Keşke öyle bir taahhut olsaydı şirket eliyle malı ky ye yukledıler. Hazır pıyasada bu kadar aç ky var deyıp verdıler küsküyü:thumbdown:...
Printable View
Kervansaray ile kervan gida ayni gurubun diye hatirliyorum.
3. Gun 22 milyonu kim sattı peki? Ky nin tamamı satsa 15 m eder. Biraz mantıklı olalım...
SM-N915F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarına 1 lot garanti, lot sayısından fazla kişi talepte bulunmadıysa tabii! Sabah ola hayrola.
Dağıtım oranı %1.86 oldu hayırlı olsun, benim tahminim de %2-3 arasıydı. Böyle olması daha iyi oldu hisselerin çoğunluğu küçük yatirimcida ve kimsede yüklü lot yok.
maşallah kimse beğenmiyordu.
ama herkes almış
400 bin tl.lik girdim, fazla verir, eski arzlar gibi açılır açılmaz basarlar diye korkmuştum ama vatandaş son dönemde kalka arzlara bodoslama daliyor
1.85 arz oranı 54 kat 100 e tamamla 1.85 çıkar
günaydın arkadaşlar ne zaman belli olur fikri olan varmı.
Arzum'un halka arzında fiyat 17,00 TL olarak belirlendi.
KAP açıklması şöyle:
Konu: Arzum Elektrikli Ev Aletleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. Halka Arz Sonuçları
17-18 Aralık 2020 tarihlerinde gerçekleştirilen Arzum Elektrikli Ev Aletleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. ("Arzum") halka arzında birim fiyat 17,00 TL olarak belirlenmiştir.
Halka arz edilen 13.306.475 TL ile ek satışa sunulan 1.995.971 TL olmak üzere toplam 15.302.446 TL nominal değerli payların satışı gerçekleşmiştir.
Yurt İçi Bireysel Yatırımcılara ayrılan tahsisat tutarının 53,6 katı, Yurt İçi Kurumsal Yatırımcılara ayrılan tahsisat tutarının 18,7 katı ve Şirket Çalışanlarına ayrılan tahsisat tutarının 1,5 katı talep gelmiştir.
Halka arz fiyatı üzerinden gelen talep, halka arz tahsisatı ve dağıtım bilgisi yatırımcı grubu bazında aşağıdaki tabloda sunulmaktadır.
Tamamı:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/893966
Keşke ek satıştaki 1.9 milyon lotu Bayrak Taban'da yaptıkları gibi hisse %30 değerlenince satsalardı. Kolay kolay alım fırsatı verecek gibi gözükmüyor.
Ben hala anlamadım oranın 1.86 olduğu nasıl anlaşılıyor
Phillip Capital Menkul Değerler
Talep edilen:10.897 lot.....185.249 tl
https://i.hizliresim.com/pJsI79.png
Gelen:207 lot.....3.519 tl
https://i.hizliresim.com/T7ctF5.png
Talep edilenin %1.89 u geldi
100/53,6= 1,865
Büyük para bağlamayalım dedik ama bağlayanlar hem borsanın genelindeki düşüşten kurtuldu hem de daha fazla lot aldı
Ziraatte hesabına iade ve lot geçen varmı?
1800 lot talepte bulunmuştum. Geri yatan paradan hesaplayınca %2.06 kadar lot almışım diye hesaplıyorum.
Girilen talep:7517 lot
Gerçekleşen talep:143 lot
Hayırlısı olsun
M2003J15SC cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benim hesaba tüm para geri iade edilmiş. Açıklaması ise kesin talep iptali yazıyor ne iş
Gerçekten arza katılmayanlar (benim gibi ) pişman olacak galiba, neyse bir açılsın bakalım. Alan arkadaşlara hayırlı olsun. Çokça kazansınlar.
para iadesi yapıldı...evet lot görünmüyor ama yaklaşık %2 lik bir kesinti olmuş
Hani bu forumda konuşup fazla kimse girmez ve herkese %6-%10 arası lot gelir diyenler ?
Bari konuşup insanların aklını meşgul etmeyin...!
570 lot talebe 12 adet varmiş
Halka arzlarında tadı kaçtı, küçük yatırımcı üç kuruş para kazanıyordu onada göz koydu büyükler, SPK nın buna bir düzenleme getirmesi gerekiyor.
1580 lot talep edildi,32 lot vermiş
para iadesi var lotlar hesapta görünmüyor.
Sallandıracaksın birkaçını Taksim Meydanı'nda bak bakalım bir daha...
Şaka bir yana bir arz sonrasının ilk gününde kâğıt eksi açar ve bir zaman süründürürse arza katılım oranları yüzde 90 düşer. Yatırımcı güvendiği arza katılır böylece. Şu anda mahalle bakkalını, hata olmayan bir şirketi halka arz etseler talep patlaması devam eder. Çok değil, iki sene önce talepsizlik nedeniyle birkaç şirketin arzı geri çekilmişti.
Durum bundan ibaret vesselam.