https://i.hizliresim.com/7ap4t7z.jpeg
Niçin CHP kendi hedeflediği her şeyi AKP'nin gerçekleştirmiş olmasından tedirgindir?
Ismet Ozel
Parayla aşı yapmıyorlar. Parayla aşı yapmadıklarını herkeş biliyor.Alıntı:
AA Canlı
@AACanli
· 50d
Erdoğan: "Bugün Avrupa'nın en gelişmiş ülkeleri dahi şu aşılar var ya aşılar, bu aşıları ücretle yapıyorlar. 50 sterlin, 100 avro. Bu şekilde para alarak yapıyorlar."
https://www.pusulahaber.com.tr/kurak...i-1446122h.htm
Mahşerin ilk atlısı pandemi idi. Mahşerin ikinci atlısı kıtlık.Alıntı:
Kuraklık nedeniyle barajlara gelen su miktarı yılın ilk 5 ayında yüzde 50 azaldı
Kuraklık nedeniyle Türkiye'nin ana havza barajlarına gelen su miktarı, yılın ilk 5 ayında uzun yıllar ortalamasının yüzde 50 altında gerçekleşti.
İlki de laboratuvar üretimi, ikincisi de. İklim kontrolünü 20 senedir yapabiliyorlar. Hatta belki de 30.
İkisi aynı anda olursa kötü. İnsaf ediniz efendim, bari pandemiyi bitirseydiniz.
Buğday ithal edilemediğinde makarna,bisküvi ve un fabrikalarının ve çalışanlarının sıkıntıya gireceğini yazmıştım. Su miktarının azalmasının sakıncalarını da hoca yazmış:
Şaka gibi gelebilir,Türkiye'de de iklim kontrolü ile uğraşanlar var. Mesela son yağışlarda, İstanbul'un barajlarını dolduran yağışlar, bizim çakallar epey hırhızlık yaptılar.Alıntı:
Prof. Dr. Ali Ihsan Goker
@aihsan_goker
Kuraklık nedeniyle barajlara gelen su miktarı yılın ilk 5 ayında yüzde 50 azalmış. Kuraklıktan dolayı haziranda doğalgazdan elde edilen elektrik payı %40'a çıkmış. Bu önümüzdeki aylarda daha da artacak. Yani elektriğe de yeni bir zam yolda.
Bulutları çalıyorlar...
Daha önceki sene ise, Mısır'a yakın, Akdeniz üzerindeki bulut kümelerini çalıp, Ege üzerinde yağış yaptırmışlardı.
Vaziyet
@vaziyetcomtr
· 8s
Karadağ, Çin'den 1 milyar dolar borç alınarak başlanan otoban projesi nedeniyle zorda. 2014 tarihli anlaşmada borç ödenmezse Çin'e toprak talep etme hakkı tanınıyor. Yeni hükümet AB'den kredi istedi.
Değerli Hocam, çözemediysen istifa edecen...Alıntı:
Şenol Güneş: Ben ve oyuncularım neden kötü oynadığımızı çözemedik.
Hidronefroz nedir? Neden olur?Alıntı:
Empat Biri ✪
@empatbiri
·
1 Tem
Bol bol su için
Tvlerde, sosyal medyada ''bol bol su için'' diyen tonla doktor, diyetisyen, yaşam koçu, acayip insanlar.
''Bol bol su'' ne kar sudur? Tvde konuşan insanın 100 kere düşünüp, 1 kere konuşması gerekir.
Bu dünya ve insanlar sahipsiz değil.
Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste...
Susadığınız zaman su için abi.
https://www.sondakikaturk.com.tr/pol...medium=twitter
Almanya ve İngiltere ittifaka gidecekler. Yanlarına Rusya gelecek ve yeni kolonyal düzenin hegemonu ortaya çıkacak.Alıntı:
Almanya Başbakanı Merkel’den İngiltere’ye "veda" ziyareti
Almanya Başbakanı Angela Merkel, görev süresi dolmadan önce İngiltere’ye gerçekleştirdiği son ziyaretinde İngiltere Başbakanı Boris Johnson ile bir araya geldi. İki lider, görüşmenin ardından gerçekleştirdiği basın toplantısında, Almanya ve İngiltere arasındaki ilişkileri genişletmek alınan yeni kararları duyurdu.
En zoru Brexit'di. Şuan ise Rusya ve İngiltere'nin yan yana gelmesi çok zor görünüyor. İnanın Brexit'den zor değil.
