https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/988720
Yeni yıla yeni bir iş alımı ile girildi. Çok fazla ara vermeden , mütemadiyen yeni işler alınıyor.Maşallah diyelim.
2022 nin ilk işi hayırlı olsun.
Printable View
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/988720
Yeni yıla yeni bir iş alımı ile girildi. Çok fazla ara vermeden , mütemadiyen yeni işler alınıyor.Maşallah diyelim.
2022 nin ilk işi hayırlı olsun.
Pazartesi günü hissede anlamsız hareketler oldu.Genelde ucuz kalan borsaya gelen talepte ,vbtyz ı bir anda tavan da ve 500 bin alışta gördüm.Bilahare tavana yazılan lotlar silinmeye başladı ve kalan yatırımcı alışlarına da tavandan mal verildi .
Bunlar artık basit ve bayatlamış numaralar .Hisseyi götürüyoruz,tavan yapacağız vs deyip sonra kendi alışını çekip kalanlara tavandan verip sonra düşükten geri alacaksın.
Önce alacaksın ,önce satacaksın.Sonra bilgi vereceksin,milleti tuzağa düşüreceksin.Bunlar yanlış işler ama maalesef yapan yapıyor.
Borsaya yeni giren kişiler bunlara aldanabilir.
Bu yazım onlaradır.Özellikle borsaya akın olduğunda gelen yatırımcılar, telegram ve benzer sitelerde avlanmaktadır.
Buna benzer bir uyarıyı 2 yıl öncede yapmıştım.
Borsaya yeni girenler, bu forumlarda kimseye inanmasınlar ,şirketleri inceleyip ona göre karar versinler.
Çok fazla volatil hareketlere gerek yok,bu hisse yatırımcı hissesidir.Bu tip dengesiz hareketlerle , hisse değersiz hale getirilmeye çalışılmaktadır.
Şirket yeni yıla yeni bir iş alarak başlamıştır.Geleceği vardır.Hissesinin de spekülatif işlere ihtiyacı yoktur .Zamanı geldiğinde kendi hareketini yapacaktır.
Sayın @gunesdogdu48 sayın @yarasa
Dolaşimda olan lot sayısı 8 milyon a yakın...
Kapta an itibari ile gösterilen...
Patronun aldığı yarım milyon lot acaba nerede gösterilir?
Satmış olsa kapta bildirmek zorunda?
Teşekkürler...
Şirketin aldığı 500 bin lot, zaten piyasadan topladığı için 8 milyon lotun içindedir.Satacağında bildirim yapacağı için halka açıklığı 7,5 milyon varsayıyoruz .Ama yine 8 milyondur.
Teşekkürler @yarasa @Dejavuu
Yordun be vicdansız be insafsız be nankör kedi
Kaç kap geldi kaç milyonluk anlaşmalar..iş bitirmeler..yeni projeler.. yeni transferler.. hepsi vız geldi tırıs gitti :)
İyidir ama dünya borsalarında yangın çıkmadan kapaklar açılsaydı iyiydi :)
kimsenin gözünün yaşına bakmazlar düşünce..üstelik bahanesi de hazır olur açıklaması da.. dünyada şöyle oldu böyle oldu bizim yapabileceğimiz çok da bir şey yoktu falan fesmekan..
Geçen sefer patron bey öyle demişti, 19 altına düştüğünde..evergrande krizi dünya borsalarında satışa neden oldu diye bir açıklaması olmuştu patronun..Demem o ki bir an evvel yürüse iyi olacak yoksa ben var başımın çaresine bakmak :)
Alım İşlemlerinin Detayları
İşleme Konu Pay
İşlem Tarihi
İşleme Konu Payların Nominal Tutarı (TL)
Sermayeye Oranı (%)
İşlem Fiyatı (TL/Adet)
Varsa Bu Paylara Bağlı İmtiyazlar
B Grubu, VBTYZ, TREVBTY00029
07.10.2021
110.000
0,423
20,798
14.10.2021
87.000
0,334
20,839
21.10.2021
93.000
0,357
20,344
10.11.2021
100.000
0,384
20,449
18.11.2021
95.500
0,367
20,012
Ek Açıklamalar
Şirketimiz Yönetim Kurulu'nun 29.09.2021 tarihinde yapmış olduğu toplantısı neticesinde karar vermiş olduğu pay geri alım programı dahilinde 18.11.2021 tarihinde yapılan alımlarla belirlenmiş olan 10.000.000 TL.tutarındaki geri alım işlemi tutarına ulaşılmıştır.
Yapılacak İlk Genel Kurul Toplantısı'nda pay geri alım programı genel kurulun onayına sunulacaktır.
Kamuoyuna Duyurulur.
Saygılarımızla
Bilinen i temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp yatırımcının önüne sürmüyorlar mi!
Çıldırmamak elde değil!
Genel kurula sunacakmış ... Eeee sonra??
