Bugün bir kar realizasyonu yapıp tüm fonlara satış girdim, inşallah doğru karar vermişimdir. Borsaya düzeltme gelecek gibi bir his var içimde
Printable View
Bugün bir kar realizasyonu yapıp tüm fonlara satış girdim, inşallah doğru karar vermişimdir. Borsaya düzeltme gelecek gibi bir his var içimde
Oretmenim piyasa yerlilerde. Bana da surecekler gibi geliyor.SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Acc nin modasi gecti. Ralliyi yakalayamadi maalesef. Trene gec bindik.
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
O psikonensis nerde???
Burayı da takip edebilirsiniz:
https://www.hisse.net/topluluk/showt...35122&page=270
Arkadaşlar çok büyük yapısal bir sıkıntı olmazsa piyasalar olumlu gibi geliyor bana, yurtdışı da fena değil bence... kısa vadeli düşünüp stres yapmak genelde kaybettirdi bana... inşallah bu yıl için endekste güzel seviyeler görülecek diye düşünüyorum
Olmasi gereken bu
Hergun boyle olsa ne guzel
Endeks yatay
Tcd hisseleri ucuyor...
Webcim karları ne yapiyon? Paraları merdiven gibi üst üste düzüp sonu ne olacak?
Almadigima pisman oldum gecen hafta bedavaymis...
Ustad dun belirttim
6 si degil cikilacaksa 3 u oglene kadar satis girilmeli ama uzun vadede nisana kadar onu acik gorunuyor ama bu tamamen bir tahmin...
Bahceli yarin ne yapar onu bilemiyoruz😀😀
Kira sertifikalarına yatırım yapan varsa son bir aydır KTN ‘nin performansı yükselişte ve başarılı gidiyor.
Tcd haric hepsi tehlikede
Bankalar ve thy eksideyken arti olan endekse ben arti demem
Bloomberg biraz önce kurun 5,70-5,80 aralığına çekilebileceğini söyledi.
Sent from my iPhone using Tapatalk
üstadım ben düşüncemi belirttim. gönlüm ise dolara bir değil defalarca tecavüz edildikten sonra öldürülerek çöpe atılmasını ve başta ülkemiz olmak üzere tüm dünyanın bu hegemonyadan kurtulmasınıister. inşallah işler, senin öngörün doğrultusunda devam eder. pazartesi günü operasyonumu tamamlarken şükür ki daha az tcd satmışım. bu gün itibarıyla portföydeki ağırlığı yüzde 51.08 olmuş. zaten hiç bir şey yapmasam de bu ağırlık, tcd'mizin sayesinde daha da artacak inşallah. Allah nazarlardan saklasın.
Mb suan dolarcilara sunu dusunduruyor
Aha mb nin dolari dusurmeye gucu yetmiyor
Belliki bu cikacak...biraz daha alayim...
Mb helal sana 😀😀😀😀
Ben garantiden işlem yapıyorum,nema olarak https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=GAL ppf nu kullanılıyor.Aynı günde satışı yapıyor.