http://www.hurriyet.com.tr/amp/galer...kesti-40660778
Bu hubari dun gordum. Son dakika huberiydi, sonra bir kac haber sitesinde daha cikti, mayalandi. Sinci Höliyet veriyor...
Alıntı:
Sevgilisinin cinsel organını bahçıvan makasıyla kesti!
Printable View
http://www.hurriyet.com.tr/amp/galer...kesti-40660778
Bu hubari dun gordum. Son dakika huberiydi, sonra bir kac haber sitesinde daha cikti, mayalandi. Sinci Höliyet veriyor...
Alıntı:
Sevgilisinin cinsel organını bahçıvan makasıyla kesti!
http://www.cumhuriyet.com.tr/amp/hab...ye_edildi.html
Alıntı:
Çeçen suikastleri şüphelisi 2 Rus ajanı KHK ile tahliye edildi
Rusya’nın 2 Kırım Tatarı siyasetçiyi serbest bırakmasından önce, Türkiye'nin Çeçen komutan Vahid Edelgiriev’in öldürülmesi ile ilgili tutuklu bulunan Rus ajanlar Aleksandr Smirnov ile Lurii Anisimov'u Moskova’ya iade ettiği ortaya çıktı.
https://www.cnnturk.com/dunya/abd-di...ampaign=buffer
Alıntı:
Washington'da bir panelde konuşan ABD Dışişleri Bakanı Tillerson, Türkiye'ye seslendi. Tillerson, "İran ve Rusya, Batı toplumlarının sağlayabileceği ekonomik ve siyasi faydaları Türk toplumuna sunamaz" dedi.
Babus_Selam
Babus_Selam
@babus_selam
·
20s
Rusya'nın Orta Asya'da yaşayan Türklerden oluşturduğu Turan Taburu, Suriye'de görüntülendi.
Özel eğitimli birlikler arasında bulunan Orta Asya kökenli Türklerden oluşan ‘Turan Taburu’ üyeleri Suriye’nin kuzeyindeki Deyr ez Zor’da DEAŞ'a karşı savaşıyor.
http://www.haberturk.tv/yasam/haber/...nsuz-hayat-var
Hafiza coktan yuklenmis. Makine-insan arayuzu ise ortaya cikmis...Alıntı:
"Sonsuz hayat var" ABD'li fütürist Ray Kuzweil'e göre, 2030 yılında insanlar hafızalarını internete yükleyebilecek, 2045’te ise insan yapay zekâ temelli makinelerle birleşerek sınırlarını aşacak, hastalık, sakatlık ve tüm bedensel aksaklıklar tarihe karışacak. Gazete Habertürk'ten Mahmut Sancak'ın haberi...
Ornek: Sophia...
abi geçen demiştin ya duların yükselmesi eçun altının düşmesi lazım ben ona bakıyom...bugun son parti duları satınca düşmedi meret derken aksam bu çıkoyosa o düşer bastım ons altına sorttu...sortçuyuz beya açarsan sort ulursun lord ...1289 dulordan furdum zopayı...bunun erkek kardaşı var gumuş bunlar beraber gezerdi o yerin dibinde pastım samarı oynattım damarı...selanikin gücünü herges görecek abi...
Ben Zerrab'i izliyon...Bakalim Devrim Muhafizlarini satacak mi?
J.Şamil Germenler
@JosefGermenler
Zarrab hücreye avrat istemiş gardiyan 500 dolarını alıp zenci aktif göndermiş o geceden sonra itirafçı olmuş deniyor iddiaları var
Butun bu haberler ve tartismalar sadece bir kisinin onunu acar.
Tayyip Agamin cenazesi, Kilicdaroglunun dirisini halleder.
Onu hallederse karsisina Abdullah Gul'u cikarirlar.
Siyaset boyle birsey abi, hicbirsey yapmadan iktidara geliverirsin...
"Topuklu efe" geliyor...
Ak koyun kara koyun sincik belli olcek...Bakalim ne yumirtlacek?Alıntı:
BBC Türkçe
@bbcturkce
·
1 sa
Zarrab'ın ifadesi sırasında şimdi gündemde İran Ulusal Petrol Şirketi var
abi porsa için anelez yaptın mı...bana göre takaslar yabancı %65 in altına inmiyor...satıyorlar ama takaslar böyle demiyor...simdi bunlar saraf davası fiyatların içinde deyip işaret fişeklerini yakar mı...abi normalde doların bu gece zıplaması lazım dı ama geberik eşek gibi duruyor...amrika bugun eksi yarın bizimki de eksi açar da sona ne yapsak boga olsak bizi espenyada bi stada koyup zıpkın saplarlar mı... bence ali dayının seviştiği yerdeyiz ...
Karar veremedim abi...Ne zeman baksam 91.000 endeks goruyorum...