Yalnız bu kez Patron da kızmış sanırım hakkında yazılan sinkaflı lakırtılara ki son anlaşma kap ını Twitter dan paylaşma lüzumu bile görmemiş..
Normalde paylaşım yapardı :)
Şu kadar önemli saygın şirketimizle şu kadar milyon dolarlık anlaşma imzaladık, saygıdeğer yatırımcılarımıza tüm saygınlığımızla bildiririz dememiş :)
Eeee her kaptan sonra yediğin-yedikleri kaba kusturursan sözlerin böyle havada kalır işte!
Patron aldığın hisseleri lütfen sat
Yoksa tahta sahibi bu hisseyi taşımaz
Akfen holding vardı.
Hisselri bir türlü yukselmedi.kendileri almaya başladı.yabancilarda sattı durdu.yine yükselmedi
Sonra piliyi pirtiyi toplayıp çıktılar borsadan
Sabancı koç büyük sirketler kendi hisselerini almaz.
Çok ucuz kalır yine almazlar.
Oyuncu olmak başka patron olmak başka
Vakti gelince hepsi de farkı kapatır.
Onun için yenisiniz borsada
Bir an önce satın hisseleri.
İsterse on TL olsun hisse
Siz bununla ilgilenmeyin lütfen
Yoksa bizi de batiracaksiniz
Ytd
Samimi bir yazı kaleme almışsınız lâkin Koç Grubu en son geri alım programı açıklamıştı...Akfen örneği var lâkin bir de bimas örneği var...Şu an değilse de geçmişte milyonlarca lot geri alım yaptı bimas , hisse yine yürüdü, yine yürüdü..yani şirkette kârlılık süreklilik arzedecekse,temettü verimi olacaksa,büyüyecekse eğer geri alımlar pozitif de etkileyebilir...Vbtyz dezavantajı yeni arz oluşu,ky nın hissede ağırlıkta oluşu...ve şirketin öngörülebilirliği ile ilgili henüz yolun çok başında oluşu... zamanla yoluna girecek konular bunlar..sabredebilene ve şirkete güvenebilene bol sabır ve Bereketli kazançlar temenni ederim... :)
Hissesini satan da var sonuç ortada
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Yanlış yönlendiriyorsunuz insanları. Şu anda gerek SAHOL gerek KCHOL gerekse de Koç’un amiral gemilerinden ARCLK’te geri alım programı sürüyor. Hergün KAP’a haber düşüyor, açın bakın lütfen. Düzgün şirketler sıkıntılı türbülanslı ekonomik ortamlarda yatırımcı mağdur olmasın diye böyle geri alım programlarını açıklar. VBTYZ’de mevzu patronun geri alması değil, hisse arzdan sonra şu anda %73 primli, konsolide oluyor ki yeni bir hareket yapabilsin. Bir spekülatör uzun süredir kağıtta ve o konsolidasyonu ne zaman tamamlarsa o zaman hareket eder. Bu hisse alıp, unutmalık, sürekli ihale haberi geliyor, önü açık. Hee ben tavan tavan gitsin hemen zengin olayım diyorsanız, bu hisse belki de size göre değildir. Yatırım tavsiyesi değildir.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Edata dan ayrıştık mı şimdi[emoji1787]
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tahminimce kolay kolay cikmaz bu hisse, kucuk yatitimci cok. İnvensting , twet telegram burada cok kucuk yatirimci var serdenislerini okuyorum. Ben ve digerleri satmadigi surece gitmez. Benim kanaatim bu yonde, ya hep satacagiz (ben satmam) ya para buldukca alacaz. Baska kacari yok.
CPH2205 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir hisse sahibi hissesiyle oynamacak
Yılda üç defa temettü dağıtacak
Şeffaf olacak
Panik yapmayacak hisse bugün düşer yarın çıkar
Piyasaya güvenecek en önemlisi
20 kuruşluk Sasa 50.000 oldu
Niceleri daha
Türk traktör 7 den 240 TL oldu yılda 7 TL temettü dağıtıyor şimdi
Yani 20 yılda emeklilik verdi
ASELSAN da öyle
Konya 170 den 1700 oldu
Vbtyz de 20 yıl sonra bunlar gibi olabilir
Bu hissenin maximum 1 ayı daha var kapa attığı yeni iş ilişkileri felan hiç birini fiyatlanmadı
Aslanparçası bilanço hareketine başladı. Bilançoya kadar iyi bir trend olacak gibi. Yatırım tavsiyesi değildir.
Ne sallıyor tahta sahibi tek lot dahi bırakmam dercesine
Dercesine
Sana tek lot dahi vermemek gerekir
Vbtyz spek efendi
Vurun vurun ...
CPH2205 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
27.5 gelse 30 bin lotu çakıcam patronun kafasına 1 yıldır bekletti kansız
Çok bekletti ama değecek bence [emoji16]