Boğa lar pandemi stratejisi yapamaz.....
Ayılar yapabilir....:drunk:
Printable View
Boğa lar pandemi stratejisi yapamaz.....
Ayılar yapabilir....:drunk:
dax abart egsoz takmış
yürü koçum
Ay sonlarına doğru yükseliyor, millet maaşı, nakiti alıp viopa geldiği için pahalıdan satıyor. Sonra böyle hiç kıpırdamıyor yatay kalıyor. Sanırsın hiç işlem dönmüyor.. sonra satıyor hiç almayacakmış gibi... ne zaman ayın 21,22 si geliyor hoop almaya başlanıyor...
Her ay aynı terane... ayın 1-10 u arası long kal, 2. Haftası satmaya başla..
Senin dediğin olmaz.
Amacımız pandemik hastalığın kontrollü bir şekilde insanlara bulaşması.
Senin anlattığın kara veba tedbiri.
Bul ve öldür stratecisi.
bana otobüzlere, durak ve iztasyonlara termal kamera takalım,
polislere zabitanlara ısı ölçer dağıtalımla gellmen lazımdı.
dow balonu yine şuursuzca şişmeye başladı
ikinci çeyrek abd ekonomisi % 33 daralma gösterecek
Dedim ya boğalar yapamaz pandemi stratejisi...Aman ot mot yiyecez derken elinden kaçar..... Ayı yapabilir stratejiyi.. Veba filan anlamaz...Çözülecek ise çözer geçer.. SHORT gibi kısa sürer...Bittiğini anlamazsın bile....
.
.
.
İŞİM GÜCÜM YOK DURAKLARA termal takacam bir de öylemi.. Herkes eve .. Bende strateji bu..
Almanya KOBİ'ler için "sınırsız" kredi programı hazırlıyor
Almanya'da Merkel hükümeti, koronavirüsten etkilenen küçük ve orta boy işletmelere destek için sınırsız kredi programı planlıyor
Yine kazandiklarimizi verdik.
Dowun 22k uzerine cikmasi planlari alt ust etti. Oncesinde bir 21.500 bekliyordum.
başımızda düzgün bir yönetim olsa şu borsamız kaçlarda olurdu merak ediyorum.
vatandaştan para isteyen, maskeyi bile tepki olmasa parayla dağıtacak bir ülke borsası üstündeki yükler kalktığında eminim hayale gelmeyecek rakamları zorlardı.
yani şu cds rakamıyla, negatif döviz rezervlerimizle, şu kurla gerçekten yine iyi dayanıyor. ama piyasalar resmen artık bu akp'yi istemiyor.
AYI Yapsa idi stratejiyi yakında ligler açılır idi..:drunk:
104 binden 110 bine getiriverdi iki günde, Cds ve dolara bakıp shortlayanları fena doğradı iblis , tam kurtlar sofrası...
merhaba syn hermes... şişe birleşme sonrası yükselirken şort açmanızı önce yadırgadım ama sonradan takdir ettim.... verdilerde verdiler aşağı ... petkimdeki görüntüyü ona benzettim 3 45 şort oldum biraz siz ne dersiniz...meril yapı iş çetesi burda sanki bir haftadır takip ediyorum... sabah alıcılı akşama satıcılı oluyorlar...
Dax ta dinlenmeden 10k yi gecti. Yangindan mal kaciriyorlar herhalde. En sevmedigim yukselis hareketi.
Hiç satmayacakmış gibi alıyor namıssız.
Dow 150.000 e gider artık bi de sıfır atarlar tam olur..:drunk:
OHHH...
Pekin'de Kovid-19 tedbirleri uzun süre devam edecek
Çin'in başkenti Pekin'de yeni tip koronavirüs salgınının yayılmasını önlemek üzere alınan tedbirlerin uzun süre devam etmesinin planlandığı bildirildi.
Çin haber ajansı Şinhua'da yer alan habere göre, Pekin Belediye Başkanlığı Sözcüsü Şü Hıcien, uluslararası trafiğin merkezindeki başkentin halen dışarıdan gelebilecek salgının etkisine açık olduğunu, kentte alınan tedbirlerin kısa vadede gevşetilmesinin düşünülmediğini ifade etti.
