https://i.hizliresim.com/sWXYvs.png
https://i.hizliresim.com/LUUpi5.png
Printable View
Israrla sordum cevap vermedin. O vakit müsadenle alttarafı ateks ifadeni usttarafı Snap olarak değiştiriyor ve sizi ciddiyete davet ediyorum
YTL değildir.
Bu doğru fesadliktan ve fesadlardan Allah'a siginirim.
YTL degildir
1 günde 15.42 'den 15.06' ya düşürmenin ne gereği vardı. Nasıl düşürdüysen öyle çıkar.
YTL degildir
Sabah sabah bol tavanlar demek neyin kafasıysa ...sadece faze anlamıştir ne demek istediğini. . Benim anladigim zor tavan görürsünüz demek.. eee madem umugumuz senin elinde sık da çıksın biz de kurtulalim.
YTL degildir
Öyle sureti haktan görünmeye çalışmakla olmuyor bu işler. .İnanç bir Müslümanın saçının telinden ayağının tırnağına kadar her yerdedir. Yoksulun elindeki bir ekmeğini elinden almaya çalışmak inanç değildir. .Elhamdulillah o inanca kalben ve ruhen sahibiz..
YTL degildir
Tahta mal bekliyor gibi. Satan olsun istiyorlar, alacaklar diye düşünüyorum. (Sadece izlenim)
Bu malı kademelere yığıp kaptırınca da aşağı gelip beklemek ve almak istemek... bunlarda oluşturduğu çöküntü ve bozukluk metafizik, felsefeyi geçtim bilimin konusu olacak düzeyde... (Sadece düşüncem)
Bugünde rodrigo ile vakko gitti bakalım atekse sıra ne zaman gelecek? Yönetim yalandan da olsa bir kap falan yayınla, faaliyet raporu harici birşey yayınla. Öldünüz mü? bir ses verin arada.
tacirler geldi ne iş pek gelmezdi bizim tahtaya
Olmuyor, olmuyor. Yukarıyı dolduruyor kimse korkmuyor olmadı aşağı kademelere yazıyor mal gelmiyor. Aşağı inince kuşçular var... Bir de yukarı gitmeyi denemeli...
ne zaman pastaneci geldi kagıt çöktü,
edip havadan nem kapıyor ,
intem bir başka,,,
mal gelmediği için götüremiyor mu.? yoksa çerezlik peşinde mi? götürmek isteyen buralarda oyalamaz, basar parayı toplar tavana kadar..çerezlik peşinde koşan tıpkı ayı/panda ayhan gibi fırsatını kollayıp %2 leri gördüğünde basar..şu anda buna benze bir görüntü var kanımca...ytd
Bakirkoy arazisi 780 milyon
Fabrika arazisi 260 milyon
Fabrika binası ,makinalar , demirbaşlar.
Onlarada siz fiyat koyun
Kedi burdaysa et nerde et burdaysa kedi
Nerde.simdi diyeceksinizki yine arsa
Muhabbeti.ben ne yapayım arsalar
Orda duruyor.
Şirketin piyasa değeri 380 milyon .
Gelde bu fiyatlardan bu kağıdı sat
2013 martında 72 ile 200 milyon dolar arası fiyat ettiğini zaten okumuştum...
Ben deki hesap şöyle 200-72=128 milyon usd
128x7,50= 960 milyon tl kdv dahil fatura da keseriz isteyene...
Bakın ne 72 yi aldım taban ne de 200 den sattık tavan orta yolu 128 milyon dolar
Dolar artıyo ben napıyım kardeşim...
Biz hep 50 tl lik mazot alanlardak değilik😊
Maliyet 5 usd oluncaya kadar burdayız...
İster arsasını satsın isterlerse kumaşlarını kıçlarına soksunlar...
bu tahtanın bir tahtacısı yok şuan.. kimin ne .. yediği belli değil.. mal toplama falanda değil.. mal toplamak için arada sattıracak ortam da yok.. ben anlamadım gitti bu kağıdı.. tekstilciler öyle böyle bi hareket içindeler.. bizimkinde tık yok abi.. bikaç hafta değil şu ortamda kaç ay oldu aynı... yani forumda yazılanların hepsinin haklılık payı var ama kağıt kağıt değilki...
Artık aranızdayım
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
löküs kadifeye bak 5 liradan 30 oldu :thumbdown:
13.80 leri beklemeyip , " ben geldim "diyenler varsa bu işte bir hayır vardır demekki...ytd
Gazi ne demiş, geldikleri gibi giderler, tabi emperyalistlere..
ytd değildir
Bu baskılar benim gibi karakteri sağlam kişileri yıldıramaz, 13.80 deyip tükürdüğünü yalayanlar oldukça biz güçlüyüz..
ytd değildir
Haa proplemi forumda aramaz lazım, adam sabah sabah bol tavanlar diyerek bizimle..........geçmişti..
Haklı da çıktı ama şahsen ben hangi aracı kurumdan sattığını bile tahmin edebiliyorum. Ama sadece zan...
ytd değildir
Burası chat Room halinialdıysa iyice bezdirmişler demektir. Yarın yükselmeye başlasa keşke.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Birisinin verdiği mesajları sadece öteki anlıyor, ötekide takip ettiğim kadarıyla foruma uğramadı, ne diye zamanı zayi olsun mesajı almış üstadından...aynen devam edin biz de devam ediyoruz direnmeye..
ytd değildir
Adam bize ayar veriyor, kumaş yaz, arsa yazma, arsaya dön,kumaşı bırak, bol tavanlar...vs vs
ytd değildir
Attığı grafiktede teknik olarak SAT verdiğini inceden inceden anlayana iletmiş oldu, algıya oynamak bu olsa gerek... ben o algıyı reddediyorum..
https://www.youtube.com/watch?v=iwKsJESs22g
ytd değildir
Bu kağıt ta malum 2 veya3 kişi var
İçeri ile bağlantılı . Bu kişilere arsa ve bilanço ile ilgili bilgi geliyor . kağıdı
İstedikleri gibi oynatıyorlar
Biz istediğimiz kadar bir tarafımızı yirtalim
Tek çare bu 3 kişiyi deşifre edip içeri
İle bağlantılarını tesbit edip suç duyurusunda bulunmak.
Bunlar tamamen kişisel görüşlerim olup
Kimseyi bağlamaz.