Hâlâ hissedeyim, hâlâ beklentim var. Öncesini bilmem ama son bir buçuk aylık hareketlerini günlük takip eden biri olarak, maalesef en rezil ilk beş hissem arasına girdi. Hakkımızda hayırlısı. Cümleten kandiliniz mübarek olsun
Printable View
Hâlâ hissedeyim, hâlâ beklentim var. Öncesini bilmem ama son bir buçuk aylık hareketlerini günlük takip eden biri olarak, maalesef en rezil ilk beş hissem arasına girdi. Hakkımızda hayırlısı. Cümleten kandiliniz mübarek olsun
En az 2--3 tavan yapması gerekir. (Speğin cibiliyetine kalmış) Genel kurul da genelde 2020 yılı değerlendirmesi, kar payı dağıtımı vs. gibi rutin konular görüşülür.
Şu ayrımı yapmak gerekir. Kayıtlı sermaye tavanını yükseltmek, sermaye arttırımı yapmak anlamına gelmez. Tavan 5 yıllık belirlenir, Sermaye arttırımı herhangi bir zamanda şirket yönetim kurulu kararı ile yapabilir. Şirket kayıtlı sermaye sisteminde ise. alcar şuan kayıtlı sermaye sisteminde değil ve şirketten biz ORTAKLARININ beklentisi kayıtlı sermaye sistemine geçmesi. Şirketinde iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum. 2016 daki rezillikleri unutulmadı, unutulmayacak! (İnşallah bu rezilliklerini sermaye tavanını RAKİBİ DAIKIN IN SERMAYESİ OLARAK BELİRLEYEREK UNUTTURURLAR!)
Diğer türlü sermaye arttırımı için olağanüstü genel kurul yapılması gerekir.
4 saatlik grafik te fincan kulp oluşumu na doğru gidiliyor.(gibi) 4 saatlik kapanışta dipler yükselmeli...
https://i.hizliresim.com/sluLA3.jpg
AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
Verdiginiz bilgiler icin cok tesekkur ederim hocam, yaklasik 1-2 aydir sizi ve ozellikle uzuntarak denilen arkadasi takip ediyorum soyledikleriniz cok mantikli ve teknige dayali fakat anladigim kadariyla bazilari icerden bilgi alabiliyor. 2016’daki rezilliklerden hep bahsediyorsunuz hocam ne yapmislar 2016’da aydinlatma sanainiz var mi? Cok ama cok tesekkur ederim simdiden cevabiniz icin.ytd.
Bu sene Şirket ya karar alacak sermaye artıracak ve bedelsiz açıklayacak yoksa bu At hırsızlarınin keyfine kalacak yapmazlarsa şaibe altında kalacaklar.9 yıldır bilançolar iyi gelsede bı cacık olmadı.Kimse demesin 60 tl den 560 TL gitti.f/k şu oldu p/d değeri şu daha ne olsun.9 yıldır edilen kârlar fiyatlanmadi.gerçek değeri ne olacak,bı Kartonsan mi yoksa bı ege endüstri mi olacak yada At hırsızları elinde tahterevalli olacak .Şirket uyuma artik bu sene o sene yoksa batın gidin
Önceden paylaştığım bilgi;
2016 da şirket kayıtlı sermaye tavanını 2021 e uzatmak istemiş, spk da siz bizimle dalgamı geçiyonuz demiş.zaten sermayen ile kayıtlı sermaye tavanın aynı. Neyin uzatması deyince şirket talebi geri çekmiş, sonrasında da başka bir talepte bulunmamıştır. Yani şirket şuan kayıtlı sermaye sisteminde değil, sermaye arttırımını, ya yıllık genel kurulda ya da yıl içinde herhangi bir zamanda önceden bilgi vererek olağanüstü genel kurul kararı alır ise orada arttırabilir. Yönetim kurulunun şuan için sermaye arttırımı yapması söz konusu değil. Kayıtlı sermaye tavanı 10.800.000 tl şuanki sermayesi 10.800.000 tl dir.
