sayın carizma sanırım pazartesi günü herşey netleşir. Belki genel kurulu yaparlar. ordan tekrar başvuru yapıp düzeltme kararı çıkar. Şirket açıklama gönderir ne bileyim ümit dünyası işte
Printable View
sayın carizma sanırım pazartesi günü herşey netleşir. Belki genel kurulu yaparlar. ordan tekrar başvuru yapıp düzeltme kararı çıkar. Şirket açıklama gönderir ne bileyim ümit dünyası işte
İstenen enerji şirketine ortaklık ve pazar degisikligi idi. Gizli el engel oldu. Denetim raporu olumlu.. zaten sermaye artışı olacaksa problemler cozulecekti. Kim sabote etti..
Sermaye adımı ile devlete vergi borcu da odenecekti.
4 trilyonluk şirketi kurtaramayan kanal istanbul da işi ne ?
Bekleyeceğiz pazartesi günü inşaallah bi açıklama yaparlar
Başka bir hesaplasma , hakan atilla faktörü , inşallah Ortadoğu holding sahip çıkar.
Carisma kardeş kim sahip cikarsa çıksın yeter ki mağduriyetiniz giderilsin
Burda en büyük pay ortadoğunun herhelde
Kâmil Engin Yeşil yönetim kurulu başkanı nasil biri bu adam acaba
Metal salıx derken sımdıde kphol acaba sırada hangisi yada hangıleri var kapanan tahtaların geri dönebilmeleri zor ama bellide olmaz
Neden zor meksa geri geldi
Mensa yazacaktım
Memsa yazacaktim
İsterlerse bir haftada çözerler bu işi batık şirket degil ki
Inşaallah genel kurul yapılır .En azından ne yapılacağı konusunda bizi bilgilendirirler önümüzü görürüz
Kamil engin Yeşilin 600 yüz küsür lotu var, Yeşil holdingin 250 bin, ortadoğunun 1000000 lotu var bunlar birşeyler yaparlar herhalde tekrar dönüş için
Ortadoğu Holding Payı azalmış biraz. Kapta yaralan genel Bilgi bölümünde pay oranı öncekine göre azalmış. Son satışları onlar yapmış olabilir. Çok karışık işler dönüyor. Olan bize olacak. Bir açıklama yapmadı patron olacak ....
kaça düşmüş payı? zate hisse gözaltında satsa satsa kaç tane satacak sayın sonkez.
1053’ten 1018’e düşmüş gördüm. Bildirim yapılmamış.
topu topu 35 lot satmış devede pire
Satış yapmış olması önemli. Miktarı önemli değil. Neden satışa geçti o önemli
ortada bir anormallik var sayın sonkez. 1. Raporun üzerinden 7 ay sonra rapora dayanarak karar veriliyor. Bu raporun bir süresi yok mu? canı isteyince mi uygulamaya konuluyor? 2. Hiç bir uyarı yapılmıyor 3. sermaye arttrımı başvurusu kabul ediliyor ve bekletiliyor.
Şirket Yönetimi ne yapacak önemli olan konu bu. Kabul mü edecek durumu? yoksa itiraz edip hakkını arayacak mı? Bir sıkıntı varsa düzeltip tekrar borsaya dönecek mi?
Azcık karakter ve kişilik olsaydı hemen bir bilgilendirme yayınlarlardı.
valla kardeş pazartesi bir açıklama yaparlar herhalde Genel Kurul Toplantısı var ne çıkacak bakalım. Pazartesi ses çıkmazsa soğuk su içeriz hisselerin üstüne
Arkadaşlar denetçinin raporuna istinaden kottan çıkarıldı.Denetçinin raporunda 31 aralık 2019 tarihine kadar değerlendirme yapılmış.Raporun işleme konulması 24/7/2020. bu raporun işleme konulmasının bir süresi var mı? canları isteyince mi raporu işleme koyuyorlar bunlar? bilgisi olan bir arkadaş yorumlayabilir mi? ayrıca 31 aralık 2019 tarihinden bu yana şirket kar açıklamış, sermaye arttırımı için başvuru yapmış.başvurusu kabul edilmiş. neden 7 aylık durumu gözardı ediliyor?