Almanya- İngiltere ilişkilerinin gelişmesinde Merkel'in çok katkısı oldu. Theresa May'in de katkıları var. Brexit'den çıkışta Kraliçe'nin oynadığı rol unutulmamalı.
Adım adım hedefe gidecekler.
24 TV
@yirmidorttv
·
1d
CİNAYETİ KÖPEK ORTAYA ÇIKARDI
Sakarya'nın Sapanca ilçesi korkunç bir cinayete sahne oldu. 2 ceset, 13 parçaya ayrılmış halde bulundu. Cinayeti ortaya çıkaransa bir köpek oldu.
https://i.hizliresim.com/5vz9gvl.jpgAlıntı:
Terör Gerçekleri Türkiye Bayrağı Azerbaycan Bayrağı
@teroretavizyok_
PKK TERÖR ÖRGÜTÜNÜN KLASİK ÖRGÜT İÇİ İNFAZLARINDAN BİRİ:
Siirt'in Eruh ilçesinde yaşayan Betül Yıldız, propagandalara ve sözde özgürlük vaatlerine kanarak, 2016'da henüz 13 yaşındayken okulunu bırakıp PKK'ya katıldı.. +
Alıntı:
"Çırav Avesta" kod adı veren Betül, silah ve canlı bomba eğitimi verilerek Diyarbakır kırsalına gönderildi. Yeraltındaki rutubetli sığınaklarda her gün ölüm korkusu yaşayan teröristlerin durumuna tanıklık edince yaşadıkları karşısında şaşkına döndü.. +
Alıntı:
Kendisine anlatılanlarla dağdaki ağır yaşam şartlarının birbiriyle uyuşmadığını görünce de yol yakınken bir an önce geri dönmek istedi. Bunu da sözde bölge sorumlusu teröriste iletti. "Yoğunlaşma" adını verdikleri ideolojik eğitim de işe yaramadı.. +
Alıntı:
Büyük umutlarla yeniden ailesine kavuşma hayalleri kuran Betül, 27 Haziran 2016 gecesi, 4 kadınla birlikte aynı sığınakta uykuya daldı. Gece yarısı diğer kadın teröristler sığınaktan çıktı. İçeriye de pimi çekilmiş saldırı tipi el bombası atıldı.. +
.............................................Alıntı:
Çocuk bedeni parçalanan Betül'ün bu şekilde ölümünü Pkk terör örgütü 5 yıl boyunca sır gibi sakladı. 5 yıl sonra da "talihsiz bir kaza sonucu şehit oldu" denilerek olay örtbas etmeye çalıştı.. Pkk terör örgütü "örgüt içi infazları" hep bu şekilde açıklıyor..
Pekin kredisi olmasa ayakta duramaz. Geçen gün yazmıştım, dansöz gibi oynayacak. Pekin'den bir zılgıt yemiş sanki.Alıntı:
Pakistan Başbakanı İmran Han:
-”Çin'in tek partili modeli, batılı seçim demokrasilerinden daha iyi.”
-”Çin hükümetinin Uygur politikasını destekliyorum.”
-”Pekin ile güvene dayalı bir ilişkimiz var, bu yüzden onların söylediklerine inanıyoruz.”
Celal Şengör bonkör davranmış. Orijinal %7 Orta Asyalı nereden bulacaksınız? Rum yanlış anlaşılır, Romalı'yız.Alıntı:
Yusuf Alabarda
@yusufalabarda
·
39sn
Celal Sengör : "Anadolu'nun sadece %7si orijinal Orta Asyalı Türk, aslında hepimiz Rum Müslümanız" demiş ne Orta Asyali , ne Türk, ne Rum, ne Ortodoks olan zat.
Evet, Celal Şengör bildiğim kadarıyla Sabetaycı bir aileye mensup.
Yahudi-Rum kavgasını bilmeyen tarihi ve gerçeği bilemez.
Celal Şengör bunu iyi biliyor.
Yahudi menşeli olması doğru ve gerçeği söylemesine engel değil.
