artık bitsin bu iş de; kaçtan biterse bitsin... çok uzadı...
Printable View
ıran avrupayab gaz vermeyıp rusya ıle cıne yanasırsa avrupa tezek yakar:plc:
zaten 12 kusur değil mi açıklanan rakam oralarda gezip duruyor
eğer çıkıp dolar çok arttı bu fiyat doalr bazlı ucuz kaldı 15 e çektik fiyatı demezlerse bi cacık olmaz o işten
niye düşmüyor falan diyoruz ama dünün tepesinden 100 puan çakmış zaten
Savaş ortamı var benim popo yemedi vazcaydım deme ihitmali yok mu .
olağanüstü şartlarda vazgeçebilirim diyordu
11.30 dan beri aynı yerde zigzag çizip duruyor pala...akaçak misin verecek misin karar ver be..
20 kontrat short gün içi 2244 ortalama ile kapatıldı.
kalan 5 kontrat ile yola devam.
istediğimiz gibi olmadı ama cumartesi pazar riskini almak istemedim. pazartesi tkrr bakarız."yatırım tavsiyesi değildir"https://i.hizliresim.com/tqrog8u.jpg
Yol biraz riskli ama...
Bizdeki Suriyelilerden Ukrayna üzerinden Avrupa'ya gitmek isteyen olur mu acaba...
High risk high return...
altın uçtu petrol uçuyor sanırım haftasonu rusyadan sert hamle bekliyorlar
geri döndü stop koyanların canına okudu.. vay be..
1 dakikada iniverdi..ne hesabı varsa
pala sabahtan beri tutuyo
fışkıtırsa kaçın bence.
:drunk::drunk:
amma uyuz bir gün oldu..
40 ı kırarsa şelale olur diyorum
suyun içiydi dışıydı diye thy de öptüler...
https://i.hizliresim.com/qkv9qfh.jpg
burdan tekrar alırsa çoğu kişi psikopata bağlar:drunk:
kalan 5 kontrat short da 2239 itina ile kapatıldı.
poz. lar kapatıldı ama
bist100 1830 beklentimde değişiklik yok
şeye şey bu gece pompaya şey edecek :oleyo::oleyo::drunk::drunk:
Pala malda sanırım çok iyi tuttu endeksi CDS ve yurtdışına göre şelale sesleri gelmedi
garanti 1,20 dolara alınacaktı şimdi 0,80 cent...
Epgis : Akaryakıt Ürünlerinde Fiyat Artışı
05/03/2022 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere;
Benzinde 69
Motorinde 84 KRŞ/LT
Pompa satış fiyatlarına yansıyacak şekilde artış olmuştur.
şeyi saate bağlamışlar artık....:drunk:
Pala akşam pazarı ucuzluğu yabtı ama yeterli mi, bence değil, ptesi daha da ucuzluk yapabilür.
2336 maliyet şort devam
Yukarı adım kuralı stepne oldu bugün
Rusya'da gübre üreticilerine ihracatı durdurmaları tavsiyesi -AA
Açıklamada, Rusya'daki gübre tedarikindeki sorunların, Avrupa, Latin Amerika ve Asya'daki gıda sektörlerinde sorunlara yol açabileceğine işaret edildi.
Rusya, küresel gübre ihracatındaki yaklaşık 12'lik payıyla dünyanın en büyük ihracatçısı konumunda.
Bu iyi bir haber değil. Sanırım Rusya artık karşılık vermeye başlıyor.
yeni hizmet uygulamaya konulacak..
benzinde bu aksamdan gecerli olmak uzere her önlerine cikana pompayi saplayacaklar..istasyona kadar zahmet etmeyin..
hersey her acıdan daha kotuye gıdecek ...daha bızım hava sahasu hıkayemız var....dax gocuyorsa vardır bır bıldıklerı...ha bızım borsa dusermı duserse 1.20den almayana enayı derler beklersen ha 1 cent te olabılır ama alım yerlerı gıbı tabı yasarsak
Çavuşoğlu :
Wendy Sherman'ın ziyaretine ilişkin; ABD ile gündemimizde ikili konular da var, Ukrayna'daki durum da görüşülecektir.
Hava sahamızı açık tutuyoruz. Türkiye hava sahasının açık olmasının stratejik ve insani bakımdan önemli. Sadece Türkiye açısında değil yaptırımı uygulayan ülkelerin vatandaşları açısından da hava sahasını açık tutuyoruz.
Wendy gelip hava sahasını kapatın Nato üyesi olarak bir tek siz kaldınız diyecek sanırım.
SPOT kapanış, bu TEB yatırım hedge yapmış olmalı,
https://i.hizliresim.com/478ixsn.PNG
rusya ukrayna'nın alt yapısını mahvetmiş. muhtemelen işgal etmeyecekler. tavizler alıp geri çekilecekler.
yani hadım edip bırakacaklar.
ukrayna da yıllarca tekrar inşa etmek için yırtınacak.
nato böyle kendisine yük olacak bir üye istemez. onu harcayıp yola devam ederler. bu işler böyle yapmadıkları şey değil.
sonra düşman dedikleri rusya'yı dost ilan ederler. çarşı karıştıktan sonra esnaf işinin başına döner :)
uluslararası ilişkilerde güvenlik en önemli şeydir ama ekonomi de 2. sıradadır.
Neyi tutuyorlar ,gelsin Antalya da Rubleyle tatil yapsın da ne tuttuklarını görelim
neredeyse tüm piyasalara az çok kaydılar
hafatasonu bi bitcoin var onada 2 gün kayarsa global pala belki rahatlarda pazartesi rahat durur kaymaz