1 yıl hisse oranı yükselmesi mümkün değil bu neyin kaydı eğer patron bu dalavereyi bilmiyor ise yapacağı tek şey ver elindeki hisseleri verin şirkete demesi dir siz yolunuza biz yolumuza diyecek rejonu kesecek yatırım tavsiyesi değildir
Printable View
1 yıl hisse oranı yükselmesi mümkün değil bu neyin kaydı eğer patron bu dalavereyi bilmiyor ise yapacağı tek şey ver elindeki hisseleri verin şirkete demesi dir siz yolunuza biz yolumuza diyecek rejonu kesecek yatırım tavsiyesi değildir
1 yıl hisse oranı yükselmesi mümkün değil bu neyin kaydı eğer patron bu dalavereyi bilmiyor ise yapacağı tek şey ver elindeki hisseleri şirkete al atını demesi dir siz yolunuza biz yolumuza diyecek rejonu kesecek yatırım tavsiyesi değildir
Borsada 1 yıl boyunca hisse oranı yükselemez 11 ay evvelden ne kaydı bu iş kargalar güler eğer patronun bu işten haberi yok ise bahsi geçen hisseleri şirketimizce alınacağını beyan eder hissemi kimseye yem etmem demesidir yatırım tavsiyesi değildir
hedef girişim sermayesi çakal oyuncularıyla hisseyi bilançoyu çakallarına önceden bildirip aldırdı borsaya bildirdikten sonra bu
çakallar alıcılara verip kaçtılar bu günde hisselerini satacağını söylüyor bu hedefin çakalları hedef girişimde yaptıkları oyunları spk fark edip bu çakallara ceza verdi bu çakallar sattıklarını nerden tekrar yerine koyarlar bilinmez hedef girişim def olup gittikten sonra kağıt kendine ozaman gelir eğer patron bu hedef gibi çakallık yapmak isterse hedefin çakallarını işe çağırabilir iyiki cuzi bir miktarla alış yapmışız ben böyle düşünüyorum
Kim alır kim satar bilmem kendi kararlarıdır. Kendi bütçeme göre halka arzdan aldım, 27 den aldım 25 den de aldım. Daha düşer mi bilmem ama düşerse yine bütçem oranında ilave yaparım. Fabrika yerinde duruyor. Üretimi arttırmak için yatırım yapıyor. İhracat oranları iyi. Bana göre al sat kağıdı değil al yat kağıdı. Kısaca bence film başlamadı ve başlayınca ben burada olmak istiyorum. Yazdıklarım hayalim olup yatırım tavsiyesi değildir. Ayrıca borsadan anlamam. Saygılar.
Hayırlı bayramlar.
Satışın yarışı ihracat,
Kapasitesinin %100 ünü kullanan bir şirket,
Çok güzel ilk çeyrek bilanço ve karlılık,
Eylülde kapasite artırımın ilk ayağı idevreye alınacak,
Ocak 2022 de kapasite artırımın ikinci ayağı devreye alınacak.
Yatırım yapan ve büyüyen ve karlı bir şirket.
Bunlara bakınca Hedef'in ne halt ettiği hiç umurumda değil dostlar.
Hepinize keyifli bir bayram dilerim.
bu işin erbabı abilerden rica ederek sormak isterim. günlük vaziyeti bir kenara bırakırsak, şunu diyebilsem uzun vade tutmak isterim. bu kağıt min. 1 sene sonra en kötü %50-60 prim yapar mı? öyle ucuk kaçık hedeflere gerek yok. şu anki değere göre 40 olur mu? bu soru yanlış bir soru olabilir ama önceki benzer senaryoları yaşamış kişiler 1 yıl içinde hissenin ne yaptığını da az çok bilirler.
Bugun birçok kişiden gelen mesajlardan dolayı yazıyorum. Bugun yapılan KAP açıklamasında şahsım adına herhangi bir hisse kaydı veya satışı söz konusu değildir. Zaten halka açılma tarihinden itibaren 6 ay şahsımın satmama taahhüdü 1 yıl da bedelli yapmama taahhüdü vardır. Demiş kendileri
Güzel haber yolla malı kitle garibana sonra satış haberi :) Hızlı öğrendi bunlar cakalligi
qua granit patronunun yanlışı fazla Halka arzı info ya veriyorsun yetmemiş gibi hedef girişime toplu hisse satıyorsun zaten 2 -0 malup başlıyorsun adam şimdi kılıç gibi tutuyor hissenin üzerine samimi olunsaydı tamamını halka arz yöntemi yapsaydın ky özür anlamında bedelsiz özür anlamında ky başını okşamalar çıkıp delikanlı gibi hedef girişim sermayesinin hisselerini isteyip alman lazım yoksa sizi samimi bulamayacağım zaten adamlar rantiye bunlara sende çanak tuttun borsaya haber gelmeden 1 gün önce infa gelene geçene mal çaktı spk uyuyor yatırım tavsiyesi değildir
Şu twitle mal kitlediler.https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...d765d96b26.jpg
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İNFO 5 milyon hisseyi takasına geçirdi.
hedef girişim ve hedef portfoy belki trade olarak bir kısmını kullanabilir ama tamamen çıkmak için yeni hatların açılmasını bekleyeceklerdir.