Kurumsal bir şirketin böyle bir hata yapması! İnandırıcı değil!!!
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/573355
https://i.hizliresim.com/BbBjcl.jpg
AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
Bunların 10 yildir yaptıkları roman gibi... arsivler duruyor...ne hikayeler bitti ne ocaklar söndü ne ustalar gitti...Tekkeyi bekleyen çorbayı içer,yok herkes satiyorsa alim yeridir ...Yok temettusu yüksektir yok arsası yok bedelsizi geldi geliyor derken gecen ömür oldu...Cok şeyi hic etti inşallah sabrın sonu selamettir sözünü haklı çıkarır...Tum ortaklara slmlar kandiliniz mübarek olsun...
SPK düşük kayıtlı sermaye ile yıllarca müsaade etmemeli bu duruma yıllarca fiili dolaşım lot sayısı düşük,halka açıklık yüzde 5 ler olmamalı bakkal dükkanı kâr ile nereye kadar koca şirketler devam eder genel kurullarin karari bekleyecekse yönetim kurulu hiç karar almaz çoğunluk istediği gibi oynar Türk ticaret kanunu amir hükümler olmalı bu sene olmazsa hangi sene olacak
Hocam tekrar tesekkur ederim aydinlattiginiz icin, bu yil sirketler icin bedelli ve bedelsiz yili oldu, adi sani duyulmamis sirketler bile bunu yapti, gecen gun avgyo denilen tirt sirket bile bedelsiz verdi. Ben bu yil cok yakin zamanda bu konu ile alakali birseyler olacagina inaniyorum umarim umutlarimiz gercegi yasamakta gecikmez. Saygilarimla.
Bu arada yatirim tavsiyesi degildir.
Şeref yoksunu spek, kuyruğu olduğu jants çıkış yaparken takılmadı, bryat a robot bağladı, şuan bryat çıkışta bu seferde robotu düşüşe geçen jants a bağladı. Sövmeyeyim diyorum ama zorluyo operasyon evladı. Uzun yatan boşuna kaybolmadı!
Haftalık grafiğe baktığımda yine bir flama oluşumu var gibi ve sonuna gelmek üzereyiz.(yada bana öyle geliyor[emoji846]) Olur olmaz bilemem, speği mimli ka.ektersiz. Sabırla, saydıra saydıra beklemeye devam...Bayrak grafik te logaritmik olduğu için uyumsuz görünüyor. Bayrak direği hedefi fibo 1.618 seviyesi.
https://i.hizliresim.com/2pl380.jpg
INSAALLAH sayin O' Sullivan ...Gecen sefer nokta atışı yapmıştınız bu sefer de oyle olmasi temennisiyle...
Mayıs a kadar boyle gidecekse bütün verdigini geri alir?
2.30 TL temettü dağıtacak
Hayırlı olsun ortaklar
İki taksitte
Karaktersizler nerde bu uzun yatan rahat yatiyormu milletin günahına girdi çapsız.
Geçen sene 16 mly olan kar buyıl 62 olmuş düz hesap..
%300 küsür kar artışı..
İyide 2tl temettü vermek nedir?
Bi bardak çay parası..
Kafada ne var!
..
..
Vermeyip,,,biriktirip ne edecek okadar kar ı..
FIG-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Rezilliklerine devam ediyorlar. Şaşırdık mı? Asla!!! Gündem maddelerine kayıtlı sermaye tavanını şuraya yükseltiyoruz diye bir madde koymaktan imtina eden bir Alarko yönetimi!!! (Spk para istiyorsa biz küçük ortaklar toplanır verirdik) Bugün bu kap ın geleceğini bilen bir tahtacı! (Yoksa bryat la devam ederdi) şaşırdık mı? Asla!!! Kasvet şirket yönetiminin ekiple iş tuttuğunu yazmış ve ekibin buradaki paralı uşağı nın şikayeti ile forumdan atılmıştı. Ne kadar da haklıymış....