Bu işin içinde başka bir iş var. Bu haberi bu başlığa ekleyeli bir hafta falan oldu.Alıntı:
ANADOLU AJANSI
@anadoluajansi
❝Lütfen Tanrım, bu doğru olmasın❞
Kanada'nın Brantford kentindeki Mohawk Yatılı Kilise Okulunda, ölen çocukların cesetlerinin krematoryumda yakıldığı iddiasına ilişkin Regina Katolik Kilisesi Başpiskoposu konuştu http://v.aa.com.tr/2292102
Epstein denilen pedofilin haberleri de vardı. McAfee'nin intiharı, Epstein'in arkadaşı olması. McAfee, Satoshi'nin kimliğini açıklayacaktı. Pedofil olmakla suçlandı.
Toplu mezarlar sebebiyle, Kanada'da Kraliçe Victoria ve Kraliçe Elizabeth'in heykelini yıktılar.
Bence pedofili hikayesi bir perde, bir şeyi gizliyor. Pedofili korkunç bir şey, demek ki gizlenen çok daha korkunç.
Bunlar bağlı haberler. Bunlarla bağlı yeni bir haber daha vardı bugün:
https://www.bbc.com/turkce/haberler-dunya-57674987
https://i.hizliresim.com/dlytqx6.jpgAlıntı:
Diana: Prens William ve Prens Harry, Londra'da annelerinin heykelinin açılışını yaptı
Diana'nin sağında bir kız çocuğu var. O kızın arkasında sanki gizlenen bir kız daha var. Acaba Diana'nın bir de kızı mı vardı?
Aynı gün Diana'nın heykeli dikilirken, Kraliçe Elizabeth'in heykeli yıkıldı.
https://youtu.be/Sk2yoOY8CTU
Sex sadece yatak odasında mı yapılır? Seks diye yazmak da çok basit kaçıyor. Incil'deki kutsal kase kısası gibi. Tatlı tatlı muhabbet ettiler, kavga ettiler, sinirlendiler, barıştılar, sevgilerini sundular. 5 dakikada ne kadar duygu varsa hepsini hissettirdiler.
Belki de bana öyle geldi. Kimbilir abi.
https://i.hizliresim.com/4bqemg4.jpeg
Alıntı:
Özhan Öztürk
@0zhan0zturk
Bu sevgi ve özlem dolu bakışın sahibini tanıyalım Hafifçe gülümseyen yüz Finlandiya 1919 ve 1932 arasında alkollü içecek kullanımını yasaklamış ancak uzun süren tartışmalardan sonra yasağın yürürlükten kaldırılmasına karar verilmişti.
..............................Alıntı:
5 Nisan 1932'de kaldırılma resmen yürürlüğe girdiğinde tüm gece kuyrukta bekleyen demirci Pirttimäki Alko mağazasından satın aldığı bir şişe votkaya bakarken fotoğraflanmıştı.
Twitter ışte. Herkeş birbirinden kopya çekiyor.Alıntı:
Ertan Özyiğit
@ErtanOzyigit
Bu haftanın fıkrası,
Tilkiye sormuşlar
-Seni tavuk çiftliğine müdür yapalım ne kadar maaş istersin? Tilki
-Para, pul istemem "BEN DAVA ADAMIYIM" demiş.
https://i.hizliresim.com/70ch57r.jpg
Alıntı:
Hellin the Kedi Anası 128M Gökkuşağı bayrağı
@SensinPembe
·
19s
hayır utanmıyoruz hakan... hatta kalın bacaklarımızdan, sarkan göbeğimizden de utanmıyoruz... peki sen kadınların gtüne bakmaya utanmıyor musun?
Alıntı:
AYzaBellA Dua'dır...
@Jung20230923
@SensinPembe
adlı kişiye yanıt olarak
Bu sene mayo giyineyim diye düşünmüştüm , ama bikiniye devammmmm
Alıntı:
Burcu
@brcdemr1
·
7s
@SensinPembe
adlı kişiye yanıt olarak
Hakan karnimda hamilelik catlagim var ve suan bikinimle bu tiwitin okuyup ay "g*tüm" dedim
Alıntı:
pesto
@bs4lmn
·
5s
@SensinPembe
ve
@senakupis
adlı kullanıcılara yanıt olarak
erkekler onlara güzellik borcumuz oldugunu mu saniyo
Alıntı:
Dicle Konuralp
@dcleknrlp
·
14s
@SensinPembe
adlı kişiye yanıt olarak
Ya niye utanayım abi haşema mı giyem ne giyem çatlağım var selülitim var diye. Denize gircem ben çok temiz duygularım var benim. İyi bir yüzücü olarak kıyafetle yüzmenin çok zor olduğunu söylemek isterim. Bir dene istersen.
