İş Bankası 105 lot gelmis bizim arkadasa
Printable View
İş Bankası 105 lot gelmis bizim arkadasa
Millet fazla gelmez diye az bir rakamla emir girdi. Bence o rakamin 10 katı talep gelir
MI 8 SE cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar yapı krediden halka arza katıldım 8,50 tl fiyatından aldım 2 gün önce maliyetim 8,50ydi şimdi yapı kredi maliyetimi 8,52ye çekmiş ve daha kotta olmayan hisseden zarar etmişim bunun nedeni ney diğer hisselerdede böyle maliyet aldığım fiyatın üstüne çıkıyor bir anda borsada yeniyim yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler.
Heycan yapmayin bekleyin. İsleme basladigi gune kadar hersey normale doner. Bu ne acele, bu ne hiz yaw.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Komisyonu maliyetinize ekliyordurRedmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vakıfbanktan alabilen oldu mu? Para ppfte değerlendiriliyor gözüküyor? İptal edilmiş..
Ne zaman borsada işlem.gorucek hissemiz...
Naturel enerji, halkla arz gelirinin tamamının Esenboğa Elektrik Üretim A.Ş. bünyesinde kalması bildirimini KAP'a haber göndermiş. şimdi ortalama halka arzdan gelen 201.000.000 TL Esenboğa Elektrik Üretim a.ş. de mi kalacak kap haberine göre.
Zaten izahnamede bunu belirtmisti. Tüm halka arz geliri Esenboğa da kalacakRedmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yarin tahtasi acilacak mi ? yoksa persembe mi ?
Perşembe günü açılıyor.
SM-M315F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Açılsa ne olur 105 lot ne getirir ki oda 12 tavan görmesi lazım ki 25 tl olsun..olsa 2625 tl eder 892 tl .. kar 2625 - 892 = 1733 tl ...ytd
SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Herkes tavana odaklanmış,borsada böyle bir garanti mi var?
Yapıdan alabilen oldu mu ?
Kaç lot geldi ?
Merhaba,
Ben esene emir girmek istiyorum. Yarinki tavan fiyatina emir girsem yakalayabilir miyim ? Bu emiri ne zaman girmeliyim ?
Sent from my MI 8 using Tapatalk
9.10.2020 işleme başlayacağı tarih.
F3311 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hakkaten arkadaslar sanirim yarin isleme acilmiyor ESEN. Hic bir yerde haber bulamadim ben. Sanirim yetistiremediler?
Evet
Ling paylaşamıyorum. bu gün kap 129 nolu bildirim.
Esenboğa Elektrik Üretim A.Ş.'nin (Şirket) 24 milyon TL nominal değerli paylarının halka arzı Borsa Birincil Piyasa'da tamamlanmış olup, Şirketin sermayesini temsil eden 64 milyon TL nominal değerli payları Kotasyon Yönergesi'nin 8'inci maddesi çerçevesinde kota alınmıştır. Halka arz edilen 24 milyon TL nominal değerli paylar 09/10/2020 tarihinden itibaren Yıldız Pazar'da 8,50 TL/pay baz fiyat, "ESEN.E" kodu ve sürekli işlem yöntemiyle işlem görmeye başlayacaktır. İlgili sırada maksimum emir değeri 2 milyon TL olacaktır.
Emir verebilen var mı acaba. İşleme yarın başlayacak denmişti.
SM-N770F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ziraate geldi ama fiyat sabit alış var, 0.01 TL sabit fiyat, neden böyle oldu?
Yapı kredide, belirlediğin fiyata alış var.
Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi