ben 10 yıldır yapıyorum.
3 pozdan fazlaya çıkmadım.
yemedi.
Printable View
bu kadar hacimli iş yapanlar varken...
buraya fikir bile yazmamak lazım.
BIME baktım her kademede 5-6.000 lot vardı..bu hisse %8-9 yükselince endeks kafadan %1 yükseliyor .bir ülkenin borsasının en etkileyici hissesi bakkallar zinciri olmuş..
Burdaki bütün arkadaşlar bana katılacaktır.. paranı heba etme.. git senet al, başka şeylere yatır.. Eğer kararlıysan da bekle.. fırsat vermesini bekle, short girmeye çalışma... tepeden düşmesini bekle.. belli rakamdan sonra her 1000 düştüğünde 2 lot long aç... ortalama yap ve bekle... piyasanın en sevdiği adamsın şuan... elinde sonunda alır o parayı senden...
1 kazanırsın, 2 kazanırsın 500 defa kazanırsın, 501 de eksiye düşersin üstüne borçlanıp çıkarsın...
70 dene jeton açan arkadaş
Yürekli arkadeş
Severim Böyle vobcuları 💓💓💓💓
borsa hacı yatmaz gibidir.
düşer düşer sonra çıkar.
viob öylemi.?
kaparlar adamın parasını.
Tüm abilerimin kardeşlerimin Ramazan bayramını kutlarım
bende tüm forum ahalisinin
ramazan bayramını kutlarım
Full girdin, 1 kazandın. full girdin, 2 kazandın. istatistikleri alt ettin 3. fulde de kazandın,
4. sünde kazandığının yarısını, 5. sinde tamamını verirsin. Kaybettikçe daha agresifleşme durumu olur genelde.
ben olsam kontrat sayını azaltırım, 10 poz civarı
kalan parayla, ters poz bulmaya çalışırım altın veya dolar olabilir, 10 poz civarı,
10 poz da seans içinde hareketlerde 5+5 olarak maliyet iyileştirme vurkaç amaçlı, Bunun için destek dirençler filan bakman veya okuman lazım bültenlerden.
geri kalan nakitlerle de hazır kıta bekletmen lazım.
Full girdiğinde pala seninle oynar pisikolojini dağıtır, kazanacağın pozlarda bile zarar yazdırır sana.
Az, sürekli kazanman lazım.
çok ama süreksiz yeri değil vob. Bence.
Arkadaşlar bu arada yarın marketler kapalıymış şimdi gördüm. Ben 3 günlük sigara almıştım pazartesi açılır diye.
Petrol ofisleri marketleri açık mı? Bilen var mı? Yakınımda var.
dow weekend yatay
dostum nacızane tavsıyem....10 kontratı gecme ......belkı 15......sık ıslem yapma ......bıraz sabırla bekle ......her gun poz acma kaptma....aza kannat et....
Biz çok gördük burda yeniyim 20bin kazandım, 100 lotum var diyeni... sonra kayboldular... muhtemelen eksiye düştüler, borçlanıp çıktılar...
bilmiyorsanız, viopa gelmeyin.. geliyorsanız da 10/1 ile işlem yapın...
hemde geceye kalmış...
Yarın artı 2bin yapsa 20bin tl eksiye düşecek... akabinde 20bin eksiye tabii ki poz kapamayacak... sonra vur çatlasın pat oynasın...
Ertesi gün margin yiyecek, 14:30 a kadar bekleyecek... diyecekki 1000 çekilirse hemen kapatıcam... düşmeyecek yatay gidecek... belki bin puan daha yukarı atacak 14:30 da parayı tahsil edince düşecek... sonra diyecekki hay allah...
2bin puan zarar aynı lotu açabilecek mi... hayır... aynı parayı yerine koyabilmesi için 6bin puan kazanması gerekecek... o da zor... süreç böyle böyle devam eder...
Şimdiden geçmiş olsun..
70 kontrat bir sonraki güne kalmak demek tabir ettiginle uyuşuyor.Bir zamanlar bende öyleydim 100-150 kontrat bir sonraki güne kalıyordum.İki defa battım :) Şükür kumarı bıraktım... Kaybettiklerini geri alması zor oluyor buralarda.Düşünki bir günde 6-9 binlik harekete yakalandın stop olmadın sonrasında bir 3-4 bin daha terse gittin...Paranın tamamı neredeyse gitti...Ve bunun hıncıyla yeni para sokarsın tekrar hesaba...Tekrar agrasif oynarsın...Sonu gene çok farklı olmaz genelde gördüklerimde....O nedenle çok agresif olma derim yazık olmasın...
Valla elektronik zararı olmasa bende geçerim de...
Bu arada bu ne biçim iş, devamlı bir şey değişiyor. Cumartesi günü açık olmadı şimdiye kadar bende cumadan aldım, dedim pazartesi açık olur. Habire bir şey değişiyor...
son 2 dalım kaldı... ne yapacaz bilmiyorum.. off be..
102300 97500 düşüşü tuzaktı sonuç ortada dow 24700 22800 düşüşü tuzaktı sonuc ortada dow kaç defadır 24700 den dönüyor hepsi oyun dow bu hareketin aynısını ilk 24700 gördüğündede yaptı sonrası malum iyi adamlar yükseltsin çıkartsın 24700 e endeksi ky aa bak burası direnç satalım aa düşüyor bildik birde üstüne short ohh ulan bunlar ne salak be bize kolay para kazandırıyorlar diyor ky ama bilmedikleri bir şey var bu iş matematik oyunu değil algı oyunu
kartalım
sence dow 24700 ü geçebilecek mi.?
yani bu sistemim almı verecek yoksa dow satışamı dönecek.?
yada bu sisteme göre iş yapsan ,ne yaparsın.?
dow
haftalık
https://i.hizliresim.com/hWB3ri.png
yada dow
şimdi nereye gidiyor.
fikri olan var mı.?
bence 24.600 e gidiyor
Bu arada u100 %50 fiboya gelmiş,
u30 %38 in 400 puan üstünde,
%50 fibo 125 bin.
fiboları 618 de eşitlerse 131 bin filan oluyor u30.
Hasılı, şort da tehlikeli, long da. :he:
bakın şimdi
dow
15 dk
24600 e yaklaşınça
indikatör ne yaptı.?
https://i.hizliresim.com/Ww0dXA.png