Biraz sirikla yuksek atlama seyreden, kafayi toplayan...
https://youtu.be/-KiS5MOA6ZE
Hindistan'da, yan tarlanin otlarini yiyen eşeklere 4 gün hapis cezasi verilmis. Adalete bak be ya...
Budist adaleti...
Sımdi bu olayin, Iran Devrim Muhafizlarina dogru donmesi gerekiyor. Ayrica kodoman mollalar var, bunlar hedef alinmali. Iran yonetimi bunu ongordugu icin Zencaviye idam cezasi verdi ve Ahmedi Necat ekibini tasfiye etti.
Asil hedef bunlar olmali...Ayvagubek doktrini buyle soyluyor. Ilk bir kac gun bizle ilgili haber akisi oldu, bu esnada Kilicdaroglu grup toplantisinda cikip, elinde bazi belgeler sallayiverdi. Oncesinde Tayyip Agam rest cekti, "yurt disinda 1 kurus param olduguna dair belgeyi gostersin, istifa ederim" dedi.
Ayni gun, 15 temmuz koprusu iki tarafli trafige kapatildi. Sebep, bomba oldugu dusunulen bir paket.Kilicdaroglu'nun elindeki belgelerin oglu, damadi ve enistesiyle ilgili oldugu ortaya cikti. Fakat Tayyip Agam dedi ki, oraya gonderilen para yok, oradan gelen para var. Ayni gun meclis arastirma onerisi reddedildi. Adam elindeki belgeleri basina vermiyor, savciliga da vermiyor. Mecliste arastirma komisyonu neye dayanilarak kurulacak? Link varmis da gidip oradan bakcekmissin...Lem manyak misin olummm? En sonunda da soyismi Gök olan milletvekili cikmis, "Kilicdaroglu bunun suc oldugunu soylemedi ki" diyor. Bunlarin toptan kafayi usutmus olduklari gorunuyor.
Tabii ki kafayi usutmediler. Tayyip Agama muthis bir destek verdiler. O belgelerden hicbirsey cikmayacak. Abd'den gelen haber akisini savusturdular.
Kilicdaroglunun verdigi destek, Bahcelinin verdigi destekten cok daha onemli.
Yarindan itibaren Kilicdaroglunun basiretsizligi, belgelerin sacmaligi tvlerde tartisilir durur. Zerrab davasi da asil hedefine yoneleceginden, Tayyip Agam yine zeytinyag gibin uste cikiverir.
Ekonomi kanallarinda buyumede dunya birinciligimiz konusulur, buyume rakami aciklananda borsa feyzaya ulasmistir.
Bence % 50'nin ahmak oldugunu iddia edenler kendilerine baksinlar...
Kararimi verdim, long pozisyon acilacak...
adamın biri çıkıyor henüz başlangıç ben filan bakana 50 milyon euro rüşvet verdim diyor bizim kanallarımızın çoğu fetöcülükten bahsediyor. ne fetöymüş be muhtemelen HZ İsayı da bunlar öldürmüştür. değil benim inandığım düzende hangi sistem olursa olsun şimdiye kadar şahıslar derdest edilip ( iftiracı varsa onlar da) cezaları verilmeliydi. bu arada politik duruş değil dik ve etik duruş göstermeye çalışıyorum... böyle piyasaya nasıl yatırım yapılır bilmem ama ülke benim ülkem ve maalesef çürüme paçalarımızdan akmaya başladı...
128000 den ilk long vuruldu hisseleri de aldım...analiz on numero bence haklısın...dolar şort 1 kuruş altın şort 3 dolar calisiyom abi...dolar akşam gene şort...
GT-I9060I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Murat Gezici
@mrtgezici
·
3s
Zarrab davası, ABD yer alması nedeniyle Türk Halkı üzerinde etkisi yoktur. ABD’yi dost ülke görmeyenlerin oranı % 82 dir.
Bitcoin ne olmus be ya????????
Tek dunya devletiymis, tek paraymis, masal bunnar...Abd'deki dava kara para, narko terorizm, rusvet paralariyla ilgili...
Bu paralar kacacak delik ariyordu. Unlara verdiler bir delik...Paralar bitcoine akti. Akinti bitmediyse daha da yukselir, bittiyse el fatiha....
Yeni teknoloji dedikleri kriptografi+p2p abi....
Deligin alti deliktir...Tas delik hamam delik abi.
Gayrimesru para akintisi bittiyse bitcoin buhar olur...
Narin'im benim analezler gunnuk degil biliyorsun...Ben analezi zabah 6'da bitirdim, yazdin...
127.500'den de emir girdin, furdum kafayi yattim. Ahanda sinci kaktin...
Ben pozisyonu tutceyn...Geri gelirse yeni parti vurceyn...