Borsa tarafından, tahtası kapatılan hisse senedinin hangi nedenlerden dolayı kapatıldığı bildirim yapılır.Bu şirketler tahta kapatılma tarihini izleyen 1 ay içerisinde yükümlülüğünü yerine getirirse yeniden işleme açılabilirler.Bu süre içerisinde yerine getiremeyenler ise SPK’dan ek süre talep edebilir.Bu süre 1 senedir. Şirketler ek süre sonunda yükümlülüğü yerine getiremezseler. hisse senetleri borsa kotundan çıkartılır.
daha önce ek süre talebinde bulunmuşmuydu bu şirket
Tahsisli sermaye artışı ( şartlı enerjiye iştirak amaçlı ) yapılabilir. Bunu da yapsa yapsa Ortadoğu holding yapar.
Şirket buyuk ortaklarına , belki sizin için küçük rakamlar olabilir, ama bizler için önemli.Sizlerden BIST yönetim kurulu başkanı ile görüşülup geri dönmek için neler yapılması gerekiyorsa yapılmasını rica ederiz.
zate sermaye arttırımı için başvuru yaptılar bunlar onu tahsisliye çevirmek zor mu
Patronlar isterse ? Tahsisli sermaye artışı ile enerji iştiraki olursa yıldız pazar başvurusu yapabilir mi ? Zaten hedef bu değil mi ?
Her şey patrona bağlı adam durustse bizim gibi garibanların parasına cokmeyecekse
Kul hakkının ne olduğunu biliyorsa yapar
Patronlar arasında sıkıntı var diye yazan var anlaşamıyorlar diye yazan var böyle bir durum var mı acaba
Sayın carisma başka sitelerde de tahsisli arttım yaparsa çıkar diyorlar. Dediğin gibi işimiz patronların insafına kalmış
Yatırımcı Ahmet Gür kimdir ? Ortadoğu Holding nedir ? biliyor. Yarın genel kurul yapilirsa işin peşinde oldukları anlaşılır.
Haydi diriltelim meftayi ...cenazesini değil düğününü yapalım..
Patronlar , büyük patronlar bu sefer farklı bir şey yapın. Şirketimize sahip çıkın.
Yıldız pazara çıkınca bedelli yaparsınız..
oncelikle senet sahiplerine gecmis olsun..genel kuruldan hemen once kottan cikardilar.. borsada cok dengesiz mesnetsiz isler donuyor..tavan serlerinde ayrim yapiyorlar kucuk yatirimcinin olduklari yerlere darbe vuruyorlar.. sessiz, sessiz sirayla acimasizca milletin parasini sifirlatiyorlar.. ortada kanun ve kuralda yok, hesap soracak kimsede.. konkardatoya giden sirketleri ihya ettiler burda yonetim zorlu olsada bir yol cizmisti bedelli artirim yapacakti sonucta sahiplerinin payina dusen miktar daha cok idi..spk ne yapmaya calisiyor, sanki birilerine gosteri yapar gibi..yazik cok yazik....madem erkeklik yaptin bu yatirimcilarin hisseleri be olacak geri alma plani varmi....
aslinda yarin genel kurul var, sahipleri yani iki ortak , oncelikle barismali bir araya gelmeli, yada sirketi bir taraf bir tarafa devretmeli.. aksi haram paranin haklarin vebaline girerler..temenim diger kapanan hisseler gibi . milleti susturmak icin kofdiden atip tutmazlar.. icraata baslarlar.. insallah tolanti sahipsiz kalip ertelenmez... ha.lbuki bu insanlar guvenmistiki bedelliye girmek icin hisse alimina diraya girmislerdi, sanki birileri parmak atti...aslinda kaybedilmis bisey yok, bu sirketin sermayesi dusuk , kagit sayisi az, patronlar goruntudede olsa biraz ellerini cebine atsa , inanin millet hazir destege.. gozalti hisselerine bakinca bu sermayede kalmis sirket yok, patronlar guzel yol izler iseler misliyle kazanc geriye doner , insalkah haramzade olmazlar...
Sayin meho kardeş desteğin için sagol.Bizim de temennimiz patronların bu işe el atıp durumu çözmesi sahipleri boş adam değil bir tarafta ortadoğu holding bir tarafta Kamil Engin Yeşil keza kamilin yggyo yyapı yeşil holding şirketleri borsada bu şirketi çöpe atmazlar herhalde
sayin alper11 ben de herkes adina umitliyim, moral kaybetmeyin.. pazartesi icraata baslayacaklarini saniyorum..yoksa diger hisseleride sirayla riske girer...cunku hersey birbirine zincirleme baglidir..patronlar, bankalar ,krediler, is alacaklari kisler ve borsadaki diger sirketleri ve ortaklari..