şirketin 4 milyon dolarlık ön sipariş alması ile ilgiliydi haberin doğruluğunu teyit edemediğim için silmek zorunda kaldım ... Ytd haberi teyit edemedim amor
Printable View
Bayağı bir işlem olmuş. kimler sattıysa...
Hatip Ağam Faso Ağam Amor Ağam ve 2 günlük aldığı hissede ayakları titremeyen MAHO AĞAM günlerdir tavan tavan giden balat ben 1.49 dan aldım diye mi tavanlari kesti?Ne şans be :vk:
Panik yapmaya gerek yok sağlam durun bence mal kaptırmayın sağ cepten sol cebe koydu kendince veriyorsa da almak gerek ytd amor ben illede satacağım diyen varsada kademeli satsın... Ytd
eşleşme 1,55 gözüküyor 1,51 altı yazılmadı daha yukarıda 77.000 var alırlarsa tavan olur ytd AMOR
200 , 300 , 500 lotlarla topladı burada satmaya cesaret edemez derinlikte korkutuyorlar mal kapmak için şu an saat : 12:14 itibari ile 1,50 tl eşleşme ytd amor
Ben bu fiyattan bıle aldım... Ama alanlar dıkkat etmeli kısada prımlı senet.. Malum... Risk var... Orta vade guvendığim için alıyorum...
Tavan gösteriyor şuan için.47830 lot satış için bekliyor... Bu arada hatıp agam sattı bızım koyu sanırım...
285 bın lot tavanda bekleyen gozukuyor, verenlerı aldılar sanırım..
408 bin bekleyen...
Şaka gibi 15 lot eşleşen, 431 bın bekleyen... Şirketten guzel haberler bekliyoruz devamı için...
Hatip aga kayıplarda, şermin başına bir iş getırmedıyse ıyı:)... Ya da köy bakmaya gitti Çukurovaya telı çekmıyor:)..
Esselamun Aleyküm Faşo Ağam.Bir Çukurova yaptım geldim.Biraz mal saldım piyasaya bugün Balat ta .Yeni bir tarla keşfettim ,gerçi bu tarlayı bilmeyen yok.Sen de çok iyi biliyorsun.
Elimdeki lotlarla devam edeceğim.Artik fazla lotum kalmadı Balat ta .Olan la yola devam .
Hatİp aga erken sattın gıbı, neyse hayırlı olsun .. Önemli olan kazanmak.. Diğer koye gectın ozman umpas..
Bunu bufiyatalardan kim neden alıyor tahmini hedef fiyatiniz varmi ve kaç lotu var bu kağıdın düşerkende böyle düşmüştu hızlı
Agalarim elimde sadece ve sadece 30 bin lot kaldı.Elimdekileri aldılar bugün.Hedsf demek ki büyük.Buyuksun Balat spegi :halay:
30 bın de ıyı rakam hatıp aga... Amor da kayıp oda paraları yemeye gitti sanırım.. :)..
Ayesi yakala 2000 lotumu degiştiriyi hadi balat azkaldı
LG-H635 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
240 bin bekleyen var tavanda...
181 bın bekleyen.. Satanların hepsini marbaş karşılamış...
261 bın bekleyen var kahraman balatta...
soluksuz hedef 3,20 artık hayırlı olsun AMOR
Hatıpcım bu balat ne olacak böyle, 320 bın bekleyen... Amor da geldiyse tamamdır...
335 bin bekleyen...
hatip aga de sene 1.500.000-tl yapamayacaksın satmışsın hissenin bir kısmını
Balatta eşleşme yok şuan için yanı satan yok... :)...
Evet Faşo Ağam.Bir de borsada hiçbir zaman fırsatlar bitmez.
Ağalar im burayi bosladik kusura kalmayın.Dun Çukurova hub köylüleri geldiler ,dediler "Hatip Ağam bizim 15.95 direncini kirma gibi bir niyetimiz var yarın için.Senin de bize geçmişte çok emeğin geçti.Demir Yaman in yaktığı HUĞ larimizii yeniden yaptırdın.Sana hubvc den haber verelim teşekkür namına " dediler.Ben de 30 bin lot almıştım dün .Hubvc de bugün vurdulu kirdili geçtiği için buraya gelemedim.Kusura kalmayın.