Aydın ilinin nisan ihracat verileri ilk çeyrege göre iyi. Ben mayıs haziran içinde olumluyum. Dolar ın değerlenmeside şirkete pozitif yansıyor. abartmasak tüm girdiler tl olarak
buraları zamanla cok değerlenecek.
2022 de hayat bir başka olacak
çalışır mı ki..
https://i.resm.im/iaFJbK0.JPG
An itibariyle Kap bildirimi geldi. Hedef Portföy elindeki hisselerin tamamını bugün itibariyle satmış bulunuyor. Bundan sonra hissede satış baskısı bitmiştir.
Hayırlı olsun.
Hızlı koşan atın boku seyrek düşer.
Yarın genel kurul var ,
Yoklama alıyorum herkes burda mı?
İçen arkadaş burdamısın,
Malum takımlı arkadaş sen?
Avukat arkadaş ya sen?
Sansar arkadaş sen nerdesin?
Bi sigaraya çıktık neler olmuş. A1 işin içine girmiş , sigara molasında borsa da nasıl kazanılır tavsiyesi veriyordum oysaki. Sonra 2 ye bölünmüş bedelsizin bize bedeli ne olacak merak konusu olmuş ? Esaretin bedeli mi acaba ? Şöyle civcivli bi günde kimse yazmaz konuşmaz olmuş . Yol uzun da şerit TEk ... zorlu ... engebeli ...
Şirketimiz merkezinde yapılan 25.06.2021 tarihli Yönetim Kurulu toplantısında;
10.06.2021 tarihli 2020 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısında 120.000.000 TL'nin pay biçiminde dağıtılmasına ilişkin alınan karar doğrultusunda;
- Mevcut 120.000.000 TL olan çıkarılmış sermayemizin 525.000.000 TL'lik kayıtlı sermaye tavanı içerisinde kalmak koşuluyla tamamı 2020 yılı dönem karından karşılanmak üzere toplam 120.000.000 TL artırılarak 240.000.000 TL'ye yükseltilmesine,
- Şirketimiz çıkarılmış sermayesinin %100,00 oranında bedelsiz olarak artırılması kapsamında ihraç edilecek 120.000.000 TL nominal değerli payların 21.000.000 TL nominal değerli kısmının A grubu nama, 99.000.000 TL nominal değerli kısmının B grubu nama pay olarak verilmesine,
- Söz konusu sermaye artırımı nedeniyle oluşacak payların mevcut pay sahiplerine şirketimiz sermayesine iştirakleri oranında bedelsiz olarak kayden dağıtılmasına,
- İhraç belgesinin onaylanması için başta Sermaye Piyasası Kurulu olmak üzere bedelsiz sermaye artırımına ilişkin gerekli diğer işlemler için ilgili kurumlara başvuruda bulunulmasına
oy birliği ile karar verilmiştir.
sağlam güçlü şirket 166 ülkeye ihracat yapıyor
karlılık oranı çok iyi ilerleyen yıllarda adından söz ettirecek
şirket yatırımcısı bilgi almak için aradım ihale kap atıyormusunuz
diye hayır bizler ihale almıyoruz bayilerimiz alıyor dedi üzüldüm28:
ihale kap,ı atılsaydı tüm portföyümü QUA yana kullanacaktım
sağlık olsun hedefimiz belli 47-50 yatırım tavsiyesi algılamayın..
Şirketimiz Yönetim Kurulu'nun 28.07.2021 tarihinde yapmış olduğu toplantı sonucunda, yurt dışı pazarlama ve iş geliştirme faaliyetlerinin desteklenmesi, yurt dışındaki önemli pazarlarda ofisler kurarak tüm kanallardaki satış faaliyetlerini daha etkin yönetebilmek ve Qua Granite markasın güçlendirmek amacıyla 1.000.000,00 TL ödenmiş sermayeli Tile Space Yapı Ürünleri Ticaret A.Ş. ünvanlı yeni kurulan tüzel kişi şirketin %10 hissesine 100.000,00 TL karşılığında iştirak etme kararı almıştır. Tile Space firması, Qua Granit'in geleceğe yönelik stratejik hedefleri doğrultusunda, öncelikli olarak Amerika Birleşik Devletleri, İtalya ve İngiltere'de ofisler açmayı planlamaktadır. Bu ofislerin sayısının kademeli olarak arttırılması, gümrük vergisi avantajlarından faydalanılarak, yerel pazarlarda daha etkin pazarlama faaliyetlerinde bulunulması hedeflenmektedir. Qua Granit markasının yurt dışında kurulu ofisler aracılığı ile Yapı Market Alanına ilave olarak diğer modern kanallardaki etkinliğinin arttırılması, operasyonel verimliliğin maksimize edilmesi ve bu şekilde karlılığın yükseltilmesi amaçlanmaktadır.
