Arınç: Hala 'Trump' diye rüyalarında gören varsa, onlar da bilsin ki bu rüya bitti, gemi karaya oturdu
https://sptnkne.ws/Ep95
:kahkah:
Printable View
Arınç: Hala 'Trump' diye rüyalarında gören varsa, onlar da bilsin ki bu rüya bitti, gemi karaya oturdu
https://sptnkne.ws/Ep95
:kahkah:
Okudugum bir kaç ciddi ekonimistin yorumlarıdan elde ettiğim izlenime göre piyasa MB başkan değişikliğini kısa vadede olumlu karşilyacaktır...orta ve uzun vadede ise gidişatı MB nın piyasa kuralları ile uyumlu poilitikaları beliriliyecek..
Ayuların postlarını almasınlar da :)
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Pazartesi günü ne varsa sat elinde moduna geçmiş oldum son gelişmeler dahilinde üç- beş ay beklemek gerekiyor yeni pozisyon anlamında....
cuma bankaları neden baskı altına aldı demek ki kulağı delikmiş pala bu pası gol yapar boğacıklarıma üzgünüm :oleyo::oleyo:
Abd de belirsizlik kalktı iyide oldu ..
Bizim endeks artıkın 1.5 centin önü de açılmış olacak kanımca ..
Ytd ..
Biden seçilmiş
Sarı oğlan itiraz ediyor ama atı alan üsküdarı geçmiş
Atı alan Nevada’yı geçti.
By by Trump.
Pztesi tüm bankalar ve Halkbankası birlikte tavana giderse şaşırmam. Bizim pala yurtdışı robotlara bağlı.
Pazartesi Olaganustu Merkez Bankası toplantısı bekleyenler var ve saglam bir artıs 500—600 baz puan.O zaman piyasa ile inatlasma bitti denerek bir hareket olur YTD
Eskiden çok söylenirdi,borsa çıkmak istiyorsa kötü haberleri, düşmek istiyorsa iyi haberleri görmezden gelir. Gerçi eski borsa kalmadı, geçen hafta borsa çıkmak istiyor gibiydi,şayet öyle ise bu durumun etkisi olmaz gibi,düşmek istiyorsa da bahane hazır.
Gece başkan değiştir ertesi gün faizi fırlat yok daha neler
Adamın dolara baktığımı var çıksın çıkacağı kadar nede olsa cepleri dolar dolu
Biz gerçek ekonomiden konuşurken onlar başka alemlerde azıcık uyanık olalım
Düşünce yapımız farklı çünkü kulvarlarımız farklı
Ya arkadaşlar,
Sanki piyasa Bidon'un kazandığı bugün öğrenmiş gibi yapmayın Allah aşkına,
Piyasa bunu Çarşamba bilemedin Perşembeden beri zaten biliyor.
Bence ona göre değerlendirirseniz daha sağlıklı ve isabetli olur ;)
Bak ben bile Cuma öğlen dayanamayıp yazmışım artık,
Ne yani koskoca piyasa yapıcı mı bilmiyordu bu sonucu :))
Bi poh anlamadım,
turp seçilmedi diye düşecek miydik, bidon seçildi diye yükselecek miydik.
mb değişti diye eksi mi açacaktık, mb geldi diye kurulu toplayıp faiz mi arttıracaktık yoksa hiç bişey yokmuş gibi mi yapacaktık.
+ +=2+ deyip pzt viop30 +3000 mi
- - =2- deyip -3000 mi
+ - = nötr deyip yatay mı
Ben de yanıldım. Ve şok oldum!
Ancak okuduklarimdan sonra seçim sürecini ciddi sorguluyorum.
Trump bir şey yapamayacaktır, Biden başkan olur. Demek ki ABD işine geldiği sürece / geldigi kadar demokrasi, çok fazla demokrasi ile Türkiye gibi olmayalım dediler sanırım!SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
elma dersem boğacıklarım armut dersem ayıcıklarım kazansın
armuuut armuutt armuutt :oleyo::oleyo:
Yazılanlardan ceha........ pardon zeka fışkırıyor :kahkah:
Ülkedeki bütün kaynakları kendileri ve ekiplerine bağlayan zihniyetten ne beklenir ki ? Güvenen yanar. Nokta. Vatandaşın yaşadığı "Tatlı tatlı yemenin, acı acı osurması"
Cuma günü garanda flama vardı artı banka endexsi ndede endex 118.500 kirdi ama bankalar flamayi yapmadıkları bundan oldu herhalde pala erken haberi aldı sanirim
Faiz artarsa ....... emlak fiyatları düşer
Emlak fiyatları düşerse ........ evinizin fiyatı düştü diye zırlarsınız
Onun için aslında gizliden gizliye faiz artışını istemez çoğunuz :kahkah:
Lonkleri verdin mi taşımaya devam mı?SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
fenerde yenildi hemde kendi evinde.. artık butun kötü haberler geldiğine göre pazartesi kesin eksi 2000 gapla açılmalıyız..
0.64 ile ev alanlar inanılmaz karda? Olmayan parayla bastı geçtiler.
Fiyatlar konusunda evet haklısın, 1200 e anlaştığım evi kiracı çıksın dedim mayıs sonu idi, haziran geldi adam "bana özel" 1500 yaptı anlastik diye, almadım, 1800 e sattı.
Şimdi, 1200 e 0.64 ile alsam inanılmaz bir şey olacaktı, 1500 e alsam da iyi imiş, 1800 e alana da keriz diyemem çünkü uçtu gitti faiz artarsa nakit ev almak için bekliyorum ama pk umudum kalmadı artık.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Piyasa acılmadan Merkez Bankasından acıklama bekleniyor 19 Kasımı beklemeyecek gorunuyor.Borsaya eskiden faiz artısı yaramazdı simdi tam tersi donemlerden gecmekte YTD
Biden bu arada çok kötü bir haber .......... :ok:
Bol kazançlar. 1309 dan elim gitmedi shorta desem yalan olur ama flat geçirdim haftanın çoğunu sistemim var 15 kontrat long girdi 1299 maliyetle.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
durduk yere uysalı neden aldılar sarı kafa kaybetti de ondan hop hop hop değiş tonton :oleyo::oleyo:
not: yeniler bilmez değiş ton ton eskilerde trt1 de yayımlanan çizgi film kahramanı bir nevi space 1999 dizisindeki maya karakteri