Alıntı:
Athena the Scientist
@mysia_luvi
·
2s
@SensinPembe
adlı kişiye yanıt olarak
Bunlar da kendini ne sanıyorsa... Bu aşağılık kompleksi Türklerde çok böyle. Birçok yabancı insanllla tanıştım, ortamda bulundum, kadın erkek hiç umurlarinda olmadan ay oram mi çıkmış, ya kilo mu almışım, ay göbeğim portlemis.. hiç umurlarinda değil valla istediğini giyiyorlar.
Alıntı:
Nazan_MomZillaGökkuşağıOğlanFare suratTavşan suratıKedi suratıGökkuşağı
@zincarla2
·
18s
@SensinPembe
adlı kişiye yanıt olarak
Ay hiç utanmıyorum, hatta daha geçenlerde girdim bikinimle, çogzel oldu
Alıntı:
Funda
@fundabezos
·
6s
@SensinPembe
adlı kişiye yanıt olarak
Bir insan için en kötü şey nedir biliyor musunuz, estetik olarak çok güzel olduğun halde insanların seni gördüklerinde yüzlerinin buruşup, mide bulantısıyla kafalarını çevirmesi. İşte Hakan buna canlı örnek
Alıntı:
Twit Hanım
@Dilantweet80
@SensinPembe
ve
@kayikgolge
adlı kullanıcılara yanıt olarak
Hakan.. Gteki çatlaklardan sızmaya çalışma, ay çok reddedilmiş buuu
Alıntı:
Deniz Sultan
@DenizKiiiizi
·
6s
@SensinPembe
adlı kişiye yanıt olarak
Epey bir kilo almışım ve hiç utanmadan 2 beden büyük olan yeni bikinimi aldım, ohhh canıma değsin
Alıntı:
MG Bahçeli ev
@Seza_Neva
·
6s
@SensinPembe
adlı kişiye yanıt olarak
Utanmıyorum. Hakan ve türevlerine hiç çatlağım yok gibi bir vaadde bulunmadığım gibi, olmayacak sözünü de vermedim. Canım vücudum iyi ki var ve olduğu gibi. Milletin gözüne hitap etme görevi yok, tek görevi beni hayatta tutmak.
Hashtag yaz Hakan, insta gtüm var pozlarıyla dolu.
Alıntı:
Nezihe
@dilruba2010
·
2d
@SensinPembe
adlı kişiye yanıt olarak
@hakangulerer
sen kadınları dikizleyip yorum yapmaktan utanmıyorsun ama biz çoğunluğu hamilelikten olan çatlaklarımızdan utanalım öyle mi?!? Anandan da utanıyorsundur sen?!!!
Alıntı:
rüfeyda
@rfyydaaa
·
5s
@SensinPembe
adlı kişiye yanıt olarak
Kadınlar erkeklerin sikinin keyfine göre giyinmez. Kamu spotu bitti
Alıntı:
Işık Taşıyan's GriSerin
@griserin_music
·
6s
@SensinPembe
adlı kişiye yanıt olarak
bu zatın "kaldıramadığına" eminim ama kanıtlayamam.
ama eminim.
Adem Taşkaya
@Adem__Taskaya
·
1d
Uzakdoğu ülkeleri üzerinden yapılan Coin dolandırıcılıkları ve kara para transferleri için ABD ve İngiltere harekete geçti. BAE, Rusya, Ukrayna'da 122 kişi hakkında işlem başlatıldı. Bunların 13 tanesi Türk Vatandaşı...
https://i.hizliresim.com/h366i7p.jpg
Ciddi olmazsan, ülkenin yarısını işgal ederler...Alıntı:
TGRT HABER
@tgrthabertv
·
9d
Ukrayna ordusunda kriz! Kadın askerlerin topuklu giymesine tepki yağdı.
Alıntı:
AA Canlı
@AACanli
· 50d
Erdoğan: "Bugün Avrupa'nın en gelişmiş ülkeleri dahi şu aşılar var ya aşılar, bu aşıları ücretle yapıyorlar. 50 sterlin, 100 avro. Bu şekilde para alarak yapıyorlar."
Tayyip Ağam ne demek istiyor acaba? Anlamasak da bir şey demek istiyor. Aşıları oldum.Alıntı:
Parayla aşı yapmıyorlar. Parayla aşı yapmadıklarını herkeş biliyor.
Son düzenleme : ayvagobeknuri; Dün saat: 17:22.