Halen hedefin yurt dışı kaynaklı vakaların sıfıra indirilmesi ve büyük ölçüde kontrol altına alınan yurt içi kaynaklı vakaların yeniden artmasının önlenmesi olduğunu vurgulayan Hıcien, yurt dışından ve başka bölgelerden gelenlere uygulanan test ve karantina tedbirlerinin devam edeceğini bildirdi.
İnsan hayatının normale dönmesi ve ekonomik üretimin eskisi gibi sürdürebilmesi için uygun zaman aralığının iyi seçilmesi gerektiğinin altını çizen Hıcien, Pekin'de uygulanan karantina tedbirlerinin uzun dönem devam etmesini öngördüklerini bildirdi.
Çin yönetimi ülkede mart sonundan itibaren yurt dışı vakaların yurt içinde ortaya çıkanlara göre sayıca ağırlık kazanması üzerine, ülkenin başkent Pekin'e gelen yurt dışı uçuşlar test için başka bölgelere yönlendirilirken, son 14 günde yurt dışından Çin'in diğer şehirlerinden aktarmayla Pekin'e gelmiş kişiler zorunlu testten geçirilip karantina altına alınmaya başlanmıştı.
Ülkede şu ana dek toplam 81 bin 708 vaka tespit edildi. Bunlardan 77 bin 78 kişi iyileşerek hastanelerden taburcu edilirken, 3 bin 331 kişi hayatını kaybetti. Halen 265'inin durumu kritik olmak üzere 1299 vaka iyileşmeyi bekliyor.
Öte yandan, virüs taşıdıkları halde hastalık belirtisi göstermeyen 1047 kişi tıbbi gözetim altında tutuluyor.
Kaynak : Anadolu Ajansı
Şarapsız pala dolar gontratlarımı geri vermiyor.
Ben beklerim.
Avını bekleyen timsah misali.
Ölü kibim.
Sercaaannn gene kaybettim fakat daha kapatmadim hadi yap şu bağışını sen bı bağış yapsan dönecek piyasa he he he
Bugün daha fazla alamaz heralde pelloş
Siftahımızı yapalım bari
109.750 şort
https://www.tradingview.com/x/oNybz9gw/
.
.
Nası güzel mi dow analizi..
100.000 görüyorum dowda ufukta... :drunk:.
ROBOTLAR işliyor toprağı...:drunk:
😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊
Bundan yıllar önceydi.
12 -13 yaşlarında bir velet,
cep telefonundan bir oyun oynuyordu.
Oyunu çinden başlatıyor,
ve tüm dünyayı istila etmeye çalışıyordu virüzlen.
Dedim sen manyakmısın, tüm dünyayı virüzlüyon.
İyi ama oyun bu dediydi.
Onu anladım anlamsına da,
bu oyunu yazan manyağı anlamak mümkün değil.
NORVEÇ PETROL BAKANLIĞI : NORVEÇ'TE FİRMALARLA ÜRETİMİ AZALTMA KONUSUNDA DEVAM EDEN MÜZAKERE YOK
Petrol uzun süre bu fiyatlarda kalırsa Norveç refah düzeyini kaybedecek.
Levyeciler kafaya calışın :drunk:
😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊
dow cumaya 30 bin yetişir mi
Bıngıldağı zınklamalı bi kere
😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊
Damperliyi dayayın, fırsat bu fırsat
UBS, 4 ABD bankası için hedef fiyat tahmini düşürdü
UBS, hedef fiyat tahminini Citigroup hisseleri için 94 dolardan 50 dolara,
JP Morgan için 134 dolardan 82 dolara, Wells Fargo için 49 dolardan 21 dolara ve Bank of America 36 dolardan 20 dolara düşürdü.
Ortada haber yok bir sey yok bu allahsizlar ne diye boyle abandilar anlamadim
Vurun kafaya kafaya
Dow 22.150 yi de gecmesin bir zahmet artik
once bı supursunler sortcuları sonra 2. tur baslar.....devam devam...