindan isleme devam ediyor. Islerde bir sikinti olmazsa ben bu sirketten hala umitliyim. Bakalim zaman beni hakli gosterecek mi?
Syg
Güzel yeni iş ilişkileri haberlerini bekliyoruz...Allahtan hayırlısı
Arkadaşlar, ardyz ile fark çok fazla açıldı maalesef. ancak iyi haberlerle farkı kapatabiliriz
riz
Arzdan önce çekilmiş tv proğramı.....görmemiş ve merak edenler için
https://www.youtube.com/watch?v=Yj9OXEIDE1g
gördükleri en düşük noktadan buraya emsali olan hisseler %75 ile %100 arasında tepki verdiler ama papilin tepkisi %55 civarında kaldı
kesinlikle haber gelmesi lazım, katılıyorum ancak diğer taraftan teknoloji şirketi olduğu söylenen hubvc hissesinin fksına bakınca papil çok ucuz kalıyor.
arkadaşlar,
sektöründeki ardyz, kfein, smart, link, fonet yine tavan kapattı. tavan kapatmak bize nasip olmayacak. bu arada smartın fk ve pp/dd bakarsanız papilden çok daha pahalı olduğu görülecektir. papilin tavanlaması için kesinlikle haber akışı lazım. diğer hisselerden haber akışı canlı ancak papilde henüz bir hikaye yok
Ben bu hisseyi 5 aydır takip ediyorum sadece bir kez tavan yaptı o da mart/2020 içerisinde dibi gördükten sonra. f/k’sı çok iyi olmasa da pd/dd oranı diğer yazılım şirketlerine göre çok düşük kalmış. Şirketin ürün gamı çok geniş olduğundan ve yazılım/savunma işini eş zamanlı yapan bir şirket olduğundan aslında tam anlamıyla kıyaslanabilecek bir muadili de yok.
Şirketin bu sene maltada gireceği bir ihale iptal oldu. İngiltere’de bir iştirak/ortaklık kurma planları vardı ancak şu ortamda sanırım imkansız. gelecek vaad etmesi hususunda ben pozitifim ancak yılbaşından bu yana kap’a sadece 1 tane iş bildirildi. Virüs ortamı geçip hayatın normalleşmesi bir 3-4 ayı bulacaksa bu sene yurtdışından iş alması kolay görünmüyor benim gözümde. iç pazarda da neler yapabilir/daha önce neler yaptığını da yeni halka arz olmuş bir şirket olduğundan bilmiyorum. Bu bilgilere ulaşabilecek arkadaşlar varsa ve burada paylaşırlarsa geleceğe yönelik referans olur, birlikte yorumlarız.
Şirketin 10TL-12TL arasındaki hareketi ocak ayında sadece 2-3 günde oldu ve sonrasında 10-12 arasında mekik dokumuştu virüs belasına kadar. Yani 10 TL’den sonrasında ne yapacağını merak ediyorum ben de... Yeni iş/ihale haberleri ilaç gibi gelir galiba.
Yukarıda Yazdıklarım kafamdan geçenlerin yazıya dökümüdür. Genelde benim aklım bana yetmez. Yatırım al-sat-tut tavsiyesi değildir.
sayın birnickiste
tespitlerinize kesinlikle katılıyorum. bu kaygıları sanıyorum ki yalnızca biz taşımıyoruz. piyasa da bu yönde düşünüyor ki emsallerine göre fiyatlaması daha zayıf oluyor. Haber akışıyla hissenin daha iyi değerlere ulaşacağına inanıyorum. virüs olayı olmasaydı şirketi gidip ziyaret edecektim ancak nasip olmadı.