Ağalar biliyorsunuz piyasada öpecek olmayınca , spotu kaldırıp vadeliye müşteri toplayıp çakmaca oynuyorlar...
Dikkat diyorum ky kardeşlerime... YTD, Sallıyorum...
Printable View
Ağalar biliyorsunuz piyasada öpecek olmayınca , spotu kaldırıp vadeliye müşteri toplayıp çakmaca oynuyorlar...
Dikkat diyorum ky kardeşlerime... YTD, Sallıyorum...
Vadeliye nereden bakıyorsunuz?
Sembol kodu ?SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bizimkine ne oldu böyle , 84 olmuş...
Hiç alışık değiliz bu hareketlere..
Bilgisi olan var mı, haber vs.. ?
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Haber yok ama forumdaşlardan özür dilerim. Bir daha trade yaparken foruma kesin yazacağım. 78.40 aşamaz alttan yerine koyarım diye yine bir miktar boşaltmıştım malı. Beni bilen bilir. Ne zaman trade etmeye kalksam bimin kemiksiz yüzde 10.u var :)
Söz bi dahakine yazacam. Siz de alıma geçip nasiplenirsiniz benim nasipsizliğimden :)
Yeni hesap açıp bir nick almam lazım. "Tam bir küçük yatırımcı" diye...
Boşver takma kafaya.
Ben de ne zaman satsam alttan geri koymak nasip olmaz.
O nedenle inat ettim satmıyorum SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Soluklanacaktır, ortalamalardan uzaklaştı, koyarsın yerine.
bofa hayvan gibi şey ettiriyor. 3aylık fark kadar, haftalıkta alış yaptı. 3 aylıktakini nötrlese 1 hafta daha şenlik olur mu ki?
(Satmaya başladığında felakettir yalnız, o zaman önünde durmayacaksın)
Bence de.. Her an kuvvetli satış gelebilir, geldiğinde de en az 10 lira aşağı yapar.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ramazan is coming. Wait.
Ne kadar boş al-sat-vyr yorum varsa bu başlıkta, paylaşım sıfır
82,80 Kısa vadeli yükselen trend desteği. Bunun altına giderse iyi olmaz, o zaman orta vadeli düzeltme hedefi 78'e kadar gerileyebilir.
Vadelide müşteriyi ne yöne topladıkları daha önemli bence. Nereye ise onun tersi hareket bence.
destek altında 83,55 gösterip hiç durmadan alışa geçtiler. Zaten 83,55 iken bile 5Milyon para girişi vardı. Şu an 83,85 ve 13,7M net para girişi var. İş Yatırım 410bin lot aldı.
karabatak gibi daldı çıktı
Bir daha dalmasaydın...
Cezaya karşı dava açılması önemli çünkü ülkede vergi barış ve yapılandırmaları eksik olmaz, hele seçim arifesinde %1000. Bu barış ve yapılandırmalar ihtilaflı dava aşamasındakiler içinde geçerli. Devlet diyor ki gel bu davadan vazgeç ben de senden alacağımdan minumum yarısından vazgeçeyim diyor.
Bilançoda ayrılan dava aşamasındaki gider ve zararlar zamanı geldiğinde gelir olarak yazılacak yani.
Para girişinde tepede, diğer kısım satışta ama günlük prim sınırlı kaldı...
Saatlik indikatörler şişti, bir iki gün düzelir sonra devamke.
kağıt gidecem diye bas bas bağarıyor..sabah 82lerden son silkelemeyi yaptı herhalde..
Gidecem diye bağırıyor ama birileri de bırakmam diye bastırıyor...
Bu haber kötü ama ky için fırsat olabilir, misli misli kazanacağınız vadelide asılın shortlara yiğitlerim, hazır cuma haftasonu riskide almayacaklar çok hemide endeksde sallanıyor... (YTD, sallıyorum)
Bimin tek problemi bu konular zaten...SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Zinçir marketlere 2. Darbe büyük ceza gelıyor.......hükümet hızını alamadı darbe üstüne darbe...
Bu habere rağmen cuma günü marketlerde para girişi ve yoğun yabancı alımı vardı. eskiden olsa böyle bir gündemi satış için kullanırlardı. ilginç.
Bu haberleri spekulasyon yapıp fiyatı düşük tutmak için yapıyorlarsa hisse fiyatı buyuk çıkacak demektir. Medyanın dediği gibi marketler çok büyük karlar yapıyorsa bu bizim için iyi haber.
Düne kadar et balık kurumu zararına satış yapıyordu. Karkas et 85 lira iken 55 e parakende et satıyordu. Simdide türk şeker yarı fiyatına şeker satıyor. Türk şekerin zararına satış yapmadığını nerden bilicez. Bu ürünlerin dünyada bir pıyasası var, ama pahalılığın tek sebebi marketlermiş gibi gösteriliyor.:vk:
bu gözler ekmek satışından bim i batıranı gördü..
iyi şirket kötü haberde alınır yada poz arttırırlır...
cip krizinde de tofaş fort batıyordu...
şaşkınlık içindeyim....
ky alışa geçti işi biliyor
Diğer aldığı gün eksiyiz. Almaya devam eder mi etmez mi soru o. Ramazan hesabına gelecek olur mu!?.
Mucize yararacağını sanmıyorum.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu temel bir kaidedir zaten.
Temel rasyoları bozulmamış bir bist 100 şirketi, dibe yaklaştıkça adımları daha da sağlamlaşır
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İstedikleri zaman istedikleri yere götürürler. Temel teknik haber hikaye...
dün karanlık odada kim artistlik yaptıysa kulağını çektiler bu sabah..
Yine yeniden diğer aldığı gün eksiyiz. Yani açıkça diyorlar ki istiyorsanız verelim , yoksa çekilin...
tek kırmızı hisse herhalde, bunu adı kalitesiz orosnianf çocnaifnsias'dur yalnız.