Acaba ''olmayın'' mı demek istiyor?
https://www.indyturk.com/node/382566...eri%C5%9Femedi
Alıntı:
Türkiye'nin 500 büyük şirketinin net satış geliri Walmart'ın yarısına erişemedi.
Alıntı:
Fortune 500 Türkiye 2020 listesinde yer alan Türkiye'nin 500 büyük şirketinin net satış geliri ise ABD'li perakende devi Walmart'ın yüzde 49.5'ine erişebildi
ErDal DaL
@elmakurdu_xx
·
19s
Türkiye şuan 2' ye ayrılmış durumda;
1- Aşı olup kendine ne olacağını bekleyenler,
2- Aşı olmayıp aşı olanlara ne olacağını bekleyenler.
"Turkovac TokenÇıktı"
Alıntı:
Doç. Dr. Kaan Yılancıoğlu
@drkaanyl
Delta #coronavirus varyantı neden önemli?
Daha bulaşıcı olan İngiliz varyantından %60 daha bulaşıcı
Tek doz #biontech %33, çift dozsa %88 koruyor, bu durum İngiliz varyantında %66, %93 olarak bulunmuştu
Tek doz #pfizer halen %75, çift dozsa %95 hastane yatışından koruyor
Alıntı:
Peki bu bilgiler ışığında durumumuz nedir?
Aslında önemli bir eşikteyiz, ilk varyant olan Alfa'ya nazaran Delta önemli ölçüde bir dönüm noktası, artık aşılar, özellikle mRNA bulaşmayı eskisi kadar önlemiyor. Bu durum salgının bitişini geciktirecek.
Alıntı:
Başta aşılamada başarılı olan İsrail önlemleri geri getirmeye başladı. Avrupa aynı şekilde önlemleri arttırıyor. Delta varyantı maalesef İngiltere ve İskoçya'da yapılan çalışmaya göre hastane yatışları Alfa'ya göre neredeyse 2 kat artmış durumda, özellikle aşılanmamış kişilerde
Alıntı:
Bir diğer önemli etken Delta özellikle aşılanmamış gençler ve çocuklar arasında daha fazla görülüyor, aşılanmamış kişiler risk altında. #coronavirus ve iyileşme sonrasında #longcovid oldukça fazla insanın sağlığını etkilemeye aday. Bu sebeple hastalanmamak önemli
Alıntı:
Bundan sonrası için tedbirli olmakta fayda var. Özellikle 1 Temmuz açılma ile birlikte rehavet başlayacak, rehavet salgının en büyük düşmanı.
1- Açık havada toplanın
2- Maske, mesafe, hijyen devam
3- Kapalı alanda mutlaka n95 maske
4- Gereksiz kalabalıktan kaçının
Harvard'da bu alanda çalışan bilim adamı bu abi.Alıntı:
3-6 ay içerisinde daha farklı ve can sıkıcı bir varyant ile karşılaşmamız yüksek bir ihtimal, Delta sonrasında ortaya çıkacak ilk varyanta karşı aşı etkinlikleri maalesef daha da düşecek, yakın gelecekte 3. doz aşılama gündeme gelebilir. Yasaklar geri gelebilir...
Sağlıklı kalın.
Konunun uzmanı olmayan, gizemli tweetler atan, takipçi arttırmak hedefindekileri dinleyecek halimiz yok.
Demek ki; önümüzdeki kış, hem pandemi hem de kıtlıkla karşı karşıya olacağız.
Biz uyurken Sedat Ağam ortalığı bombardıman etmiş be ya...Hepsini okuyunuz.Alıntı:
Sedat Peker
@sedat_peker
·
1 sa
1-süslü sülüman, doncu sülüman; ben dünyanın en kötü insanıyım demişsin ya, evet gerçekten öylesin. Senin gerçek yüzünü insanlara tam olarak gösterdiğimde, o zaman dünyanın en büyük şeytanı olduğunu herkes görecek.
·
2- Kıymetli dostlarım, Esenyurt merkez olmak üzere Bahçeşehir, Hadımköy, Kıraç bölgeleri başta olmak üzere birçok bölgede çalışma yapan yüksel özyurt ve orhan özyurt isimli doncu sülünün kasası olan gizli ortaklarıyla bugün sizleri tanıştıracağım.
