spk bu tür tedbirler alacağına aracı kurumların yaptığı dalaverelere bi el atsa piyasa daha düzgün bir hal alır
SM-A320F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
spk bu tür tedbirler alacağına aracı kurumların yaptığı dalaverelere bi el atsa piyasa daha düzgün bir hal alır
SM-A320F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alımlar dağınık oldu daha yolun başında görünümü devam ediyor
Ardyz tavanı bozduğu gün aldım hemen tavana satış verdim ardından 3-4 tavan gitti %20 marjla
Bayrk tavanı bozduğu gün aldım hemen tavana satış verdim ardından 5-6 tavan gitti
Ardından yaşlı gözle el salladım...yoksa ihya olacaktım :)
Şimdi Fade de şansımı tekrar deneyeceğim
alabilen oldu mu?
Salı yada Çarşamba günü isteyene alım fırsatı verir diye düşünüyorum.
MI 8 SE cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
20 milyon oldu...hadi üç bes demeyin:)
Spk neden boyke şirketleri halka açar anlamıyorum.
Borsada fırsatlar bitmez sen yeterki parayı bitirme
Brüt takastaki hisseleri nasıl sattınız kutlarım[emoji2960]Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Az da olsa 167 ler satıyor gibi ekran 167 gösteriyor.
Bayrakta brüt takas falan yoktu. Akşamına brut geldi. Ard de yoktu
Niye son alıcı olsun? Az olan pay her zaman iyi gider. Örnek qnb ler örnek bfren örnek mrshal vs vs
hdfgrişim
Şirketimizin girişim yatırımı portföyünde bulunan Fade Gıda Yatırım San. Tic. A.Ş.'ne ait 2.750.000 adet payın borsada işlem gören tipe dönüştürülmesine ve girişim yatırımı kapsamından çıkarılmasına oy birliği ile karar verildi
24 milyon alıcı ile kapattı
Emir iptali yasak olduğundan sabah 15.5 milyon alıcı ile açılan hissemiz akşam 24 milyon ile tavan kapattı. Yarın da 8-10 milyon ile açacağını ve ilk satışlardan sonra 12 milyon civarı ile tavan kapatacağını düşünüyorum.
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Bunlar bugünün mu ?
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Alanlar birden fazla aracı kurumlara dağılmaya başlamış... yarın da tavan gider de haftaya bakalım nekadar gider göreceğiz..
Tavanda lot sayısı ne kadar arkadaşlar görebilen var mı.
Maşallahhhh, ne oluyor böyleee. 18 milyon var tavanda. Düne göre talep daha çok artmış
Salı açılır diyodum da Salı da açılmayacak gibi. Bu hedef in kote ettirmesi 5-6 gün falan sürer sanırım onun satışı ile biraz daha derinlik gelir, ama alıcı tek elden olursa yeme de yanında yat tavana devam
Emir silme yasağı olmasaydı alabilirdik belki ama şimdi zor artık. Elimdeki 167 lotla kaldım. Bu halka arzda benim için bitti artık.
SM-G611F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hesapta paran varsa yazıyorsun ..bu kadar..
18 milyon piyasada tavanda 20 milyon 18 üstü oldukça tavan mümkün değil bozulmaz
Borsada fiyat yoktur , trend vardır.Trend varsa fiyat önemsizdir.
401 TL ye 375.75 kâr yazmış alım fırsatı da herkese vermiyor daha düşük sermayeli şirketlerin halka arzını düşünemiyorum
Borsada fiyat yoktur , trend vardır.Trend varsa fiyat önemsizdir.
Spk'nın yasakları tam zamanında geldi. Emir iptali, açığa satış ve kredili işlem olmadığı için kimse basamıyor hisseye. Mesela bugün bist -%2 belki bu düşüşten korkup emir silenler ya da toplu alış girip tavands çok lot varmış gibi ele vermeyi planlayalar olcaktı ama ama emir iptali olmadığı için tavandaki miktar üstüne koyarak daha da yükseliyor. Şuan 20.4 milyon var.
bir lot sattım onu gören varmı.evladım gibiydi.
Son gelen uygulama gayet guzel..yazılan emir silinmiyor,.yani sabah 20 milyon suni şişirme yapıp sonra iptal adip gelene mal gitleme olayi yapamayacaklar..yani tavanda 10 milyon alici veya 20 milyon alici var ise bunlar gerçek alıcı...
Haftaya da kaldığı yerden tavanlara devam...
Tabi sonsuza kadar gidecek hali yok ama şahsen günlük tavandaki alıcılara göre karar vereceğim
Hergun alım giriyorum tek lot denk gelmedi daha. 167 lotu da satsak nolur satmasak nolur. Satanlar muhtemelen çok çok küçük yatırımcı
Alım gelmiyor alanlar var mı :) Varsa ne çeşit bir örgütsünüz o nasıl bir hız :D
omega halka arz hakkında bilgisi olan var mı?
Tavan bozana kadar satmayı düşünmüyorummm...
Artık hayırlısı... Sonuna kadar devam..
Redmi 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bayrak da erken satıp pişman olmuştum burada acele davranmayacağımz zaten 400-TL nin tamamı gitse ne olur