bazen grafiğe tekniğe gerek kalmaz çizer giderler
Printable View
Geçen bir yerde duymuştum merkür retrosu varmış. 10,11, 12 mayıs borsalar düşecek demişti. İnanmamıştım, keşke inansaydım :vk:
İsmail Saymaz
@ismailsaymaz
·
21d
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında YSK üyelerine hakaret suçundan Anadolu 7. Asliye Ceza Mahkemesi’nde açılan davada 1 Haziran’da karar duruşması görülecek. Son duruşmada savcı, İmamoğlu’na ceza istemişti. Talepler arasında siyasi yasak da var.
ereglinin düşüşüne hayret ediyorlar...
sanki ölümsüz görüyorlar...
en çok o çıktı tabiki düşecek...
dolarda 15.40 savaşı çok eğlenceli... öğleden beri devam ediyor, bu saatlerde kızıştı...
matriksi olan açıp izlesin....
şunu görünce krizdeki 2008-2009 yılındaki ihlas aklıma geldi...
0,18 kuruş alıp 0,19 satardık...
https://i.hizliresim.com/qspwwh9.jpg
endeks buralarda yada daha aşağılarda kapanacak.. belli etti kendini... yani sağlam bir desteği kırdı.... yarın sabah 100 de 10 luk bir düşüş harika olurdu bunun üstüne.... bakalım ne edecek bademgiller...
ama düşürmemeye kararlı bu öküzler.... ne kadar dansözsünüz be kardeşim...
2740 dan agresif longladım yarına taşıyacağım bakalım
İyi misiniz kayıptınız?
Savaş haberleri ölüyoruz bitiyoruzdan mesajlarınız vardı şubat sonunda. 2040 tan 2870'lere gitti (% 40 artış) sonra ses seda çıkmadı. Bir kusura bakmayın demek de mi yok? Onca zaman sonra hiçbir şey olmamış gibi dolar savaşı izleyelim diyorsunuz yani.
Sizi görünce hisse artırmaya başlamak lazım diye düşünmeye başladım.
Demirlere bakmam, deyince temettücülerde fırça bile yemiştim...
xbnk/sanayi 3 ten 0.40 gelmişken ...demirlerle işim olmaz....
''Her nefis (varlık) ölümü tadacaktır''
Birer lot endekis 30 daki tüm şirketlerden aldım bankalar hariç,
Palanın birer lotunu gasbettim, arasın dursun :he:
arnavut votkayla eriğimi çalıştır babanın kemal ve adamları geliyormuş ortalık karışacak vaziyet alın boğacıklarım :oleyo::oleyo::drunk::drunk:
280 üzeri mi?
275.500? karar senin hz.
yarın yeşil olurmu kafalardaki soru fakat bu kadar kırmızı olmaz diyenler çoğunluktadır.
yurtdışı toparlıyor gibi
bitcoinde toparlamaya çalışıyor
dibin dibi vardır demedik mi neymiş lira daha fazla düşmezmiş dipteymiş borsadan anlamadıkları belli dibin dibi vardır hatta onun da diibi vardır tansu abam iyi bilir :oleyo::oleyo::drunk::drunk:
shortları 2780 den kapadım herkese bol kazanclar 100 bin puan üstü getirisi oldu
Kaç gündür ortalık toz duman, portföyümde erime yüzde 3 falan..
Spot candır!
1.06 hariç her Alisa mal geldi halen dimdik sımsıkı ayaktayım ahahahha VOB olsa bittiydk
imamoğlu'na siyasi yasak falan gelmez bence...o zaman mansur yavaş tulum çıkartır resmen...iktidarın işine gelmez...hem de muhalefet mağdur taraf olur...bizim milletimiz hep mağdur tarafta olur...bu hep böyle...
kapanış sonrası 281-282 yapar mı?
dow önceden hızla yukarı dönerdi...şimdi kıvranıyor...nereden düştü hala tepki yok adam gibi...ya milleti terse düşürecekler ya da hakikaten mecali yok...izliyoruz...
onada hikaye yazarlar bunlarda hikaye bitmez kuş sitesinde okudum 7 sene önce attığın twetten ceza yemiş doğru ise ,
tamamda hdp ile kol kola iken, fetö ile kol kola ikenki ak partili yetkililerin twete leri ne olacak , ozaman onlarada ceza versinler kim suç işlemişse cezasını çeksin.
İktidarıın çok mu akıllı davrandığını düşünüyorsun...
Gelir hemde bir çok siyasetçiye gelecek seçim mahallinde....
Muhalefete miting bile zor...
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
koin mağdurları olarak nerede toplanıyok :oleyo::oleyo::drunk::drunk:
SPOT kapanış, TEB en iyi satıcı olmasa da gene satış tarafında, piyasayı 2 gündür iyi mallandırdılar,
https://i.hizliresim.com/t265hip.PNG
arkadaşlar.... saatlikler al verdi.... bilginize
Bültene odaklandık halka arz onayı gelirse mehter calagiz dayi
Kaftancıoğlu niye ceza aldı
Diğer topikte kaldı. öne alalım.
NOT; İstanbul seçiminde İmamoğlu değil diğeri kazandı.
Seçimde birinin etkisi varsa o kişi Canan Kaftancıoğlu'dur.
Tüm sandıklara son 25 yılda ilk defa sahip çıkıldı.
https://www.hisse.net/topluluk/showt...16#post5913416