https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...86bfde8528.jpg
3.880,636 lot bera payı satacağız daha tarih yaklaştıkça bera fiyatı gidiyor ……
Eee ne kadar yüksek o kadar çok para eder …
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...86bfde8528.jpg
3.880,636 lot bera payı satacağız daha tarih yaklaştıkça bera fiyatı gidiyor ……
Eee ne kadar yüksek o kadar çok para eder …
evet o konuda haklısın sicilleri aşırı derece bozuk ama yönetimde her türlü yolsuzluk da vardır ama gerçekten harika sektörlerde yatırımı var adam olsalar bist30 kök salardı şimdiye kadar ama yönetimler gelir geçer bir gün biri gelir oturur yönetim koltuğuna alır gider
Rakibimiz barma %400 bedelsiz sermaye artırma kararı almış
sabretmek gerek :)
bu hissenin dip yapmasını gerektiren olgu nedir? akrankarı tavan yaparken
tamam artık saatliğin dip yaptı günlüğün sata giriyo dön artık burdan :) abartma bence :)
Yıllık bilanço da körler görmeye başlayacak ama bu sefer de şaş bakacaklar....Y.T.D
Ekonomist Dergisi tarafından yürütülen "Anadolu'nun En Büyük 500 Şirketi" araştırmasının sonuçlarına göre Konya Kağıt San. ve Tic. A.Ş., net satışlar baz alınarak yapılan 2021 yılı sıralamalarında; Ambalaj sektörü sıralamasında 5. sırada, iller bazında (Konya) şirket sıralamasında 12. sırada ve genel sıralamada ise 324. sırada yer almıştır.
dostum bu cümlenin kalıbına göre bende yatırım yapıyorum tek kriterim bu değil ama sermayesinden fazla kar yapıp yapmıdığı benim içinde önemli bi kriter hatta şöyle bir de ekleme yapalım halka açıklık oranı yüzde 30 altı olmasına her çeyrek karını artırması falanda bakıyorum.
Bereketli olsun. Bol kazançlar.
Vagona dâhil olmaktan mutluyum.
Paydaşlara saygılarımı iletiyorum.
Brüt takastan ne zaman çıkıyoruz arkadaslar bir hatırlatırmısıniz.
KONKA.E paylarında 02/12/2022 tarihli işlemlerden (seans başından) 30/12/2022 tarihli işlemlere (seans sonuna) kadar brüt takas uygulanacaktır.
günaydın hayırlı sabahlar
Bugün satış haberi dusmedi.. 2 gundur bera güzel prim yapmisti .fırsatı kacirmadilar umarım.. ytdSM-A715F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Blomberg alıntı
2023 finansman ihtiyacı olan şirketler için zor geçecek
Firmaların 2022'den son 10 yılın en düşük borçlanmasını gerçekleştirmeye hazırlandığı ve finansman ihtiyacı olan şirketlerin 2023 yılında da bu ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağı belirtiliyor. Bu durumun şirketlerin karar alma süreçlerini etkilemesi bekleniyor.
Şirketler 2022â€â•de son 10 yılın en düşük borçlanmasını gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Bu düşüşün dalgalı piyasalar dolayısıyla yüksek risk notuna sahip şirketlerin piyasaya çıkamamasından kaynaklandığı belirtiliyor.
Bazı firmalar bu seviyede volatiliteye alışkın olmadığından, 2023â€â•te de özel sektör borçlanma piyasasının hareketlenmesi beklenmiyor. Bu da yoğun finansman ihtiyacı olan şirketler için zorlu bir dönem olacağı anlamına geliyor. Küresel merkez bankalarının faiz artırımları ve kredi derecelendirme kuruluşlarının not indirimleri kaynaklı maliyet artışları da borçlanma piyasasını zorlayan diğer faktörler olarak öne çıkıyor.
The Association of Corporate Treasurers'ın yardımcı direktörü Sarah Boyce, "Pek çoğu, ekonomik görünüm netleşene kadar kararsız kalacak ve harcamaları bir süre erteleyecek. Borçlanma maliyetlerinin artması gelecekteki tüm karar süreçlerine dahil edilecek" dedi.
Bu izahnamede yazan 3.880.000 lot satılacak diyorlar haber yok
He bugün gelen kapta golda payımız %34 ee düşmüş haber yok
%10.79 nerede ?
Golda payımız %44.79 du
Son kap %34
Beraya vermişler ne için verdik ? Bedeli ne bu işleri böyle yapacaksan halka neden açıldın ?
Sanayi Bakanligin dan takriben ne zaman da cevap gelir bilgisi olan arkadaş varmi?