Ben geyigimi her zaman yaparım gel seninle de yapayım
İtinayla geyik yapılır
Printable View
Ben geyigimi her zaman yaparım gel seninle de yapayım
İtinayla geyik yapılır
Bu site dünyayı takip etmek için iyi.
Türkiye güncellenmiş.
https://www.worldometers.info/coronavirus/
Virüsler canlı kategorisinde değiller. Canlılık olabilecek ortamda canlı olmayacak ortamda cansız lar. Taşa canlı diyebilirmisin diyemezsin ama o taş bir hücreye dokununca yapışıyor ve kendini çoğaltıyor. Bu bakımdan olağanüstü görünse de bakteri yani mikroplar daha üstün varlıklar. [emoji3]
Virüsle mücadeleyle ilgili bir analiz paylaşılmış..
https://twitter.com/Nalan_Kocak/stat...42420962922497
Havanın ısınmasınımı bekliyecez.. beklenti bu mudur..çözüm bu mu yani
Huclerimizde MİTOKONDRİ diye bir şey var. Bu aslında virüs ayrı bir rna si var. Manyakça ama öyle. Aynen öyle bu mitokondri sayesinde oksijen kullanıp ortamda dolaşabiliyoruz. Manyakça deli bisi.. Virüs artık yaşamını sadece biz hayvan giller ile adapte etmiş. Ismi mitokondri. SANA ait değil bu mitokondri ama hücrende var. Ve sperm ve yumurtaliga kadar kendini SANA HACKLEMIS durumda. Hücre içinde ayrı bir organel olarak hayatını devam ettiriyor sayasinde enerji kullanabiliyorsun.
Sineklikle avlayamazmiyiz biz bunu
Tasin üstündeyken yani düz bi zeminde
hem kacamaz da
Mitokondri virüs değilse
Endoplazmik retikulum ne peki
O da mi degil
Yok artık
Bi virusun yayilma hizi belki eskilerinkinden daha hizli ve hep baskalarina ihtiyac duyuyoruz.
Virusun gelebilecegi nokta itibari ile savas cikarmayacagi ne malum.
Ornek kuzey kore veya iran asiyi bulsa ve abd ile paylasmak istemezse
Dunyadaki durum ne olur?
Veya asi bulunamayip olumler 100 milyonlarla ifade edilse
Insanlarin surungen beyinleri on plana ciksa ?
Virüs, senin hücreni ele geçiriyor, kendi kalıtsal organını senin hücrene taşıyor ve hücre artık senin olmuyor..bu farklılaşmış hücre artık senin düşmanın oluyor ve vücudun bunlarla savaşmak için asker yetiştiriyor.. yeteri kadar savunma yapabilirsen düşman hücre yok ediliyor..edemezsen o seni..ateş vs. Çıkması da savunmanın parçası
tv de çini gösterirken geçen benimde aklıma gelmişti. çin büyük başarı saglamış falan filan. çinde şu an her koronalı karantinada mı sanki?. sen bir yandan bulduklarını toplayıp düzeltirken ortada taşıyıcı kendinden bihaber dolaşanlar daha fazlasını yayıyor. sonuçta dediginiz gibi birkaç vakadan türediyse bu hastalık, şuanda önünün alınması matematik olarak ne çinde ne başka yerde mümkün degil. ,
borsalardaki aşırı satıştanda gelecegin milyonlara hatta milyarlara yayılmış virüslü dünyasının satıldıgı çok açık. adamlar senin benim gibi 3 kuruşu yok. tüm büyük borsalarda bu derece satış ancak kesin bilgiyle olur. ancak en güvenilir tıpçılara, genetikçilere, ilaç üreticilerie danışıldıktan sonra ne var ne yok sat moduna geçerler. dönüpte 3 gün sonra da almazlar. her şeyi satıyor adamlar güvenli limanları bile. burada çok içindeyiz seansların ama az uzaktan bakılınca tüm dünyada hiç görülmemiş bir hızda şelaleler oluyor. bedava gibi görünen mallar 3 ay sonra gerçekten bedava olabilir şirketlerin önemli kısmı kapanabilir. şimdilik üretim durdurma vs.var. ne zaman devam edecekmiş üretime? belirsiz.
virüs mutasyonunu her iki tarafada yapabiliyor.daha zayıfta daha güçlü de olabilir gelecekte. geçen birisi yazmiştı sanırım veba mkrobu geçmişte mutasyonlara ugrayarak zaman içinde o kadar güçlenmişki bulaştıgı kişiyi yarım saatte öldürür hale gelmiş. başka kimseye bulaştıramadan ölündügü için veba bir süre sonra kendi kendine yok olmuş. bu koronada kaybolacaksa belki insan degil kendi karar verince gidecek, ama bunun da kimse bilmiyor şuan ne zaman ve nasıl olacagını.
Arkadaş espri yapıyor tabii.. ciddiye alan vardır belki.. mitekondri hücrenin içinde.. virüs bu hücreyi ele geçirirse tüm hücre organelleri artık virüsün oluyor..savaş gibi yani
Ha gayret çözecez, bu virüs işini.:he:
Lem bu alemde karıncanın kafasına yerleşen ve onu istediği ağaca götüren yani bilincini ele geçiren mantar türü var hahaha
Cumhurbaşkanının verdiği Hz.Ömer örneğindeki gibi Allah'ın bir kaderinden başka kadere kaçmak dışında bir seçenek yok.
Matirx 3 de Neo gitti merkeze, ama onun gibi çok kişi daha önce bir sürü aşamaları aşıp gelmiş.
Evde yalnız olmamın bir nedeni de o, kaderin peşinden koşmak yerine o bana gelsin diye bekliyoruz bakalım ne olacak.
Materyalist felsefede olan için de akıl ve bilim ne diyor ise ona uymak en uygun şey.
Bir insan için vereceğim tavsiye kendini koru başkalarına da saygılı ol şeklinde olurdu. Başkaları için onlara faydası olan bir şeyler yapabiliyorsan mutlaka bir karşılığını bir gün fazlası ile alırsın diye düşünüyorum ama garanti veremem.
Abd durum kotulesiyor. Dun bu vakitlerde 100 olan olu sayisi 150 oldu. Britanya 100 u gecti. Surpriz bir sekilde Hollanda dan iki gundur yuksek sayida olum haberi geliyor. İspanya ve Fransa zaten İtalya olma yolunda.
Yok artık... diyince geyik yapmazsın bence
Ülkemizde zaten günde yaklasik 1600 kişi hastalık yaşlılık trafik vs vs ölüyor.
Abd nin Ortadoğu ile uğraşamaz duruma gelmesini isterdim
Gripten ölenleri de açıklasınlar yıllık..
https://i.hizliresim.com/iz5ACn.jpg
Doğru bilgi şey edelim, ahaliyi yanıltmayalım beyni degil kasları kontrol ediyormuş.
Yine de sizin savı zayıflatmıyor, böyle olması.
sayın asgaridr
etiketleri koyduğunuz yerler olmamış izlenimi vermekte. b yazdığınız yere a yazdığınız yerden gitmekte zorlama mevcut. hızlı etiketlenmiş bir grafik olduğunu düşünüyorum. benim sayımım sizin gibi olmamakla beraber sizin yerinizde olsaydım aşağıdaki gibi etiketlerdim. sizin b dediğiniz yere ben III etiketi koydum kendi ekranımda. iyi tradeler...
https://i.hizliresim.com/RFrROU.jpg