Tile Space Yapı Ürün. Tic. A.Ş. 28 Temmuz 2021 tarihinde Söke Ticaret Sicil Müdürlüğü tarafından tescil edilerek kurulmuştur.
Kamuoyunun ve paydaşlarımızın bilgilerine sunulur.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
finansal tablolar için tarih belli mi acaba ?
Quagr teknik görünümü..
Haftalik TL yükselen trend desteği 12.8x ve önemli fibo seviyeleri..
13.88 önemli direnci.Üzerinde alımların hizlanacagini düşünüyorum..
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...fe66ff4d68.jpg
Kişisel görüsümdür.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.Alan da satan da kendi bilir..
Bilanço geldi. Geçen yıl aynı döneme göre %130 kâr var. Bugünkü hareketten belliydi güzel bir bilanço. HBK 0.98 olmuş. Yatırımlarla beraber hbk artışı daha da artacak. Maşallah diyelim.
HİSSE DEĞERLENDİRMESİ-İnfo Yatırım, Qua Granite için 17,45 TL hedef fiyat ile "AL" tavsiyesini korudu
İnfo Yatırım, Qua Granite için 17,45 TL hedef fiyat ile "AL"* tavsiyesini korudu.İnfo Yatırım, konu ile ilgili raporunda şu değerlendirme yapıldı:" Qua Granite için 17,45 TL hedef fiyat ile "AL" tavsiyesini koruduQua Granite, 2021 ikinci çeyreğinde 287 milyon TL net satış açıkladı.Açıklanan net satış tutarı, 2021 yılı 1. çeyreğine göre %41 artış* gösterirken, 6* aylık rakamlara bakıldığında ise satışlar yıldan yıla %56 arttı. Şirket bu çeyrekte 94 milyon TL FAVÖK açıkladı. Açıklanan FAVÖK 2021* yılı* 1. çeyreğine göre %62 artış gösterdi. Yılın ilk yarısında FAVÖK %87 yükseliş kaydetti. İlk çeyrekte %28,5 olan FAVÖK marjı bu çeyrekte %32,6’ya yükseldi.Net kar 2021 yılı ikinci çeyreğinde 91,2 milyon TL olarak açıklandı. Açıklanan net kar geçen çeyreğin %104, 2020 yılının birinci yarı* yılına göre ise %192* oranında artış gösterdi. Yatırımlar büyümeye devam ediyor2020 yılının 1. Yarıyılında 5 milyon m2 üretim miktarı ile üretim* yapan şirket* 2021 yılı birinci yarıyılında üretimini %13,4 artırarak 5,66 milyon m2* ‘ye,kapasite kullanım oranı ise %91’den %103’e* yükseldi. Kapasitesini 11 milyon m2 ’den 22 milyon m2 artışla 33,5* milyon m2 ’ye çıkarmak için yatırımlarına devam eden Qua, hedeflediği* ihracat pazarları için de gerek satış Operasyon gerekse de lojistik* anlamda yatırımlarına devam etmektedir.* Kapasite artırım* yatırımlarına halka arzdan elde edilen kaynağın katkısıyla 1Ç21’de 254* milyon TL olan netboç bu çeyrekte 107 milyon TL’ye geriledi. QUAGR İçin 17,45 TL olan AL hedef fiyatımızı korumaya devam ediyoruz Üretiminin yaklaşık üçte birini ihraç eden Qua Granite’nin satış* gelirlerinin* yarıdan fazlası yabancı para cinsinden olması döviz* oynaklığında şirketi pozitif yönde etkilemektedir. Buna karşılık* girdilerinin çoğunun TL bazlı olması şirketi TL değer kaybı durumunda* avantajlı konuma sokmaktadır. Şirketin yatırımlarının devam etmesi ve* büyüme stratejesi ile bed* lsiz sermaye artırımından sonra düzeltilmiş* pay fiyatı baz alınarak 17,45 TL’lik hedef fiyatımızı koruyoruz."Analizin tamamı için:https://infoyatirim.com/wp-content/u...rce=KREA-EMAIL *******
Şirket bugün kap'a bildiri yayinladi.
Özetle;
Halka arzdan gelen gelirlerden 88 milyon kapasite arttırımında kullanılmış.
60 milyon TL şu an bankada faizde yatıyor.
Şirket piyasanın hissenin gerçek değerini yansıtmadığını düşünerek 55 milyon tlik geri alım yapacagini açıkladı.
31.08.2021 tarihinde 13.10-13.22 TL fiyat aralığından (ortalama 13.131 TL) 691113 adet pay geri alınmıştır. Geri alınan payların şirket sermayesine oranı 0.2880.
01.09.2021 tarihinde 12.9 TL fiyattan 329.733 adet pay geri alınmıştır. Geri alınan payların şirket sermayesine oranı 0.137.
Dün ve bugün toplamda 1.020.846 adet alınmış.
#QUAGR