Bana bakip da zerar edersen, ceker giderin bi deha da gelmen. Vicdanen cok rahatsiz oluyon...
Abi makarasina takılıyoruz. ..kimse kimseye göre pozizyon açamaz...biz danışman değiliz...burda yapılan eglencesine kahve falı muhabbeti...ben yüksek kaldirac kullanmıyorum o cesaret bende yok...bizim alışveriş dostluk üstüne. ..
GT-I9060I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
senin kız fetöcü değil boğaziçi mezunu ve politikaya ounuyor. şimdilik de birleşmiş milletler çalışanı...
ABD mahkemelerinde delil olan şey bizde de olmak durumunda
ben bunların hiçbirinde değilim 50 milyon euro rüşvet verdim diyen geçen yıl itibar şampiyonuydu. madem geçen yıl inandırıcı ve hayırseverdi bu yıl ne oldu... değilse biz bu adamı neden yargılamadık...
benim artık miğdem bulanıyor... kimse artık etik olarak bakmıyor olaya...
:notr:
?
https://i.hizliresim.com/lbG70J.png
Generaller birer birer kaciyor. Bu vetandasa sormak lazim, urda ne isin varidi? Niye yazilarina son verdin? Acikla abi...Alıntı:
ahin mengu
@sahinmengu
·
8s
2 Aralık 2017 tarihinden itibaren Aydınlık Gazetesindeki yazılarıma son verdim.
Perincek'in pesine dusenin aklina sasarin...
Bu cakal da geliyor...he final 2018, mama var, gel...Vatan üçün, millet üçün, memleket üçün...Alıntı:
Cem Uzan
@uzancc
·
8s
Haydi Türk gençliği. Vatan için. #gençparti #final2018
https://i.hizliresim.com/GyA3AN.jpg
Eşekler hapiste ot yememisler be ya...
Eseklere hapiste kaliteli yem verilmis...Bence esekler hapse girince, bunlarin sahibi 4 gun isinden kalmistir. Biyir abi, esekler hapisten cikarken goruntulenmis.
https://i.hizliresim.com/qJkEXQ.jpg
Şam'da Esad'i ve yonetimi elestirebilen bir Türk gazeteci var mi? Olabilir mi?Alıntı:
H.Mahalli Ø*سني Ù…Ø*لي
@husnumahalli
·
3s
Dandik bir adam gelip Türkiye’yi darmadağın etti:(((
Dunyanin hangi ulkesinde boyle bir demokrasi var abi?
Dun tvye cikmis, "bana ne len pyd'den diyor". Karsisindaki gazeteci de sormuyor, niye sana ne, pyd, Suriye topraklarinin % 20'sini isgal etmedi mi?
Niye Suriye ordusu pyd ile savasmiyor?
Buyuksun lem Kazim, Agan neresiyle guluyorsa su bizim yerli gandiye bilmirem de. Herif milyar eurolar rusvetten bahsediyor, bizimki garibim 15 milyoncuk dolarin pesinde. Rahmetli anacim derdikine " karga ile bok dirtcene sahanla et dirt" derdi, layik olmayanlarla arkadaslik etdigimde.
Umarim yanes anlasilmiyorum.
Bizi kimse annamiyor topragim...Alıntı:
Umarim yanes anlasilmiyorum.
Celal Bayar'a "firavuna karsi savasan Hz.Musa" gozuyle bakanlar, Tayyip Agami tasvip etmiyorlar. Zira Tayyip Agamin yaptigi isler, Ecevit oncesi Chp ulemasinin akil edebilecegi ve uygulayabilecegi islerdir.
15 temmuz 1974...Kibrista Nikos Sampson darbesi...
Neticede, Turkiye Kibris harekatini yapar. Yunanistan'da Albaylar cuntasi yikilir.
Sonuc: Yunanistan Nato'nun askeri kanadindan cikar...
Dava, ABD'nin İran'a yönelik yaptırımlarını içerdiği için, ABD hükümeti tarafından delil olarak da dosyaya eklenen ve Zarrab'ın bir mektubunda "ekonomik cihat" önerdiği Ayetullah Humeyni ve İran eski lideri Ahmedinejad'ın fotoları Zarrab'a gösterildi.
Abd'de Beyaz Saray onunde silahli catisma yasandigina dair twitler atiliyor...
Piyasalar kapanir kapanmaz aksiyon basladi...Alıntı:
abi, şimdi biz noel baba rallisini beklerken , bize aktif zenci mi gelecek dersin...amrika karışmış abi flyyn zavcıya evet ruzlarla kırıştırdık zeçime hile zoktuk hilari nin hakkını yedik demiş...amrika porsaları tombalak attı hepsi aşağı emtiyalar tospağa gibin kafayı dışarı çıkarıp yükseldi...abi bunlar trump u devircek sona adama 5 yıl twit atmama cezası vercekler...belona bugün iğneyi soktular bakem patlar mı orda patlar sa bura da fena olur gerçi bizde sigorta yok ama cevşen var bize bişi olmaz ...abi bi amrika analizi müsait olduğunda reca etsek , imzana bayıldım...yatırım tavsiyesi değil çünkü bedava...
