burger
TL 18,50
USD 500k+ temdit düz 3,20 swap 3,55
burger
TL 18,50
USD 500k+ temdit düz 3,20 swap 3,55
Yahu bu Fiba iyi güzel de MT'ye işiniz düşmesin şubedeki de aynı, telefon bankacılığı da. Bir adres değişikliğini 6 aydır yapamadılar. Şuebedeki eleman abili ablalı konuşuyor zaten Özyeğin böyle yapmazdı ama...
viop teminat brüt 17.90 hesaplıyorum. bilgisi olan yazabilir mi farklı oranlar yazılmış.. stopaj da yuzde 5
bugün de an itibatiyle takasbank para piyasasında oluşan ortalama faiz 17.70
7.30-6.80 arası satılanları yerine koymak için uygun seviyeler
8 seviyelerinden TL’ye geçip faiZe koyan bir yabancı hem faiz alıyor hemde düşğkten dolarını yerine koyacak çift kaymaklı ekmek kadayıfı.böyle ülkeyi herkes sever ben yabancı olsam bayılırım bu ülkeye tahminim 5,50 yi görecek bu gözler. Yabancı ne kadar düşerse o kadar para kazanacak
Sn yuji FİL MK kaç bugün acaba
Yanlışlık olmasın, viop teminat mk 16.87% günlük
18.50 icin şubeden ayrı hesap mi açtırmak lazım. Telefonla hallediyorlar mi yoksa. Sadece dijital hesabim var onda oran 17.50 yeni oldu. 250ustu 17.
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
herkeste neden farklı oran görünüyor.. ya da ben nerede hata yapıyorum anlamadım..
bende dünden bugüne:
getiri net oran= 0,0004611
yıllık net oran= 365 x 0,0004611= 0,1683
(brüt)m.k = 0,1683 / 0,95 = 17,72
390 k, t bank, yeni giriş, 18.75 bağlandı. 32 gün.
Önceki sayfalarda Vakıfbank özel bankacılık için sormuşlar
Bugün Adana özel bankacılık tan
34 güne 18,80 soran aldım 500 k fazlası için , normalde 18,75 demişti ama başka bir müşteri nin büyük rakamını bağlarken
0,05 puan kıyaklığını yapmış MT
{ Çok memnunum)
Sn. alpermete ye katılıyorum. Hem İzmir hem Ankara da bizzat çalıştığım bir bankadır. Aynı şube de bile müşteri temsilcileri çok farklı olabiliyor. Bazen performans endişesi bazen egoları diyelim. Misal ; geçenlerde 15 den devam eden kiraz hesabı güncelleştirmesi için komşum m.t. ni aradığında '' mümkün değil, sistem yükseltmiyor '' cevabını aldı. Aynı müşteri temsilcisini ben aradığımda ( önceden patırtılı tanışmamız olmuştu ) '' aslında sistem bu imkanı veriyor ama müşterinin seçimini bize bırakıyor. Biz de müşterinin durumuna göre işlemi giriyoruz '' dedi. Lütfen güncellemeyi yapınız, gerekirse şube müdürünüze komşumu alıp getireyim dedim ve 17 ye yükselttiler.
Bu durum çoğu bankada böyle maalesef. En büyük sistemli dediğimiz Halkbank ta bugün bana 32 gün için 16,50 dediler. '' Yahu kardeşim yanımda 1 saat önce arkadaş 355 bin tl. 34 gün 18,50 den bağladı, adamına göre faiz mi var '' dediğimde. Pişkince , evet banka politikası olarak müşterimiz olmayanlara tabela oranı veriyoruz dedi.
Kapitalist sistemde her orani verebilir.siz uyanik olun!
Teşekkür ederim.. sanki gecen sene yada bi önceki sene şubede hesap varsa dijital acılamıyor diye yazılmıştı forumda. Ben de ondan once dijital açmıştım. Tersini sorayim.
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
arkadaşlar bankalar 18.50 hatta 19 oran verirken aktifin nkolayı 18 de kaldı. hem devlet garantisi de yok. sanırım nkolayda durmanın artık bir anlamı kalmadı..zaten bonoları 40-45 günlük veriyor..sonuçta yüzde 5 stopaj banka mevduatları için de geçerli..nkolaydan çıkalım mı beyler..çıkanlar var mı
ben şu ortamda nkolayın en az 20 olmasını beklerdim.
kimse adam gibi oran yazmıyor şu başlığa arkadaş !
yok fon yok ppf yok zart yok zurt yok enkolay
abi adam gibi Müşteri Temsilcisini zorlayın bir oran alın yazın,
kalabalık etmeyin..
ytd.
syg,
Arkadaş kızmış anlaşılan
Tbank 32 gün 300 500 k ya kadar %18.75 yarın 19 verirse 32 güne demirleyecem.
M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Perşembe 12.30 kadar bankalar acıkmış bu güne fon mon EFT işi
Birakmamak lazım
M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaslar 2013-2020 arasi mevduat getirisi ile dolar getirisi kiyaslamasi yaparmisiniz.bakalim hangisi kazanmis?
Aktif çok geride kaldı 4 senedir çalışıyorum ama bu ortamda 18.75 veren bankalar varken aktifin 21 -22 vermesi gerekiyordu .
Perşembe ye kadar artmazsa aktif 4 sene sonra bye bye olacak
Bugün dediğinizi yapıp 2-3 aydır tuttuğum FİL fonlarımı sattım. Buz gibi %10 kesinti yapıldı :). En azından sene sonuna temiz bir bilanço ile gireceğim :)
Yarın tekrar FIL veya PPZ'ye giriş yapacağım. Hangisine karar veremedim henüz. Nedense Fiba bana Azimut'tan daha güvenli geliyor. Ama bildiğim birşeyden dolayı değil. Sanırım Hüsnü Özyeğin faktörü.
Sahi Fonlar %100 takasbank güvencesinde mi ? Yani herhangi bir kuruluş batarsa fonlara ne oluyor ?