·
3-Bu kardeşler aynı zamanda Esenyurt Üniversitesi’nin sahipleridir. orhan özyurt bu üniversitenin mütevelli heyeti başkanıdır. Bu kardeşler sahibi oldukları Özyurt A.Ş.’yi konkordato ilan ettirerek,Karun kadar zengin oldukları halde, alacaklıların paralarının üstüne çökmüşlerdir
·
4- süslü sülünün gizli ortağı ve kasası olan bu şahısların bazı mülkleri şunlardır: Bahçeşehir’deki İstinye Üniversite Hastanesinin mülk sahipleridirler, Esenyurt City Center AVM’nin sahipleridirler, avm haricinde aynı yapıda da 400 tane rezidans daireleri vardır.
Alıntı:
5-Ayrıca devletin arazisine iki tane 10 katlı bina yapıp, bir tanesini belediyeye bir tanesini kaymakamlığa kira yoluyla vermişlerdir (bunu sihirbaz bile beceremez). Ayrıca Alkent 2000 villaları, Toskana villaları, Pelikan villalarındaki, Tulipa villalarındaki …
·
1 sa
6- … birçok taşınan mülkün de sahibidirler. Mal varlıkları 1000 tane bile tweete sığmayacağı için burada kesiyorum (ancak yasal soygun yapıp konkordato ilan ettikleri için Özyurt A.Ş.’ nin içini boşalttıkları için hiçbir alacaklıya da borçlarını ödemiyorlar.)
·
1 sa
7-süslü sülümanın ortağı olan bu şahıslar Esenyurt, Bahçeşehir, Hadımköy, Kıraç başta olmak üzere başkaca birçok yerin yol bakım çalışmalarını, asfalt çalışmalarını ve birçok şeyini yapıyorlar.
·
8- Formula 1 pistinin ve o güzergahtaki tüm yolların ihalelerini de süslü sülü üzerinden alıp ne kadar astronomik paralar kazandıkları da ortadadır. Kıymetli dostlarım, bu iki kardeş Esenyurt eski belediye başkanı Necmi Kadıoğlu’na kadın tuzağı kurarak görevden aldırttılar.
Alıntı:
9-Necmi Kadıoğlu istifa etti, yerine meclis üyesi ali murat alatepe ismindeki belediye meclis üyesi geldi (bu kişiyle ilgili de ilerleyen zamanlarda bazı paylaşımlar yapacağız. Rüşvet paralarıyla açtığı devasa özel hastaneler ve başka zenginliklerle ilgili.)
·
1 sa
10-Bu operasyon doncu süleymanın Ak Partiyi yavaş yavaş ele geçirip Sayın Cumhurbaşkanına sadık olan kişileri diskalifiye etmenin ilk projesiydi. Necmi başkana gönderilen kızlar bilin bakalım hangi üniversitede okuyorlardır?
·
1 sa
11-Tabi ki yüksel ve orhan isimli kardeşlerin sahip olduğu Esenyurt Üniversitesi’nde okuyorlardır. Yapılan gizli çekim bir anda elden ele dolaştırılarak Necmi Kadıoğlu görevinden ayrıldı.
·
1 sa
12-Necmi Kadıoğlu bile kendisine kurulan tezgahı, süslü sülüman ve bu iki kardeşin ona yaptığını bu paylaşımlardan öğrenecek (süslü sülüman hala Necmi Kadıoğlu’yla arkadaşlık yapıyor).
Alıntı:
13-Ben size dedim ya,gerçek bir şeytan.süslü sülüman bu iki kardeşin annelerinin cenazesine bizzat katıldı,ancak doncu sülüman bu kardeşlerin gizli ortağı olduğu son bir senedir konuşulmaya başlayınca babalarının cenazesine gitmeyip akrabalarını ve bir de kendi çiçeğini yolladı
·
1 sa
14-Bu kardeşler İstanbul Araklılılar derneğinin başkanlığını da yaparak süslü sülümanın siyasi çalışmalarına da oradan destek veriyorlar. süslü sülü şimdi de bu kardeşleri kullanarak devleti ve milleti soyduğunuz paraların sana nasıl ulaştırıldığını anlatacağım.
·
1 sa
15-Bizim süslü sülünün danışmanlarından erdem sürmen var. Eşi de yapılan evlilikten sonra Trabzon Ak Parti il başkanlığı kadın kolları başkanı oldu (yani Ak Partiyi ele geçirme operasyonuna devam ediyorlar)
·
1 sa
16-Bu iki kardeş paraları 34 RHN 07 plakalı beyaz Range Rover ve yine 34 RHN plakalı siyah Mercedes ile taşıyorlar. Paraları ya bu danışman ya da süslü sülünün oğlu teslim alıyor.