Son dakika... Hawaii'de nükleer sirenler çaldı
ABD'nin Pasifik Okyanusu üstündeki ada eyaletinde Soğuk Savaş'ın son yıllarından bu yana ilk kez nükleer saldırı sirenleri test edildi.
Kuzey Kore'nin son yaptığı füze denemesinin ardından ABD'de nükleer saldırı sirenleri çaldı.
Pasifik Okyanusu üstündeki ada eyaleti Hawaii'de Soğuk Savaş'tan beri ilk kez nükleer siren sesleri duyuldu.
Hawaii'de zaman zaman tsunami ve diğer doğal felaketleri haber vermek için sirenler çalıyordu ancak nükleer ses hepsinden farklı. Sesler duraklayarak geliyor, ada sakinleri ve turistlerden kapalı yerlere girmeleri isteniyor.
Hawaii Acil Yönetim Ajansı'ndan Vern Miyagi, halkın sirenin farklı olduğunu anlamasının hayati derecede önemli olduğunu söyledi.
Kuzey Kore'nin 28 Kasım akşamı fırlattığı füze, 4 bin 475 kilometre irtifaya ulaşıp 950 kilometre mesafe kat etmişti. 53 dakika havada kalan Hwasong-15 tipi kıtalararası balistik füzenin ABD'nin başkenti Washington'ı vurma kapasitesi var. Füze, ABD'nin her noktasına bir tonluk nükleer başlık bırakabilir.
Güney Kore Savunma Bakanlığı, dün yaptığı açıklamada iki kademeli ve sıvı yakıtın kullanıldığı füze daha büyük nükleer başlıklar da taşıyabilir.
Diplomatik yolların henüz tükenmediğini belirten ABD ise, bir savaş çıkması halinde Kuzey Kore'nin tamamen yok olacağı uyarısını yaptı.
Washington ve Pyongyang Nisan ayından bu yana birçok kez nükleer savaşın eşiğine geldi. Bu yıl içinde 20'den fazla füze testi yapan Kim Jong-un'u Çin üzerinden baskı kurarak durdurmayı deneyen ABD lideri Donald Trump, bu hamlesinde başarısız olmuş görünüyor.
Bütün ülkelerin Kuzey Kore ile tüm ilişkilerini kesmesini isteyen ABD'ye, Rusya ve Çin olumsuz yanıt verdi.
Trump ve Kim arasında aylardır hakaret yarışı da var. ABD lideri son olarak 'roket adam'a 'hasta köpek yavrusu'nu da ekledi.
İlk kıtalararası balistik füzesini Temmuz ayında fırlatan Kim'in 15 Eylül'de ateşlediği ikinci kıtalararası balistik füze, 3 bin 700 kilometre mesafe katederek Japonya'nın üstünden geçti ve Pasifik Okyanusu'na düştü.
Eylül ayı başında test edilen hidrojen bombası ise, bölgede 6.3 büyüklüğünde depreme yol açtı.
Birleşmiş Milletler (BM) mevcut yaptırımlara bu yıl yenilerini eklese de Kim Jong-un füzelerinden vazgeçmedi.
Son dakika... İsrail, İran'ın üssünü vurdu! Füzeyle karşılık verdiler
İsrail jetleri, Suriye'nin başkenti Şam yakınlarındaki İran askeri üssüne saldırı düzenledi. Suriye'deki hava savunma sistemleri İsrail jetlerine füze fırlattı.
Haaretz gazetesi, İsrail'in Suriye'deki İran askeri üssünü vurduğunu son dakika koduyla dünyaya duyurdu.
Habere göre, Lübnan hava sahasını kullanan savaş uçakları başkent Şam yakınlarındaki İran askeri üssünü hedef aldı. Saldırının gerçekleştiği yer, Şam'a 13 kilometre mesafedeki El Kisva.
Uçakların bombardımının hemen ardından şiddetli patlama sesleri duyuldu.
Londra merkezli Suriye İnsan Hakları Gözlemevi, patlamalardan sonra Şam ve çevresinde büyük oranda elektriklerin kesildiğini aktarıyor.
Saldırıya karşılık ise, Suriye'deki hava savunma sistemleri İsrail jetlerine füze fırlattı.
Bombardımana karşı Suriye veya İran'dan henüz bir açıklama yok. İsrailli yetkililer de yorum yapmayı reddeiyor.
BBC, yakın zamanda Kisva'da İran'a ait bir üssün inşa edildiğini duyurmuştu.
haberleri yorumla boş boş işler yapma.