onur kardeş ben yokum di mi bu arkadaşların arasında? Varsam özür dilerim. AYrıca da neden kalbini kırdığımı söylersen bi daha tekerrür etmez.
GBC için ne düşünüyorsun hocam? Ons biraz düştü dolar arttı. Bu seviyeden de girsem mi girmesem mi arada kaldım.
1 fon için ayırdığım sermaye var elim onu borsaya götürüyor ama borsaya da sokmak istemiyorum parayı.
Atayım parayı GBC'ye unutayım diyorum ama dediğim gibi arada kaldım.
Bugun bir arkadasim 2 m tek islem aft aldi
Cok merak ediyorum ne olacak
Tam da benim tereddüt ettiğim yere değinmişsiniz.
Yarın biraz GBC almaya karar verdimdi.
Bu arada GBC'nin dağılım raporuna bir bakayım dedim.Zaten dün gelmiş rapor.
Raporu incelediğimde altına fazla ağırlık verildiğini gördüm.Bu fon her zaman altına ağırlık verirdi ama hala öle
O yüzden tereddüde düştüm.
Şunu yapmaya karar verdim parça parça zamana yayarak alacağım.
Herhafta bir parça
Altın beklendiği gibi 2300 dolara falan giderse getirisi iyi olur.
Bu fon altının yanına yaptığı takviyelerle altın fonlarını da geçmiş vaziyette
bendenizde aldım, hayirlisi
Haklisiniz ustadim
Ama siz bilmiyorsunuz sanirim
Benim kursu konusmalarim meshurdu eskiden
Tum forum toplanirdi
Sloganlar atilirdi
Bayraklar asilirdi
Yani kursu benimle butunlesen bir simge
Asil hadsizlik onurun kursuye cikmasi
Ne isin var kursude
Cik kaldirimda konus cocuk!
Biliyorum. Altın EFT'lerinin yanında yanılmıyorsam %15-%20 arasında bir oranda da biyoteknoloji EFT'leri bulunmakta.
Aslında Trump reisin seçimi kazanacağına inanıyorsak almamız lazım bence. Seçimi kazandıktan sonra 1900$ altı ons fiyatından bu fona girmek hayal olur diye düşünüyorum. Normal şartlarda ABD seçimlerini beklemek en sağlıklısı olurdu. Ama ne yazık ki bizde de USD insan gibi artmıyor arkadaş. İnsan ne yapacağını şaşırıyor gerçekten.
Sermayesi az olan fakir yatırımcı olunca böyle dertlerin oluyor işte.
Zengin olsak, al eurobond yaslan arkana keyfine bak. 6 ayda bir temettü gibi kupon ödemesi. Hemide dolares olarak :)
Bir gün 1 milyon dolar servetim olursa ilk yapacağım iş bu olacak ha. Yok borsaymış yokonmuş. 30 yıllık eurobond. Al 30 yıl arkana bakma :)
Oph istikrarsiz
Bu tarz fonlar uzun vadede uzebilir
Nnf sektore hizli girmis ama gecmisi yok
Bu sebeple cok fazla girmemek lazim
Lider yine tcd gorunuyor
Girilebilirler
Tcd
Gmr
Mps
Tte
Aft
Yay
Fonlaridir benim icin
Ytd
size bi fon tavsiyesi vereyimmi
mevduata alternatif tutuyorum parayi bunda
Ben hep TCD ile TKF arasında kalıyorum.
YAY yerine AFA tercih ederim. AFT'de zaten yeterince teknoloji hissesi var.
GBC'yi ağırlıklı altın ama sadece altın olmamasından dolayı tercih ederim.
IPV'yi de çeşitlilik olsun diye Eurobond fonu olarak alırım. Çeşitlilik iyidir.
Nnf kap dagilimi indirebilen varsa portfoyu burada paylasabilirmi
Ben indiremiyorum
Bu basariyi incelemek lazim
Bu gün ppf'lere bir haller olmuş.
Çoğu aşırı düşük
İş portföyün ppf'leri ise eksi olmuşlar.
Bu arada IPJ'yi unuttum yazmayı.
Bu fon da çok başarılı.
Gelecek elektrikli araçlarda ve bu bağlamda ki pil teknolojinde. Bu fon da bunların hepsine (doğal olarak Tesla başı çekiyor) yatırım yapıyor. Bence çok başarılı ve geleceği parlak. Son zamanlarda ki nazdak düşüşüne rağmen AFT'ye göre daha sağlam bir performans gösterdi.
Merhaba Cepten Foruma girince kocaman çocuk fotosu çıkıyor değiştirmek yada kucultmek mümkün mü
Tcd'nin çıkışı gibi düşüşü de şiddetli oluyor.Mart ayında anama 20 binlik aldım para 12 bine düştü. Allah'tan benim para ne oldu diye sormadı. Sonra Tacirler de çalışan Gökhan Bey var ona Twitter dan yazdım sabırlı olun elimizde beklentisi yüksek kağıtlar var dedi. Sonuçta bekleyip kar ile çıktım çıktıktan sonra %30 daha yaptı. Şu an da Tkf, Mac, Nnf sepet yaptım. Son bir ay Tcd kadar getirmedi ama getirisi gayet iyi oldu.
yarın icin radarima bişeyler takıldı gece gece
acip baktimda hojtur
Kırmızı şapkalı iri gözlüklü sevimsiz bişey her girdiğimde görülüyor rahatsız ediciRedmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın webster
Hüdaverdinin fotoğrafını istiyoruz:)
nasdak son düzlügü sever su an 1.95