Alıntı:
17-süslü sülü, 2016 senesi aralık ayında Esenyurt’ta toplu açılış töreni yapılırken sen o zaman çalışma bakanıydın. Sayın Cumhurbaşkanı konuşma yaparken orhan özyurt sana Patron nerelerdesin şirkete neden gelmiyorsun? dediğinde elini ağzına getirerek sus işareti yapmıştın.
·
1 sa
18-Hatırlıyor musun süslü sülü? Hatırlarsın tabi, çünkü o toplu açılışta 111 tane eserin açılışı birden yapılmıştı. O 111 eserin en az yarısını senin de gizli ortağı olduğun bu iki kardeşin firmaları yapmıştı.
·
1 sa
19-Esenyurt Belediyesi el değiştirene kadar o ilçedeki hemen hemen bütün gökdelenleri senin ortağın olan bu iki kardeş yaptı (usulsüz imar değişiklikleri sayesinde). Yani yine milletin hakkını çaldınız.
·
1 sa
20-Ayrıca belediye el değiştirene kadar ilçenin hemen hemen bütün ihalelerini senin gizli ortağın olan bu iki kardeş aldı. Çaldınız, çaldınız yine çaldınız ama doymadınız. Gizli ortağın olan yüksel özyurtun oğlunun Çırağan Sarayındaki düğününde nikah şahitliğini sen yaptın.
.......................Alıntı:
21-Necmi Kadıoğlu da nikahı kıyan başkandı. Sen nasıl bir şeytansın ya? Adamı kadın tezgahı ile görevden attırdın hala daha adamla dostluğuna devam ediyorsun. Necmi Kadıoğlu denen kişi Sayın Cumhurbaşkanına en sadık olan dostlarından biridir.
22-Sayın Cumhurbaşkanına karşı 20 sene önce İstanbul organize şubede yapılan operasyonda işkence görmesine rağmen aleyhine ifade vermeyen kişiydi (onu da fuhuş tezgahıyla hallettin).
23-süslü sülü, vallahi cezaevine gireceksin. Bu gizli ortaklarının ve tüm gizli kasalarının üzerine olan mallara da devlet el koyacak. Bu sayede devletimiz de zengin olacak. Kıymetli kardeşlerim şimdi en iğrenç bölüme geldik.
24-Bu iki kardeş var ya yüksel özyurt, orhan özyurt, süslü sülümanın ortakları... Fakir olan kızlara burs verip kendi üniversitelerinde okutuyorlar. Hem kendileri hem de yakın çevrelerine de bu kızlardan sevgili ayarlıyorlar.
25-Sakın beni yalanlamaya kalkmayın,kızların isimleri, onlara aldığınız arabalar, arabaların plakaları ve uzun süreler sevgili olduklarınıza aldığınız evlerin adresleri;hepsi kayıtlı.O kızların hepsi bence iyi insanlar.Sizler gibi ********lerin eline düşmüşler maalesef yokluktan
26-süslü sülü dindar nesil yetiştirecektik, ortaya uyuşturucu bağımlısı kokocu kesim çıktı. Mücahitler önce mütahit sonra da sahibi olduğu üniversitelerden kendilerine ve yakın çevrelerine kız ayarlayan namussuz ******** birer ******** oldular.
27-Ulan evliyalar diyarı olan ülkemizi Dallas’a çevirdiniz. 40 yaşından küçük kardeşlerim, biliyorum bu tip insanları gördükçe dine karşı inancınız zayıflıyor. Ancak şunu biliniz, bunların namussuzlukları dinimizin kutsallığını kirletmez, kirletemez.
28-Size her zaman söylediğim gibi, moralinizi bozmayın. Siz yeni bir ülke kuracaksınız. Benim size anlattıklarım sayesinde de başta ben olmak üzere herkesten kurtulacaksınız.
29-Ulan devletin namusunu kirlettiğiniz yetmedi, garip kızların namusunu da kirlettiniz. İnsanların kutsal dinimize olan inancını körelttiniz. Kokocu nesiller yetiştirdiniz. Ulan siz bize neler ettiniz? BEN VE KARDEŞLERİM SİZE HAKKIMIZI HELAL ETMİYORUZ!