YATACAK YERİNİZ YOK. SPEK ve AVANESİ....Alın o temettüyü speğin ........... (Herkes kafasına göre tamamlasın)
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/911545
Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim
Özet Bilgi
Olağan Genel Kurul Toplantısına İlişkin Yönetim Kurulu Kararı
Yapılan Açıklama Güncelleme mi ?
Hayır
Yapılan Açıklama Düzeltme mi ?
Hayır
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı ?
Hayır
Genel Kurul Çağrısı
Genel Kurul Tipi
Olağan Genel Kurul
Hesap Dönemi Başlangıç Tarihi
01.01.2020
Hesap Dönemi Bitiş Tarihi
31.12.2020
Karar Tarihi
22.02.2021
Genel Kurul Tarihi
19.03.2021
Genel Kurul Saati
15:00
GK'na Katılım İçin Pay Sahibi Olunması Gereken Son Tarih
18.03.2021
Ülke
Türkiye
İlçe
BEŞİKTAŞ
Adres
Muallim Naci Cad. No: 69 34347 Alarko Merkezi Ortaköy-Beşiktaş/İSTANBUL
Gündem Maddeleri
1 - Açılış ve saygı duruşu.
2 - Toplantı Başkanlığının seçimi hususunda müzakere ve karar.
3 - Genel Kurul toplantı tutanağının imzalanması için Toplantı Başkanlığına yetki verilmesi hususunda müzakere ve karar.
4 - 2020 yılı Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu, Denetçi Raporu ve Bağımsız Denetim Kuruluşu Raporunun okunması ve müzakeresi.
5 - 2020 yılı Finansal Durum Tablosu ve Kapsamlı Gelir Tablosunun okunması, müzakeresi ve tasdiki.
6 - 2020 yılı faaliyetlerinden dolayı, Yönetim Kurulu üyelerinin ibrası hususunda karar.
7 - Şirketimizin 3. kişiler lehine vermiş olduğu teminat, rehin, ipotek ve kefaletler hakkında bilgi sunulması.
8 - Kar dağıtımı hususunda Yönetim Kurulu teklifinin müzakeresi ve karar.
9 - Yönetim Kurulu seçimi, görev süresi ile üyelerinin ücretlerinin tesbiti hususunda müzakere ve karar.
10 - Yönetim Kurulu üyelerine, Türk Ticaret Kanununun 395 ve 396 ncı maddeleri hükümlerinde anılan yetkilerin verilmesi hususunda müzakere ve karar.
11 - Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-17.1 Sayılı Tebliğinin ekindeki "Kurumsal Yönetim İlkeleri"nin (1.3.6) maddesinde belirtilen işlemler hakkında Genel Kurula bilgi verilmesi.
12 - Türk Ticaret Kanunu ve Sermaye Piyasası Mevzuatı gereğince 2021 yılı hesap ve işlemlerinin denetimi için Yönetim Kurulunca belirlenmiş bulunan Bağımsız Denetim Kuruluşu'nun onayı hususunda müzakere ve karar.
13 - Dilek ve temenniler.
Gündemde Yer Alan Hak Kullanım Süreçleri
Kar Payı Dağıtım
Genel Kurul Çağrı Dökümanları
EK: 1
Davet İlanı ve Vekaletname.pdf - İlan Metni
EK: 2
ACST-2020 KAR DAĞITIM TABLOSU.pdf - Diğer Genel Kurul Çağrı Dokümanı
EK: 3
ALCAR_Genel Kurul Bilgilendirme Dökümanı.pdf - Genel Kurul Bilgilendirme Dokümanı
Ek Açıklamalar
Şirketimizin 2020 yılı faaliyetleri ile ilgili Olağan Genel Kurul toplantısı yukarıda yazılı gündemdeki konuları görüşüp karara bağlamak üzere 19.03.2021 Cuma günü, saat:15:00'de Muallim Naci Cad. No.69 Alarko Merkezi Ortaköy/İSTANBUL adresindeki şirket merkezinde yapılacaktır.
Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulunun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.
PDF Olarak İndir
Alarkocarrier yönetimi neden kayıtlı sermaye artırımına gitmez,genel kurulda bedelsiz açıklaması olmazsa bı cacık olmaz, temettü açıklaması çekirdek parası bile değil icedeni insider varsa tam bir facia dün bryt tavan olurken buradaki At hırsızlarınin kulağına kar suyu mu kaçtı artık Şirket ya vizyonu geniş olacak gerçek yatırımcılar lehine karar alacak yada bu At hırsızlarınin elinde bı 9 sene daha oyuncak olacak Egeendustri , Kartonsan ve Konya çimento ederine gelecek başka bir yolu yok.
İnanamıyorum...Gercekten yedisinde neyse yetmişinde de o...Bunun evveli belli hata bizde ....Karaktersiz ,onca pisliği yapanlar birden düzelir mi?Yaa mayıs a kadar gun verip ortadan kaybolunca daha net anliyorum herseyi...Temettunun kurulda onaylanması durumu var mi acaba ?
2017 de yaptıkları gibi bir oyun yapmasınlar yine ?
Yazim alintilanip silinmiş.. Yazilani göremedim...Keske silmeseydiniz
Ek 26885
Açık ara sonuncu kim...
Yazıklar olsun Alcar.
Acaba az temettu verip yüksek bedelsiz mi verecek diyeceğim? BUNLAR oyle şeyler yapmaz ki?
Bryat ın 2 tavanını nötr geçip, düşüşünü yansıtan operasyon evladı. Gelmiş ve geçmişinizi......
Aynen haklisiniz ama pis olan hareketleri iyice pislesti.....Netas bedelsuzde vardım o da tam umutları tüketti temettu haberi geldi sonra mart gibiydi sanirim pat bedelsiz.....Ben bu 4lu rakamlara yaklasr bedelsiz verir diye hayal etmiştim ama sanirim rüyamda bile göremem....Zaten birçok şirket bi anda bedelsiz vermeye kalkarsa o da cazibesini yitirir gibi geliyor...ALLAH sonunu hayr etsin inşallah...MAYIS da nolcak bakwlim?
Uzun abi Mayıs dedi acaba bu At hırsızları ve Şirket abileri 1 Nisan şakası yaparmı acaba nedir kayıtlı sermaye mi bedelsiz mi yoksa bilmecemi bir başka 9 yıl çile bülbülüm yada millet alın kağıdinizi kendiniz çalın kendiniz oynayın dermi At hırsızları ve avanesine
Son 2 haftadr nerdeyse 2 kez yesil kapatti brutten çıktığından beri toparlanamadi..sanal alemdeki popülaritesi ni hizla kaybediyor...sayfada kimse de heves,istek kalmadı...Neyi amaçlıyor?Böyle bir zihniyeti olan sirkete kim ortak olur? [emoji17][emoji17]
Alarko kombi, gerçek uzun, gerçek yatan.[emoji3][emoji3] Vebal altında kaldı. Yazık.
Al demem, sat demem tavsiye etmem
Bir avuç toprak için bunca fırıldak. Sevgili hemde çok sevgili alcar yönetimi hiç yakışmadı. Hiç.
Al demem, sat demem tavsiye etmem
2016 daki ayıplarını!!! düzeltme şansını ısrarla tepiyor şirket. İnsanları üç beş ş.size daha ne kadar peşkeş çekeceksiniz eyyyy alarko şirketler grubu, holdingi. Dünya markası ortaklığınız carrier var toshiba var, dolaşımda sadece 1.575.000 lotunuz var. Lakin iş tuttuğunuz spek adam değil, bu kadar nettttt....AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...