Sn.kuzu'nun dediği gibi abi...Yeni bir çökertmeye ihtiyaç var.Alıntı:
Bu gizli ortaklarının ve tüm gizli kasalarının üzerine olan mallara da devlet el koyacak. Bu sayede devletimiz de zengin olacak.
Hüseyin Bozan
@huseyinbozan
·
13d
TSK, İdlib'in doğusundaki rejim hedeflerini topçu atışları ile vurdu.
Diplomatik Strateji
@diplomatikstji
·
54d
Hollanda'da, 'İslami yaşam tarzını eleştirdiği' gerekçesiyle yazar Lale Gül'ü tehdit eden Türkiye kökenli 19 yaşındaki kişi 'terör suçundan' tutuklandı.
Kızıl Deli KahinAlıntı:
Politikaloji
@politikaloji
· 29d
Bilal Erdoğan:
"İmam Hatipler dünyanın model okulları oldu."
@MilenyumKahin
·
16d
Evet uzak durulması gereken örnek bir model olduğu doğrudur.
EHA MEDYA
@eha_medya
·
20d
İran'ın indirimli elektrik tarifeleri nedeniyle Çin, Rusya, ABD, Kazakistan, Kanada ve İzlanda ile birlikte dünyada en fazla kripto para üreten 7 ülkeden biri olduğu açıklandı.
Siz hadi neyse de
Bilisim sektorunden kiymetli arkadaslar var
Onlar dahi inaniyo be
Ekranda gordugun yanip sonen kripto coin lerin
Elektirik enercisiynen uretildigine
:)))))))
Trolluk olarak algilama ltf
Abd de oyle bi medya gucu var ki
Bu patates bakin buna inanma lazim deseler bu elektrikli coin ler gibi herkeze yakin bi kesim kesinlikle Inanir
Ne bicim bi Algi yonetiminin icindeymisiz be ya
Perception Management
Matrix'in içindeyiz. Dışarısı çok güzel.Alıntı:
Ne bicim bi Algi yonetiminin icindeymisiz be ya
https://youtu.be/Z4AOvkmyyF0
Zambiya, Çin'den “yatırım” amacıyla aldığı 8 milyar dolar krediyi ödeyemediği için Zambiya’nın TV ve radyo yayını yapan kuruluşu ZNBC, kamuya ait bir elektrik şirketi Zesco ve başkent Lusaka’daki Kenneth Kaunda Uluslararası Havalimanı Çin’e devredildi.
İnsanların çoğunluğu gerçekte özgürlük istemez. Çünkü özgürlük sorumluluk almayı gerektirir ve çoğu insan sorumluluk almaktan korkar.
- Sigmund Freud
https://youtu.be/3tOkdzyqgjQ
Alıntı:
Mert Susur Uçurtma
@MertSusur
·
19s
Vay canına ya, bunu da gördük. Meksika körfezindeki petrol platformunun okyanus altındaki boru hattında çıkan yangında okyanus yanıyor.
Bir haber portalı, hatta çökme olduğuna dair tweet attı ve bir video koydu. Fakat ben kopyalayamadan bu tweet ve video kaldırıldı.Alıntı:
Yeni Şafak
@yenisafak
·
57d
Ankara ve çevre illerde etkisini sürdüren aşırı yağış nedeniyle Ankara-İstanbul-Konya Yüksek Hızlı Tren hattında seferler iptal edildi.
Hürriyet, Milliyet, diğer gazeteler yukarıdaki tweeti aynen atmaya başladılar.
Şayet hatta çökme olduysa bomba haber...
https://youtu.be/1pSWWaXAGtkAlıntı:
Konhaber.com Türkiye Bayrağı
@konhaber
·
6d
Konya- Ankara YHT seferleri durduruldu
Konya-Ankara Yüksek Hızlı Tren seferleri, aşırı yağışlar sonucu iptal edildi. Yoğun yağışlar sonrası oluşan sel tren hattına zarar verirken, menfezde yer yer çökmeler meydana geldi.
Onun malına çök, bunun malına çök. Sonunda menfezler çöktü.
https://i.hizliresim.com/l40wnv7.jpgAlıntı:
Colorized 1944 photo of Mebusan Yokuşu and Akyol Sokak in
Fındıklı / Cihangir, Istanbul
Akyol sokak yeni ismi. Eski ismi tavuk uçmaz...Diğer sokak, ünlü Kazancı Yokuşu.